- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Легализиране на Тревата
Или просто осъзна колко е нелепо да защитаваш тази позиция?Първоначално написано от x3eme
![]()
An Evil Man
Мормоните са секта!
Аз съм нормален Източноправославен Християнин ... ама вас това ви дразни .
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Първоначално написано от SofiaRegularCunt
За вас метадон ... каленца гадни!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Не,осъзнах че със некомпетентни и прости хора не може да се спори.Първоначално написано от mitkom89
абе я стига..Първоначално написано от XceSS
много ви пука на вас колко години присъда се дава на човек,който е убил.ако не се пристрастявахте към тъпата трева сега нямаше да изпишете 405436345 поста как не бил справедлив закона и тъй нататък.никой от вас не може да промени закона,нито да накарате някой да легализира тревата ае точка.пафкайте,джафкайте,ж лки стееее!
Първоначално написано от InitialD
Оффф брат казах ти, просто не искам да споря с теб, защото съм твърде изморен, а и не искам да правя темата на спор !
Първоначално написано от AnincetoSexy
mitkom89 ти пък,от къде си толкова сигурен,че не съм специалист на тема породи?!Хах ....... Смешко образовай се ... Време ти е ...!!!
Ini.. (нещо си) вземи си хвани колегата и хванете по един речник и научете значението на някои думи,защото или сте много изостанали или сте наистина малоумни![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И между другото не се опитвайте да ме изкарате наркоманка или тревоманка,защото аз дори обикновени цигари не пуша,а какво остава за трева![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от carinaNebula
А, така!!! Кажи им го на тия лумпени, жалкари, неверници .. за тях само от най - гадните афгански лайна!!!
Като излезнат от сектата им е трудно.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Метадона още ги държи...![]()
Ти и метадона явно не знаеш за какво се използва и как действа.Първоначално написано от FockidyFockFock
Айде лека на всички и стига спорове.....лека нощ.
и да им го кажеш и да не им го пак си остават тъпи жалки наркомани.Първоначално написано от InitialD
факт...
Абе ей путко тъпа, аз не съм пушил трева от 2 месеца, преди това пуших много, но просто спрях.Пилей на мама и тате парите за дрешки и гаДжiТъЪъЪъЪ и готово !Първоначално написано от carinaNebula
Относно за новини и присъди просто не ни говори.
Фокиди не кради мама ти !!
Превъзбуден ... не ама се кефя как сте ми се събрали яко нерверници и наркоси тука и ми е забавно.
Не ги разбирам аз...Първоначално написано от x3eme
За теб не се съмнявам обаче, в Испания има немалко комуни.![]()
а уе ей краво, аз съм по-образован от цялата ви фамилия!!! Вие сте специалисти само по пиш*и! Ясно ми е, че гаджето ти е наркоман / все пак наркоман и тревоман са ЕДНО И СЪЩО НЕЩО - ФАКТ! /. Че държавата е тъпа - тъпа е! Мен не ме кефи и ще се махна, като не ви кефи и вас пътя, и да ви няма!!! Всички се научихте да ревете по форуми! Организирайте си пак тъп протест! Запалете по един фишек пред народното събрание! Не ми говорете колко е яка тревата, защото съм заобиколен от малоумници, дето не могат да вържат 3 приказки щото се напушват секи ден!Първоначално написано от 3oPuTy
An Evil Man
XceSS,миличък много дартс,нали?![]()
![]()
^^Бате аз в Испания бачкам....кви кумуни те гонят па теб![]()
Първоначално написано от x3eme
Те всички така казват!
Първоначално написано от carinaNebula
Ми не миличка на лИпИлуУуУуУ съм...
Абе кво ли се занимавам с вас
Я кур за всички и готово, повече нема да пиша по тая тема.
То хуй да беше, да ви го набия, ама мозък как да стане...
Сладкар е, нема спор.Първоначално написано от spiffo
С членска карта за безплатни маркучи, ала на него не са му нужни, по ред причини...![]()
Айде да не казвам точно пред кое ми е какво казват и какво е мнението тиПървоначално написано от InitialD
.
Опитай да си го набиеш на теб... може да ти помогне!Първоначално написано от XceSS
An Evil Man
Ти малоумен ли си или да?!Първоначално написано от mitkom89
Къде съм писала,че обичам тревата или че приятеля ми е тревоман (пак ти казвам да вземеш един речник,защото ти е време да научиш значението на по-елементарните думи в българския език)?!
А ти ако си по-образован от фамилията ми явно или си на 30 и отгоре години с 2 висши и започнато трето или си яко във филма и не знаеш къде започва реалноста ... Айде ходи си лягай,защото "Лека нощ,деца" мина преди няколко часа ...
Между другото нали знаеш приказката "По-умния отстъпва!!!" В случая е ясно,че аз съм по-умната,така че айде лека,мека и дано СЛУЧАЙНО ти дойде поне 1/1000 от акъла ...![]()
![]()
![]()
Курвиииии върнете ми парите , за да си купя самолет!!!