- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво може да се направи по въпроса?
"Тайната" е много верен филм, ама става скучно след първите 30 мин. (:
Много интересен израз "...когато приключила ВИЗИЯТА...". :-о Ако толкова искаш момичето "се бори" за нея. Според мен няма никакъв смисъл.![]()
Абе хора вие четете ли коментарите или така си трупате мнения![]()
![]()
Повтарям - проблема ми е решен. И така като гледам май ще е по-добре да заключат темата че да не се спами.
Любов от разстояние, Е любов! Личен опитПървоначално написано от evelinka1122
![]()
Търпение му е майката.![]()
MyNameIsImmortal > аз съм имала 13 месеца повече търпение от теб така чее...![]()
Всичко е възможно другари...желание да има само![]()
едит: ОП...човека е казал,че проблема е решен...![]()
да се оттеглим освен...
MyNameIsImmortal, звучиш крайно обезверен и изстискан.
Бих пребила въртеливата госпожица, която ти го причини.
Тос пък и той с бой ще оправя проблема![]()
![]()
. Единствения начин човек да реши проблема е като се изправи с/у него
^ Абе, ти да не си умствено изостанал?
Мене тва ми прилича по скоро на условие на задача отколкото на приказка. Достатъчно умен си да си кашираш данните, 11 клас за приказки ми говори.
Ми да сте чували за дискретностОпределено не сте от най-интелигентните
![]()
Иммортала е прав, блаб - девойката е за пребиване. Искаш ли още една да утрепеш? :Р
Принципно човека си е реалист.
Относно автора - момче излиез от матрицата, очовечи се малко и погледни реално на нещата. Не ме карай да ти изкарвам психологически портрет пред целия форум. Нито свестните момичета са малко(напротив с лопата да ги ринеш, стига критерия ти за "свястно момиче" да е верен), нито тайната е нещо смислено, нито сме се загрижили толкова за теб и мнението ти, че да ми поучаваш и категоризираш. Май ти не си чувал за дискретност, щото това твойто е лигавщина.
Дразня се на наивни многознайковци като теб и това е единствената причина да бутам темата ти нагоре.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Както се казва по-умният отстъпва за това аз се оттеглям. Беше ми приятно да си полафя с вас![]()
мм неПървоначално написано от Blab
Справям се
Има друга девойка където сега ме възроди
А за тая миналата нямам думи за постъпките и миналата седмица, но все пак да я запомня със добро
![]()
Автора: И на нас ни беше приятно![]()
И ще се надявам да не пуснеш тема "Тя ме остави заради друг от нейния град"![]()
Успех с момата![]()
Първоначално написано от EeeBobii
по sin/tg ot x корен 100000 от cos y
Абе не е баш така, те хората казват "Каквото повикало, такова се обадило" и аз като бях миналата седмица в гората виках "Секс, Секс, Секс" а се отвръщаше "На екс, на екс.."Първоначално написано от em1nem4o
![]()
Първоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
![]()
![]()
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Ех Данчо, Данчо все истини думаш... Ама си е така де, като руския виц за вълка
Автора видя че има и по-големи от неговия и благоразумно подви опашка. Поне това беше умна постъпка![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Лол да се уплаша от някви в интернет![]()
![]()
. Не просто не ми се разправя. И м/у другото ако си намери някой от нейния град да ще ми е тъжно, но и ще се радвам за нея, така че няма с ко повече да ме изненада човек. Така че опитите да ме накарате да мисля че няма шанс да стане нещо м/у нас сам нулеви
![]()
![]()
. Успех следващия път макар че може следващия път темата ми да не бъди тука
![]()
Аз не съм казъл, че трябва така да стане, а и ти желая успех!Първоначално написано от em1nem4o
А и още нещо:
Не давай обещания, който няма да изпълниш после.. бъди малко по-компетентен.. ще ти помогне много в животаПървоначално написано от em1nem4o
![]()
Аз само не можах да разбера как така за три дни реши, че сте един за друг?
Според мен много задълбаваш и тя се е уплашила, а това "странно чувство" е явно някакъв начин да те разкара.
Слушам тежка музика, за да ми е леко на душата!
МайНеймИсИмортал, пич, кво общо има спазването на обещания и да бъдеш компетентен?! Обясни ми го, моля, ако требе на ЛС, силно съм заинтересована.
Мда май тва не бях уточнил. Пишем си от 4 месеца и си споделяме ако не всичко то почти всичко ^^ А и Immortal не се сдържах да не пиша. Просто ми прай кеф да ви отговарямПървоначално написано от endona
Та ако още не сте разбрали вече сам си разрешил проблемите и в момента само спамите
![]()
![]()
![]()
Питай какви са причините ако не може да е било за секса ако е имало секс
Сговорна дружина планина повдига
Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com