.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Град
    40 Miles from the Sun
    "Тайната" е много верен филм, ама става скучно след първите 30 мин. (:

Много интересен израз "...когато приключила ВИЗИЯТА...". :-о Ако толкова искаш момичето "се бори" за нея. Според мен няма никакъв смисъл.

Абе хора вие четете ли коментарите или така си трупате мнения Повтарям - проблема ми е решен. И така като гледам май ще е по-добре да заключат темата че да не се спами.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    любовта от разтояние, не е любов! личен опит....
    Любов от разстояние, Е любов! Личен опит
    Търпение му е майката.
    MyNameIsImmortal > аз съм имала 13 месеца повече търпение от теб така чее...
    Всичко е възможно другари...желание да има само

едит: ОП...човека е казал,че проблема е решен... да се оттеглим освен...

Мега фен Аватара на Blab
    MyNameIsImmortal, звучиш крайно обезверен и изстискан.
    Бих пребила въртеливата госпожица, която ти го причини.

Тос пък и той с бой ще оправя проблема . Единствения начин човек да реши проблема е като се изправи с/у него

Град
    40 Miles from the Sun
    ^ Абе, ти да не си умствено изостанал?

Мене тва ми прилича по скоро на условие на задача отколкото на приказка. Достатъчно умен си да си кашираш данните, 11 клас за приказки ми говори.

Ми да сте чували за дискретност Определено не сте от най-интелигентните

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Иммортала е прав, блаб - девойката е за пребиване. Искаш ли още една да утрепеш? :Р

Принципно човека си е реалист.

Относно автора - момче излиез от матрицата, очовечи се малко и погледни реално на нещата. Не ме карай да ти изкарвам психологически портрет пред целия форум. Нито свестните момичета са малко(напротив с лопата да ги ринеш, стига критерия ти за "свястно момиче" да е верен), нито тайната е нещо смислено, нито сме се загрижили толкова за теб и мнението ти, че да ми поучаваш и категоризираш. Май ти не си чувал за дискретност, щото това твойто е лигавщина.
    Дразня се на наивни многознайковци като теб и това е единствената причина да бутам темата ти нагоре.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Както се казва по-умният отстъпва за това аз се оттеглям. Беше ми приятно да си полафя с вас

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от Blab
    MyNameIsImmortal, звучиш крайно обезверен и изстискан.
    Бих пребила въртеливата госпожица, която ти го причини.
    мм не Справям се Има друга девойка където сега ме възроди А за тая миналата нямам думи за постъпките и миналата седмица, но все пак да я запомня със добро

Автора: И на нас ни беше приятно
    И ще се надявам да не пуснеш тема "Тя ме остави заради друг от нейния град"

Успех с момата

Цитирай Първоначално написано от EeeBobii
    Решение: А+б.(у-х).А-у.б=Няма решение.

по sin/tg ot x корен 100000 от cos y

по sin/tg ot x корен 100000 от cos y
    http://www.jivotno.com/wild-angel

http://vbox7.com/play:f4222b08 <-- какво ще кажете?!?!?! :P

Цитирай Първоначално написано от em1nem4o
    Както се казва по-умният отстъпва за това аз се оттеглям. Беше ми приятно да си полафя с вас
    Абе не е баш така, те хората казват "Каквото повикало, такова се обадило" и аз като бях миналата седмица в гората виках "Секс, Секс, Секс" а се отвръщаше "На екс, на екс.."

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Абе не е баш така, те хората казват "Каквото повикало, такова се обадило" и аз като бях миналата седмица в гората виках "Секс, Секс, Секс" а се отвръщаше "На екс, на екс.."

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ех Данчо, Данчо все истини думаш... Ама си е така де, като руския виц за вълка

Автора видя че има и по-големи от неговия и благоразумно подви опашка. Поне това беше умна постъпка

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Лол да се уплаша от някви в интернет . Не просто не ми се разправя. И м/у другото ако си намери някой от нейния град да ще ми е тъжно, но и ще се радвам за нея, така че няма с ко повече да ме изненада човек. Така че опитите да ме накарате да мисля че няма шанс да стане нещо м/у нас сам нулеви . Успех следващия път макар че може следващия път темата ми да не бъди тука

Лол да се уплаша от някви в интернет . Не просто не ми се разправя. И м/у другото ако си намери някой от нейния град да ще ми е тъжно, но и ще се радвам за нея, така че няма с ко повече да ме изненада човек. Така че опитите да ме накарате да мисля че няма шанс да стане нещо м/у нас сам нулеви . Успех следващия път макар че може следващия път темата ми да не бъди тука
    Аз не съм казъл, че трябва така да стане, а и ти желая успех!

А и още нещо:

Не давай обещания, който няма да изпълниш после.. бъди малко по-компетентен.. ще ти помогне много в живота

Аз само не можах да разбера как така за три дни реши, че сте един за друг?
    Според мен много задълбаваш и тя се е уплашила, а това "странно чувство" е явно някакъв начин да те разкара.
    Слушам тежка музика, за да ми е леко на душата!

Град
    40 Miles from the Sun
    МайНеймИсИмортал, пич, кво общо има спазването на обещания и да бъдеш компетентен?! Обясни ми го, моля, ако требе на ЛС, силно съм заинтересована.

Цитирай Първоначално написано от endona
    Аз само не можах да разбера как така за три дни реши, че сте един за друг?
    Според мен много задълбаваш и тя се е уплашила, а това "странно чувство" е явно някакъв начин да те разкара.
    Мда май тва не бях уточнил. Пишем си от 4 месеца и си споделяме ако не всичко то почти всичко ^^ А и Immortal не се сдържах да не пиша. Просто ми прай кеф да ви отговарям Та ако още не сте разбрали вече сам си разрешил проблемите и в момента само спамите

Град
    Earth
    Питай какви са причините ако не може да е било за секса ако е имало секс
    Сговорна дружина планина повдига
    Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си