Цитирай Първоначално написано от em1nem4o
Но да търпението е всичко. Ако човек е достатъчно търпелив получава това което иска и разбирасе стига да вярва в него.
кой те излъга ?! и аз имах преди търпение / 4 месеца / и ядох мекия (хляб)
Сигорно си още малка и по математика не си учила да решаваш задачи с "x" и с "у" ..

И сега да ти кажа какво мисля аз..
1во можеше да кажеш аз се запознах с едно момче, което не е в моя град.. а не да разказваш "историята" в 3то лице.. все пак по български език ттези неща се учат от 5ти клас.

2ро: какво е това странно чувство ?! нещо напиращо в гащите му, което поради голямото простанство и скайп-а няма откъде да достигне до теб ли?! Няма такива чувства и такива филми ако изпитва нещо към теб няма да иска да има такива измишльотини и щуротии да се разделяте за определено време.. А можеби иска за времето в което сте режделени да се събере з някоя друга и да и раздели краката?! Хммм, въпрос на който не мога да отговоря..

3то: Не приемай всичко казано от мен много навътре, просто разсъждавам.. така че по-добре земи хвани рейса или влака, иди до X-а в град А и му кажи всичко и за притисненията ти, а не да увиваш тук като куче, което се надява, че с времето всичко ще се оправи .. така че всичко е в твоите ръце..

Успех