Цитирай Първоначално написано от em1nem4o
Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
Цитирай Първоначално написано от em1nem4o
Но да търпението е всичко. Ако човек е достатъчно търпелив получава това което иска и разбирасе стига да вярва в него.
кой те излъга ?! и аз имах преди търпение / 4 месеца / и ядох мекия (хляб)
Сигорно си още малка и по математика не си учила да решаваш задачи с "x" и с "у" ..

И сега да ти кажа какво мисля аз..
1во можеше да кажеш аз се запознах с едно момче, което не е в моя град.. а не да разказваш "историята" в 3то лице.. все пак по български език ттези неща се учат от 5ти клас.

2ро: какво е това странно чувство ?! нещо напиращо в гащите му, което поради голямото простанство и скайп-а няма откъде да достигне до теб ли?! Няма такива чувства и такива филми ако изпитва нещо към теб няма да иска да има такива измишльотини и щуротии да се разделяте за определено време.. А можеби иска за времето в което сте режделени да се събере з някоя друга и да и раздели краката?! Хммм, въпрос на който не мога да отговоря..

3то: Не приемай всичко казано от мен много навътре, просто разсъждавам.. така че по-добре земи хвани рейса или влака, иди до X-а в град А и му кажи всичко и за притисненията ти, а не да увиваш тук като куче, което се надява, че с времето всичко ще се оправи .. така че всичко е в твоите ръце..

Успех

Човек разсмиваш ме Та по същество. 1-во момче съм. 2-ро 11-ти клас съм. 3-то проблема чесно казано за мен не е в разстоянието нито в това да изчакам дори и да се налойи да е 2 години защото според мене като се насабере всичко след тея 2 години ще е по сладко усещането Така че най - вероятно ти си от тоя тип момчета (не сам сигурен може и да греша) дет гледат се напъхат в гащичките на някое момиче . Та мисля че се оправих относно проблема ми. Може да заключвате темата или да я оставите за хора с подобни проблеми се ми 1.

П.П. Мерси на всички за отделеното време
П.П.2 От всичко което ми се е случвало да сега мога да кажа че когато си споделяме се чустваме много добре. За това мога да ви предложа да си говорите когато нещо ви тормози.
Много грешиш за myNameIsImmortal