.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Когато имаме някакъв проблем - говорим и обсъждаме всичко,което ни тревожи

Град
    ulicata
    ам не си ли се опитвала да говориш с него да го попиташ какъв е проблема
    Страст да караш с газ, да завиваш от раз, да си играеш с болката и да минеш обиколката!!! Скороста е живот ~ живота е скорост !!!

Град
    Велико Търново
    Не мисля,че това е слабост.Спокойно ,временно е.Във всяка връзка го има.ЩЕ отмине
    Руса кукличка

какво да го питам той когато не е на кеф се държи тъпо/цупи се за най-малкото,а когато е на кеф не иска да се караме(попринцип каквито и да са по-сериозни разговори завършват с караници)

Цитирай Първоначално написано от Sharpay
    какво да го питам той когато не е на кеф се държи тъпо/цупи се за най-малкото,а когато е на кеф не иска да се караме(попринцип каквито и да са по-сериозни разговори завършват с караници)
    Дай му свобода, за да разбере какво иска. Ако те иска ще се върне при теб, ако не, не ......
    A.D.I.D.A.S.

Цитирай Първоначално написано от sadsad
    Дай му свобода, за да разбере какво иска. Ако те иска ще се върне при теб, ако не, не ......
    напоследък не съм го притеснявала въобще.. когато иска той звъни.
    ... но не съм от най-търпеливите и бързо ще ми писне да чакам..

Град
    бълХаристан
    тва е лесно да се каже, но да чакаш да се върне е едно от най-трудните и гадни неща на света... аз чакам все още да видя ще се върне ли моето момиче и е много тежко

Супер фен
    Еми доста глупаво се държи твоя човек... не знам кво да ти кажа...странно ми как може от толкова време да сте заедно и да не може да седне да ГОВОРИ с теб за това,което го тревожи... за мен е странно това..
    Щом не иска да каже какво му е...де да знам.. понамекни му,че не ти е особено приятно така..
    И все пак не мога да ти дам кой знае какъв съвет,понеже не си представям моето момче да постъпва така...
    успех все пак

Цитирай Първоначално написано от kypo
    тва е лесно да се каже, но да чакаш да се върне е едно от най-трудните и гадни неща на света... аз чакам все още да видя ще се върне ли моето момиче и е много тежко
    Знам, че е трудно, но иначе не виждам как ще го остави да разбере какво иска.
    A.D.I.D.A.S.

Мега фен Аватара на iiirish
    Някъде бях чела, че най-трудния период на всяка връзка е между първата и втората година. Ако този период се преодолее, то връзката има бъдеще. И наистина има логика, защото до първата една година всичко е розово, вие си вярвате, обичате се, искате да бъдете възможно най-дълго време заедно. Но след като мине толкова време, този който не обича истински ще започне да кливва от пътя, да гледа настрани, да внася тягост във връзката. А този, чиито чувства са истински ще се чувства и през втората и през третата година така както в началото. Сама си прави изводите

аз си ги направих и сложих край на незнанието и кофти настроението.. да прави каквото иска.. Вчера идва до дома и ме прегръща, целува ме по бузите.. след това го питах някои работи за нас и той ми отговори много неясно => и той незнае какво иска. Аз знам аз си искам живота дали ще е с него или без него това са просто подробности

...В НАЧАЛОТО МЕ УБЕДИ С ПОВЕДЕНИЕТО СИ ЧЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ДА СПРА ДА СЕ ВИЖДАМ С ВСИЧКИТЕ СИ ПРИЯТЕЛИ ОТ МЪЖКИ ПОЛ И ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С ДРУГИ МОМЧЕТА,НО В КРАЯ МЕ УБЕДИ В НАПЪЛНО ОБРАТНОТО... ДАВАЛА СЪМ ПРЕКАЛЕНО МНОГО НА ЧОВЕК, КОЙТО НЕ ГО ЗАСЛУЖАВА

аз си ги направих и сложих край на незнанието и кофти настроението.. да прави каквото иска.. Вчера идва до дома и ме прегръща, целува ме по бузите.. след това го питах някои работи за нас и той ми отговори много неясно => и той незнае какво иска. Аз знам аз си искам живота дали ще е с него или без него това са просто подробности

...В НАЧАЛОТО МЕ УБЕДИ С ПОВЕДЕНИЕТО СИ ЧЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ДА СПРА ДА СЕ ВИЖДАМ С ВСИЧКИТЕ СИ ПРИЯТЕЛИ ОТ МЪЖКИ ПОЛ И ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С ДРУГИ МОМЧЕТА,НО В КРАЯ МЕ УБЕДИ В НАПЪЛНО ОБРАТНОТО... ДАВАЛА СЪМ ПРЕКАЛЕНО МНОГО НА ЧОВЕК, КОЙТО НЕ ГО ЗАСЛУЖАВА
    И сега какво ? Ходите ли ?
    A.D.I.D.A.S.

не.. аз не тичам след момчета.. Това е първото момче,което ме заинтригува толкова, но с държанието си показва, че не заслужава внимание...

както казва един приятл "показваш им колко е широка поляната и да ходят да пасат.."

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Авторке, поздравявам те за постъпката ти. Много е гадно когато исканията на двама души не се покриват, но пък от друга страна връзка без общи желания и интереси е безсмислена. Браво и за "Аз знам аз си искам живота дали ще е с него или без него това са просто подробности". Та права си - добичета много, отиваш на поляната и си харесваш.

Адмирации за Sharpay!!!

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Връзката се потдържа на вяра.Тоест трябва да говорите един с друг.Вместо да питаш нас, запитай го какво става и ще разбереш.Ако той е изстинал към теб няма смисъл тази връзка да продължава.
    Разбирам те за това, което сте приживяли - с моят приятел също не мога да се видя често.Плюс това лятото си беше в родната страна и 2 месеца и аз бях без него.Разбирам те и си личи, че сте били силни.Но дали това продължава?Ще разбереш като си поговорите очи в очи

оохх уш неми трябваше и му написах снощи смс че повече няма да го търся и когато видя че каузата е загубена сама си тръгвам с вдигната глава...

.. Сега той ме поотърси... Звънна ми и ме извика пред дома(беше си купил кола и искаше да ми се похвалии за разлика от всичко други случаи беше дошъл първо при мен и докато еше с мен се обади на най-добрия си приятел да му се похвали че има кола(попринцип обикаля вс и най-накрая мен)

...Беше мил и ме целуваше.. сегна в бедрата ми и ме гушна и точно тогава пъснаха една песен дето аз му я пях на един концерт на връх нова година в центъра на града и той само ме поглеждаше и ми се усмихваше.. " все си казвам ще спра, но през час ти званя - всяка дума на тебе подарявам.. и т.н."

почувствах се неверятно пак да ме гледа влюбено,но незнам дали е моментно и дали не е от това че е афектиран от новата придобивка.. почувства се невероятно пак да чака за целувка по бузката след като ме е целунал той.. почувствах се невероятн уютно с него въпреки че ми се оплака поне за 3 не6та(еми свикнах му) въпреки странните му навици, бъпреки предишното му държание...

искам да поздравя всички с тази песен.. невероятна е.. английският ми не е от най-добрите,но доколкото се справям текста и мелодията са много нежни.. http://www.vbox7.com/play:87630d25

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си