Цитирай Първоначално написано от porky
Първо искам да ти кажа едно браво, защото си успяла да създадеш стабилна връзка от разстояние
А ти след разговора ви забеляза ли някаква промяна в поведението му? Може да е разбрал как се чувстваш. А пък може да има проблеми и те да са причината да се държи така и да не иска да ти саже за да не се притесняваш
не съм се старала да правя някакви точно определни неща или да прилагам някакви тайни хватки просто се получи от самосебеси. И двамата бяхме мн заинтригувани, желаещи тази връзка и адски щастливи от факта,че сме заедно и се радваме заедно на свободното си време. А разлика след тазговора.. еми писа ми смс просто за лека нощ.. като ми се обажда усещам как ми се усмихва и не ми се обажда защото трябва да се чуем днес и да отбие номера(ако беше така нямаше въобще да звъни като сме поздърпани), а се оббажда и пита какво съм правила през деня.. надявам се да няма проблеми, за които незнам - попринцип е най- искрения и открит човек и ми споделя абсолютно всичко ( в началото ми беше досадно да говори толкова много, н сега мога да го слушам с часове и да ми е интересно ) и се надявам проблема да не е в загубата на интерес към мен, а в напрегнатото ежедневие