Цитирай Първоначално написано от Sharpay
един познат се опита да ме впечатли, а аз се правя на ударена защото искам да дам още един шанс на дългата връзка,а незнам дали има смисъл.. вие кое бихте предпочели??
Новия, интересния,който ще се държи добре за да ви впечатли или това с което сте свикнали,сигурността?
И моята връзка започна така... почти всяка седмица посещения от негова страна (и той е от друг град).
Трудни моменти - колкото искаш...няколко опита от негова страна да дойде да живее в София - провал... все нещо се объркваше.

Както ти си написала горе - други момчета се навъртат,теб понякога ти писва да чакаш,чакаш,чакаш и ти се ще и ти да се позабавляваш...изнервяш се... иска ти се да имаш някой до теб не само за няколко часа на месец... (е,май малко се впуснах в моите емоции ама ... предполагам и ти си го изпитвала )
Та... всичко това е гадно,но си струва ако имате някаква идея как да продължат нещата Говорете за тия работи... питай го каква е причината да се държи така.. може просто да е изпаднал в някоя леека депресийка,заради положението ви... а може и да му е писнало ... просто говорете за това и разбери

Не знам за теб,но сега съм щастлива,моя човек е при мен и виждам,че си е струвало да чакам година и 5 месеца.