- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Странна тема
Не ви ли дразнят хората в Skype, които могат да си седят с една и съща картинка и надпис и скайп име през цялото време!? Имам хоира в скайпа си, които са си сложили линка към някоя песен или нещо друго преди 5-6 месеца и си стоят през цялото време с тях, нищо не променят. Не е ли скучно така ? Аз лично доста често си сменям облика там, тъпо ми се струва да стоя с еднакви неща през цялото време.. кво мислите по въпроса ?
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
Бан за такива изроди ! Как не ги е срам !![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Ахах, при мен обратното - някакви дето през 5сек си сменят настроението, картинките и никовете много ме дразнят и се налага да ги преименувам..
Е, настроението не пречи често да се сменя, обаче ника..![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Абсолютно съгласна съм.Първоначално написано от jghgh
Собственост на Canis_Dirus
какво бе ?
аз от поне две години съм с един ник![]()
картинката си сменям през седмици.. настроението през дни
не обичам виртуални промени, не стига че никой не ме познава от там, пък и да ги дообърквам![]()
Кой както го чувства, бе.
Все едно ми е.
Лично аз си сменям ника, картинката и балона почти всеки ден, според настроението.
'Мии.. всеки е различен...
Аз си сменям настроението много често, в зависимост к'во ми се върти в главата, ника и картинката значително по-често, но какво значение има това; общуваш си с човека, не с ника и аватара му..
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
jivota na avtorakata/avatoraПървоначално написано от Canis_Dirus
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
ми все ми е тая
аз си ги помня по скайп името![]()
лично аз през определен период от време сменям ника .. картинката по-рядко .. а за балона там вече е различно .. киснали са ми неща сигурно по 2 седмици . .а мога и да сменям през 5 мин .. когато нямам работа :Д
.!.
Много, много рядко сменям ника!
Картинаката и настроението ми се враъзват (поне в мойта глава). И зависи как се чувствам сменям катринката и писанието![]()
Аз ти предлагам да си вземеш едно валерианче![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
не ме бърка никак...
като няма какво да правя си сменям нещата през 2 мин.![]()
Raise your fist!
ot 3-4 meseca mi e edno i su6to.. i ot vreme nav reme promenqm po ne6to.. Ama ako zasedna pred kompa i nqa kvo da pravq estestveno 4e 6te gi smqnam mnogo po-4esto
втф..?
ебаси вживяването праскаш бе, пич, спокойно. иначе и мен понякога ми е правило впечатление и съм се чудил, как едни абонати ми са вече 2 години с един и същ подпис и ник. аз ника си го сменям от време на време, подписа почти всеки ден, защото ми отразява случващото се, все пак. ама ти пък съвсем..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Ника си сменям като ме осени нова простотия,а настроението-постоянно![]()
Да ти имам проблемите...
Първоначално написано от AnincetoSexy
Все ми е едно...Първоначално написано от XceSS
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Леле, абсолютно същото!Първоначално написано от mrysnika
Винаги са ме дразнели много, хора, които си седят с едни и същи неща... не че седя постоянно пред компа и ги зяпам, ама като преглеждам абонатите и страшно много ме дразнят![]()
Аз обичам да има разнообразие, преди често се сменях и ника и снимката и настроението (тогава бях в лека депресия), а сега по-често си стоя с 1 ник, но снимките си вървят.
Ест, това звучи малко налудничево, когато се направи тема само за това, но на кой му пука, има теми за всякакви дреболии, защо да няма и за тва.
Най-важното нещо в живота ми са снимката и мууд-а в скайпа!
И винаги съдя по хората според мууда и снимката и никчето!!!
ReSpEcT
Grumpy old madman
Аз ника почти не го сменям ама аватара и балончето всеки ден...
Rest In Peace....We Will Never Forget You