.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 76
    мен пък хора дето през секунди си сменят ник-неймовете са ми тооолкова досадни, и те милите се чудят какво да си напишат, иначе аз лично настроението си го сменям секи ден, ако си пиша с някой нещо което ме е развеселило си го пействам, ама ника си не пипам поне от година а снимката - веднъж на седмица може би, но си имам любими

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Добро утро пияницеееееееее...ляля
    ай наздраве на всички
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Пфф, кво те грее кой кога какво си сменя? Се едно ебати драмата, ебати чудото. Аз па не обичам често да си сменям тъпите неща в скайп - мое си седа с една картинка в продължение на година.... Или па жив пример, че поне 2 години не съм си барвала профило у форумо. Ай
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    И мен ме дразни честото сменяне, както и еднообразния профил.
    Когато си пиша с някого, който е с една и съща картинка, настроение и ник и ми е супер безлично някак си и нямам интерес да си пиша (това за хора, които не познавам).
    Иначе за познатите ми няма проблем да си седят по един и същ начин. Щом сме познати и приятели значи до някаква степен се познаваме и няма как заради един скайп да ми спадне интереса към тях.

Не ме дразнят. Аз си сменям нещата там рядко, защото рядко се застоявам в скайпа.

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от Blab
    Кой както го чувства, бе.
    Все едно ми е.
    Лично аз си сменям ника, картинката и балона почти всеки ден, според настроението.
    точно

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Мен ника ми е един и същ от 2 години и половина а аватара от юни миналата година ... и не смятам да го сменям .. иначе подписа .. често !
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Супер фен Аватара на SWASTIKA
    Голямата част от вас се дразнят на еднакви профили, другата част се дразнят на тези, които ги сменят често, но въпреки всичко си го сменят и те (от време на време).

Извода: Кой палячо си мисли, че си пише с дадения аватар или мууд?
    Кой палячо смята, че смяната на настроението в скайп, означава интересна личност?
    Кой е клоуна, който обича да гледа различни профили?

За всички вас, имбецилни приятели, мога да намеря една от допълнителните програми към скайп, която може да сменя профилите на останалите абонати от вашата листа.
    Дано тогава, развитието на мозъка ви започне да прогресира!
    Дай Боже един ден да откажете смяната на чужди профили и да преминете на нещо по - твърдо - ТЯХНОТО КОПИРАНЕ!
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

Град
    Цитирай Първоначално написано от SWASTIKA
    Голямата част от вас се дразнят на еднакви профили, другата част се дразнят на тези, които ги сменят често, но въпреки всичко си го сменят и те (от време на време).

Кой палячо смята, че смяната на настроението в скайп, означава интересна личност?

За всички вас, имбецилни приятели, мога да намеря една от допълнителните програми към скайп, която може да сменя профилите на останалите абонати от вашата листа.
    Дай Боже един ден да откажете смяната на чужди профили и да преминете на нещо по - твърдо - ТЯХНОТО КОПИРАНЕ!

Щом и тоя олигофрен разви есе, значи темата е сериозна...Правете я важна !
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Супер фен Аватара на bEbsI
    Дреме ми. Имам да се тревожа за по-важни "работи".
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Град
    L.A. \ Moscow
    Свастика, ти нали се беше разкарал от форума, к'фо правиш пак тук?

Raise your fist!

Супер фен Аватара на SWASTIKA
    Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Цитирай Първоначално написано от SWASTIKA

Щом и тоя олигофрен разви есе, значи темата е сериозна...Правете я важна !
    Олигофрен е вероятно човек, допринесъл за поява на хора като теб.
    Не съм много запознат за местонахождението ти, но предполагам, че там културата на хората граничи с масовата дедиференциация (развитие от по - сложното, към по - простото). Не виня теб, че си такова леке, каквото показваш, виновни са твоите родители, които видно не са си направили труда да дадат възпитание на детето си.
    Жалко за тях, жалко за теб.
    Най - културно ще те помоля да не ме цитираш - нито ми е приятно, нито има смисъл.
    Благодаря за разбирането.

Свастика, ти нали се беше разкарал от форума, к'фо правиш пак тук?
    Не мисля, че трябва да давам обяснение за присъствието си в свободна зона за всички хора.
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Пфффф аз скайпа го ползвам да си пиша с хората, не да им разглеждам профилите. Всички абонати са ми преименувани, за да не се дзверим половин час и да се чудя кой ми е писал. Въобще не ме интересува кой кога си сменя аватара или мууда, да правят квото искат.

Град
    Оффф свастико, с теб мога да споря много, ама да не осираме темата на човека ОК ?

^ охх то и каква тема

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Не ми пука.
    Като нежен дъжд валеше твоят глас.
    Като цветен сън живота бе за нас.
    Като лятото горещо беше любовта
    и във нощта откривахме нежността.

Както БайТоя беше казал "Съществуването на организмите е навъзможно без Skype"

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Кво да им направя като не ги сменят ? ..всеки си решава
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Цитирай Първоначално написано от grenth
    Както БайТоя беше казал "Съществуването на организмите е навъзможно без Skype"
    фул респект!

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Ахах, при мен обратното - някакви дето през 5сек си сменят настроението, картинките и никовете много ме дразнят и се налага да ги преименувам..

Е, настроението не пречи често да се сменя, обаче ника..
    Абсолютно съгласна съм.
    И аз. Повечето ми контакти са преименувани точно по тази причина. Откъде накъде ще си сменят ника без да съм им разрешил?
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Мега фен
    Град
    Utopia..
    ако си хабите нервите за такива глупости рано-рано ще умрете

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Тъпа тема...

Не ми пука кой си мени картинката през 1 ден/5 минути и кой през 2 месеца...

А-ха, реално кво те дразни, не мога да разбера? Това, че някой седи с 1 ник 100 години ли? Аз моя си го държа от 2005 непроменен и никой не е възроптал още... и то после като стане едно сантиментално и сърце не ти дава да го смениш..

Абе, не ви ли дразни, че като се изсерете трябва да си миете задниците. Пълна загуба на време. Квото и да прави ме винаги ще си смърдят.
    Да зема да пусна една тема с анкета, а?

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от afterforever
    А-ха, реално кво те дразни, не мога да разбера? Това, че някой седи с 1 ник 100 години ли? Аз моя си го държа от 2005 непроменен и никой не е възроптал още... и то после като стане едно сантиментално и сърце не ти дава да го смениш..
    Еми и моя седи непроменен. Написал съм се просто drago. Смятам, че това достатъчно добре ме описва, че да ходя да си мисля никове, или пък да ходя да ги "украсявам" с йероглифи.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си