.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

С какво се чистят петна от ръжда по дрехите?

Който знае да казва,ще съм много много много благодарна

vanish?но не съм сигурна за ръждата...не ти давам 100% гаранция...

Голям фен Аватара на joannalof
    Ами аз си ги бях изцапала с олио и се изтриха само с един сапун "Стоп петно", купих го от един магазин за прахове,шампоани и т.н. Наистина ми помогна, така че можеш да попиташ

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ръжда незнам с какво се чисти, имах едни бели панталони, и след 2-3 пранета около копчето отпред се образува петно от ръжда, какво ли не опитах и не се махна, добре че не бяха много скъпи и не ме беше яд.
    Вениш не съм опитвала, може да помогне...

Ами Vanish аз днес пробвах и не можа да излезе петното и много ме е яд.От някъде съм чувала,че ръжда не се пере,но от другате съм чувала,че се пере иииии незнамммм !!!

Цитирай Първоначално написано от sandalki_ot_mola
    Ами Vanish аз днес пробвах и не можа да излезе петното и много ме е яд.От някъде съм чувала,че ръжда не се пере,но от другате съм чувала,че се пере иииии незнамммм !!!
    Аз преди имах такъв препарат за пране на ръжда! Попитай в някой магазин за препарати .. не може да няма!

Ох... имаше един препарат за почистване на такива петна. Около 10лв струваше. Отиди в някой по - голям магазин да ти препоръчат. В момента не се сещам името, но ако се сетя ще го напиша.

Ооо, ще следя темата, защото миналото лято си купих едни много сладки къси бели гащички, но след първото пране се появи ръжда около копчето, дори и отзад. ;@

Голям фен Аватара на cveteto64
    Ръжда върху синтетични материи се премахва, като натъркаме петното с разрязан лимон, наръсен със сол. След това капваме отгоре с капкомер няколко капки вода, в която е прибавен амоняк. Изплакваме обилно с чиста вода. Сушим на слънце, а ако материята е бяла - на сянка, за да не пожълтее.

Незнам дали дейсва сега го видях в един сайт
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Ооооо мерси,мила Ще го пробвам и дано стане

Опитай със Спот на Перилис. Винаги ми е махал петната независимо от какво са.Струва около лев и нещо, най-много два.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си