- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Съвет Моля
Здравейте !
Моля ви за съвет какво да правя на първата среща смисъл разбирам че момичето ме харесва и аз го харесвам Като я поканя на кафе за какво да говорим все си мисля че ще стане така и 2мата да мълчим .... Също така моля някой да ми даде някаква тема за целувката или по точно как да се целувам с език
Благодаря
Говорете си за общи интереси а за целувка просто го направи а за езика както смята6 че е добреПървоначално написано от rulz93
![]()
Споко и аз много пъти съм мислел, че така ще стане, но в крайна сметка си говорим за много нещаПървоначално написано от rulz93
![]()
Никога на първа среща не трябва да се целуваш с език!!!!!!!!
Наистина защо?Интересно . . .Първоначално написано от ChezZ
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Защото тя така каза !!Първоначално написано от gia_sena_mono
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Първоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
![]()
![]()
мисля че гледаш сериали.. щом знаеш повечето актьори![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
хахахаПървоначално написано от Adwokat
платил е за 1 канал само сапун
и не ги испуска
Ми не ама имам някви луди колежки то и да не искаш няма как да не научиш по някое друго хитово име....А да и са най хитовия сериал е някъв си по нова тв... В главните роли Шехерезада...кораба майка...Първоначално написано от Darkkiss
То идва от само себе си .. ако тя е супер мълчалива няма как да стане .. но ако може да се говори с нея .. не се притеснявай![]()
Просто бъди себе си а не се прави на нещо или някой който не си.Всичко останало идва само по себе си.
udrq6 2 rakii i zaminava6![]()
nqma smisal da se pritesnqva6 vqrvai v sebe si kaji si 4e si gotin predi da izleze6 i vsi4ko 6te e nared![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Ми ако той е много разговорлив а тя мълчи като риба .... кво праимПървоначално написано от BoBa4eWeR
![]()
Покажи най-лошите си черти! После добрите да изглеждат още по-добри![]()
Не просто въдица и стръвПървоначално написано от ubuntu
Защо не си седнеш на гъза като незнаеш как да постапиш ж дадена ситуациа когато си с момичеПървоначално написано от rulz93
а пък за това с темата има хиляди теми из гугъл търси си
Обичам Андриан
Авторче след като не знаеш какво се прави на среща, за чий трибуквеник ще ходиш?
(тук моля никой да не се обажда, явно е че момъка е неориентиран)
И да - темата е за горния раздел![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
nai dobre stani gei![]()
Абе няма к'фо да се шашкаш бе ... Отначалото и аз бях така (предполагам и поечето съфорумци) ама фактически не е така както си мислиш ... Когато си на среща с момиче трябва да говориш и да говориш ... не спирай да говориш ! Прави и комплименти, кажи и че има хубав грим, хубава коса, хубави очи, блузка, парфюмче нещо от тоя род .... Ако не е от разговорливите, като й направиш няколко комплимента, ще бъде ....Първоначално написано от rulz93
![]()
П.С. Само гледай да не се издъниш с комплиментите![]()
След седмата бира всички са еднакви!
С тоя съвет определено ще се издъни. Комплимента се праска между другото и продължаваш нататък.Първоначално написано от InSoMn1aC
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Да бе, забравих да кажа да не се прекалява![]()
След седмата бира всички са еднакви!