- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 3ти март, Шипка
Бихте и казали възможност за пътуване от София до Шипка.
Някаква туристическа агенция, фирма, обикновен транспорт. Нека да не е нищо свързано с политически партии.
Пътуваш с нощен влак до Стара Загора и сутринта хващаш някой от безплатните, които тръгват от общината. След приключване на мероприятията се връщаш с автобуса до Стара Загора и пак на влакчето. Има и автобуси от Казанлък, но се по-раздрънкани и по-несигурни откъм организация.
Сега май пак иксате да се караме... Нарочно май пускате такива теми. Момиче за теб гуугъл няма ли бе как може да питаш това тук? Не вярвам да си глупава и да не знаш как се влиза и търси в гугъл или някоя друга търсачка. Ако гуугъл ти е сложен пробвай с дир бг. И все пак ако не успееш потрудих се специално заради теб![]()
http://bibitka.com/index.php
Тука в бибитка надявам се да се оправиш със търсачката че е леко сложна. Не ми даде да дам директен линк... Като успееш да го намериш трябва да ти пише нещо от тоя род:
София - Шипка Автогара Казанлък - КУМАКС ИНВЕСТ ЕООД 16:00 20:00
Иии внимавай да не се объркаш да не те изкарат някаде зад граница да се ччудим после какво да правим.
иии някфъ екскурзииикъъ...
http://bg.bgns.net/component/option,...etail/agid,94/
Надявам се млада приятелко да съм ти била полезна.
ПП Няма нужда от благодарност![]()
Ще се съберем ли !?!?
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Е няма удобен превоз...Да тръгвам в 16.00 е прекалено късно.
няма ли да е по-пряко през Балкана?Първоначално написано от bulgarche
http://razpisanie.bdz.bg/SearchServl...on=listOptions
Pliok0019,провери тук.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Някой от вас качвал ли се е на 3-ти март на връх Шипка?
Аз го правя през последните няколко години и уверявам ви е доста трудно да се качиш самосиндикално, защото е лудница и не може Сульо и Пульо да се качат с личните си автомобили. Пълно е с депутати, политици, полиция, чужденци и какво ли още не. Километрични са опашките от автомобили, в снежните години такивата са закъсали. Влак от там не минава, а 16 часа е прекалено късно за каквото и да било. Още повече че разписанията в този ден не важат, защото пътя е затворен
Приятели са се качвали с кола, миналата година и с бус, но е почти равно на самоубийство.
Автобусите от Стара Загора не знам кога тръгват. Ще проверя и ще пиша. Нещо от сорта на 8 часа е.
Аз ще се събирам с българските ливанци да ходиме ...
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
с ливанците в България по-скоро *
Dwight D. Eisenhower
Клонят към "български ливанци" .. някои са наполовина българи наполовина ливанци !Първоначално написано от RAWRRR
Кънте немате шанс! Щото освен Маронити и Православни ще има и една хардкор групичка Сунити от Триполи!![]()
турци в България
цигани в България
....
ливанци в България.
Прилагателното български е само за българите,другите са просто хвърлящи семе в България.
Dwight D. Eisenhower
Първоначално написано от RAWRRR
Много хора го употребяват ... нз аз така си го казвам ... факт е обаче , че ако някой ме види на улицата никога няма да каже че съм Ливански Българин!
КайзерО е минало ... и неговата империя е минало ... бъдещето принадлежи на правоверните!!!Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Ливанецо, стига писа у темата ми бе...
Догодина ще отида със сигурност, като бъдещ шофьор.Поне до Стара Загора ще стигна.
Ела с нас ако искаш .Първоначално написано от Pliok0019
Ти пък ... ако ние сме утайка не знам вие какви трябва да сте ... група наркоманизирани беззуби идиоти!Първоначално написано от SofiaRegularCunt
В момента се води война... и неверниците губят ... скоро и вас няма да ви има !Само ние можем да помогнем на България както помогнахме на хилядите в Източен Бейрут!!!
С Хез Катаеб напред!!!
Като не знаеш за какво става дума не се обаждай, че се потапяш сам!Първоначално написано от spiffo
съмнявам се някой друг освен теб да знае или да го интересуваПървоначално написано от InitialD
Pliok0019,и аз като теб готвя такива планове за догодина..ама вече 3та година,никакъв резултат.
Dwight D. Eisenhower
Според мен се готвите само да се напието групово. Може и да не е на 3ти март, но хората са свикнали да има повод разбира се... На момичето и се прави..... момчета, моля уважете...
Повод за да се напия ще търся,когато съм над 35,с мъж и с две деца.![]()
Dwight D. Eisenhower
Ние имаме това, което вие никога не сте имали- ВЯРА!
Стоп!