- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 3ти март, Шипка
Черпим те с вАрен нахут и МНОГО шербет!Първоначално написано от InitialD
АЛЛАК АКБАР!
Аватара отговаря на истината за теб .. имаш нужда от очила ... щото това на картинката не беше полумесец какъвто виси в стаята ти!Първоначално написано от FockidyFockFock
Ае кажете нещо различно, че сте ми толкова скучни !
П.П. Варен нахут=фалафел!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
InitialD, много е странно, ти - пръв приятел на сюнетчията, да обиждаш другите в тая насока...
п.п. Шербет не лочиш ли бе, къде го забрави?
Не лочим селски ...Първоначално написано от FockidyFockFock
Легай си че в 04 часа ти е първата молитва ...
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Май пак си слушал езани, късно през нощта.Първоначално написано от InitialD
Изяж едни шоколад, за да имаш фолио и за утре.![]()
Ллелеле умрех от смех!
Абе много странно племе сте. Искате вас да ви уважават а самите вие не уважавате различното... Нали се сещате какво би ви се случило ако ви чуят да се подигравате с това. Според мен вярващи истински са мюсолманите а ние само позираме. Горедеете се че сте христиани ама само до толкова колкото да ви се вижда етикета. Ако бяхте истински христиани никога не бихте обидили друга религия (най - малкото). Мразите ги защото са били по - силни и сполотени от нас. Ако на нашата държава и се бе отдала въможността да направи това с друг народ - щеше и още как. Тогава на мода е била жаждата за власт. Както сега тук - да плюеш турците и мюсолманите без да знаеш защо, както и хиляди други безмислени неща. И това с България на 3 морета е смешно, но го откриваш когато спреш да ползваш спомагателни съществителни за да мислиш.
Хахаха нахрани ли ви а!?Първоначално написано от Kya
Християнин съм ...
Въпросното лице "Kya", e free agent.
Не Й/му обръщайте внимание...![]()
1)Еми не си само ти в тоя форум.Първоначално написано от spiffo
2)Същото.
Поклон пред великите мислители. И пълният дисреспект към лошите измислители....Първоначално написано от FockidyFockFock
А ти знаеш ли от каде е нашата писменост и кой я е създал?Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Е как българи пък даже и от Солун????Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Сега по твойта логика следва че България е Турция. Мисли малко.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Не променяй темата на спорът ни.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
А за другото - аз съм отделен човек, но съм позната на един който пише тук и реших и аз да попиша. Не се занимавам с форуми ама ми стана забавно и интересно като ви четох какви сте.
Та върни се на въпросът. Не бягай. Не съм настроена анти - българско. Просто искам да опровергаеш тезите ми със свои.
А бе,вие сте много интересен народ гърците!Какво си преписвате чужди дела,вече има разкрития и теории(за заблудените) за Братята и вие пак си продължавате по старому.Същите сте като македонците,станали някога събития и дела по македонска земя и хоп историята вече е тяхна...зле...Първоначално написано от Kya
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Зависи каква литература четеш.Първоначално написано от LiveFlower
Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
![]()
Мен или теб ни тъ бива. Айде айде.. Да не би да се предаваш? Кажи ми че съм права хайде кажи ми го директно.
Забелязах когато няма какво да кажеш на дадена персона казваш чи ни я бивЪ майна.
Събитията са едни,историята е еднаПървоначално написано от Kya
И? Аз с това съм съгласна, но постът ти изглежда недовършен...Първоначално написано от LiveFlower
Исках да кажа,че независимо каква литература да чета,историята си е една и не подлежи на промяна(манипулацията вече си е друго).
Сега вече разбрали какво имах впредвид?
И ако не коментираме как точно ще стигнем до истинната история? За какво изобщо ти беше да се обаждаш безмислено? Или ти може би знаеш истината? Хайде кажи според теб как е?Първоначално написано от LiveFlower
До лъжливата истина ли?Професори ли сме,че да изследваме истинната история?Който и когато е трябвало си е свършил работата и е доказал как стоят нещата.И се появява изведнъж "неква" и ще пренаписва историята...хаха смешки ...Първоначално написано от Kya
Нужно ли е да бъда професор че да имам свое мнение? А и как си обяснявваш факта, че българските професори историци казват че киро и моето са бг, а пък гръцките такива - гърци? И кое е доказаното при тия положения а? И не съм "неква" и ако смяташ че това е пренаписване на историята и си вярваш - това говори за теб че си доста глупаво същество.Първоначално написано от LiveFlower