- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Пушенето....
Ок мн хора пушат кажете сега дали пушите или не? И защо? Как запо4нахте и с какво?Родителите ви знаят ли? и т.н.![]()
П.П. Моля да не избухват спорове относно пуша4ите това си е ли4ен избор се пак...
П.П.П. Не знам дали има такава тема ве4е но както и да е ...
Нека запо4на първи : Да пуша от 1 година ве4е на 15 съм запо4нах предимно от нерви (не от гъзария не виждам нищо гъзарско в това). Първата ми цигара беше Парламент от на наштеи така се по4на... Майка ми и Баша ми знаят казах им и те ме разбират понеже пушат от по малки от мене (баща ми от 5и клас) и така...![]()
![]()
![]()
ИМА 17387239756237 ТАКИВА ТЕМИ БЕ!
знам 4е има такива теми просто не ми се търси пък и резултатите може да са стари и нето4ни просто м ие интересно ся няма да умреш ако кликнеш два пъти...
И в друга тема писах, че не пуша редовно, само когато ми е нервно. Наще не знаят![]()
На 16 съм. Допреди 2 месеца пуших редовно, сега от време на време. Изгубих смисъл да давам по 2,50 на ден или през ден за цигари. Иначе пуших 2 години.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Не,не пуша.
Има вече такива теми в други раздели.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Преди пушех, но добре, че се осъзнах вече![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ами аз пуша.От втория срок на 7 клас-вече 5 год.Никога няма да забравя първата ми цигара-Фемина Ментол
Пробвах заради една от моя клас която всяко междучасие ме караше да излизам с нея да пуши и веднъж ми стана мн интересно какво е усещането,какво чувства ако не пуши и т.н. и един ден просто реших да пробвам.Няколко месеца пушех е така,с нея,и аз нз защо и после ХОП влязох в капана.Сега колкото и да се мъча нямам волята да ги спра.Майка ми знае от 3 год. а баща ми знае,но се прави че не знае
Общо взето съветът ми е тези които не пушат,по добре никога да не почват!!!
Не пуша.![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
тъпото е 4е от март месец ве4е ше давам по 4 кинта (за боро де аз др не оби4ам) ама не мисла да ги спирам пък и сиг ше се побъркам докато ги откажа...![]()
Пуша от 4 клас, но ги отказвах, пак ги почвах, е сега съм сигурен, че не мога да ги откажа! Нашите знаят, пуша само бяло виктори, такива си взимам де.
Първоначално написано от ScionOfStorm
Не пуша, пробвала съм, но не ме привличаПочти всичките ми приятели пушат, като влезеш в едно заведение на всяка маса има поне по един пушач и е толкова задимено в някои, че просто ..
Не одобрявам тези, които пушат и не ги разбирам.. Повечето от моите приятели пушат от гъзария или като сме на купон някъде.. миналата вечер бяхме в едно заведение- от 20 човека аз бях единствената непушеща..
Не пуша, пробвал съм няколко пъти и не ме влече.
не пуша
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()