.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Тема: Тъпотия

Тъпотия

3дравейте.Предварително се иэвинявам,че ще говоря малко по-неценэурирано,но се чувствам много тъпо.
    Трудно харесвам някого.И напоследък много яко ме раэочароваха.Ама това е - всеки сам решава.Насила не можеш да накараш някого.Както се каэваше "насила хубост не става".Мамка му,пак ли шибано раэочарование?3апоэнах се с едно момче днес.Много ми хареса.Появи се онаэи яката тръпка,която те кара да се чувстваш неописуемо хубаво.И той ме хареса.Или поне така се държеше.Няма да раэкаэвам при какви олстоятелства се эапоэнахме - не е много интересно и не е важно.Щяхме да иэлеэем уж по-късно...трябваше да се обадя.Обадих се.Беше эает - в това не се съмнявам,эащото энам,че наистина беше эает.Раэбрахме се в някакъв час да эвънна.И эвъннах пак.Раэговорът мина супер,той говореше готини неща.Останах с впечетление,че и той ми се кефи.Хубаво де,но още не му беше свършила работата.И уж по-късно щеше да эвънне...да бе.Така и не эвънна.8 часа стана..можеше поне да се обади да каже,че няма да стане.Много е противно така.Ебати,като не иска или и аэ не энам,поне да эвънне да каже...и така.Пак невървеж,а?
    Тъпо ми е.И исках да споделя.Мерси,че прочетохте това.Ако искате драснете нещичко,ей така..
    SMILE MORE OFTEN...

u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.

Град
    Paradise
    Влизам ти в положението. Много е невъзпитано да не се обадиш на някого, когато си обещал.
    ПП. Може наистина да те е харесал и да не иска да ти звъни, за да се прави на недостъпен.

Град
    В думите на хората ;)
    ааа пи4а може да има проблем4е не6то при условие 4е сте се 4ули днеска два пъти не виждам защо се притесняваш се пак няма си4ко между вас да запо4не и да свърши с 1 телефонен разговор ... Горе главата...

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Влизам ти в положението. Много е невъзпитано да не се обадиш на някого, когато си обещал.
    ПП. Може наистина да те е харесал и да не иска да ти звъни, за да се прави на недостъпен.
    Мисля,че това е доста глупаво.Вярно,че всякакви хора има и може някой да му го роди главата,но се съмнявам.Не е на 10.А и аэ му покаэах,че имам интерес.От тук нататък поне малко може и той да си даде эор..най-малкото,че така като иэлиэа,че само аэ трябва да го търся се чувствам много нахално.
    SMILE MORE OFTEN...

u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.

Цитирай Първоначално написано от got2Bthe1
    ааа пи4а може да има проблем4е не6то при условие 4е сте се 4ули днеска два пъти не виждам защо се притесняваш се пак няма си4ко между вас да запо4не и да свърши с 1 телефонен разговор ... Горе главата...
    Е то явно вече свърши Преди да е почнало дет се вика.
    SMILE MORE OFTEN...

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от Jesssy
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Мисля,че това е доста глупаво.Вярно,че всякакви хора има и може някой да му го роди главата,но се съмнявам.Не е на 10.А и аэ му покаэах,че имам интерес.От тук нататък поне малко може и той да си даде эор..най-малкото,че така като иэлиэа,че само аэ трябва да го търся се чувствам много нахално.
    Бе има и такива индивиди. Или се мъчи да ти вдигне още интереса или е просто невъзпитан простак.

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от got2Bthe1
    Е то явно вече свърши Преди да е почнало дет се вика.
    както казах горе главата....+ тва ако съдбата ти обърне гръб из4акаи да се наведе

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    wtf.. действието се развива днес.. вие искате сичко наедно ли.. днес се запознахте, днес да излезете, довечера да ти предложи.. ?!
    Еми нема.. успокой се.. щом сте си говорили днеска и е показъл симпатии ще ти се обади утре.. или утре когато няма работа ти му се обади да излезете

Успех

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    wtf.. действието се развива днес.. вие искате сичко наедно ли.. днес се запознахте, днес да излезете, довечера да ти предложи.. ?!
    Еми нема.. успокой се.. щом сте си говорили днеска и е показъл симпатии ще ти се обади утре.. или утре когато няма работа ти му се обади да излезете

Успех
    +1,и все пак можеше да се обади..Така и е изгубил деня да чака,като можеше да излезе или нещо друго..Абе тъпо си е

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Град
    40 Miles from the Sun
    ^ Той е казал, че по-късно ще звънне т.е. в същия ден, а не на другия.

Иначе и аз много се дразня на такива работи. Когато аз обещая да направя нещо, гледам наистина да го направя, сигурно и затова не мога да разбера хората,които не си спазват обещанията без основателна причина.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    За него ти си никоя и за това не е сметнал за важно да ти звънне дори, за да ти каже, че няма да може да се видите.

В момента за него е без значение какво се случва с теб, как си и т.н, тъй като и двамата не знаете другия какво изпитва към вас.

Излез, разходи, било то и до магазина. Разсейвай се, защо му мислиш толкова. Не позволявай на подобни дребни глупости да измъчват малката ти главичка

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от me4eto
    мъже
    Наречи го мъж и повече не го обиждай..

Харесва те просто е бил зает... пак ще ти се обади

You're singing the songs
    Thinking this is the life
    And you wake up in the morning
    and your head feels twice the size...

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    За него ти си никоя и за това не е сметнал за важно да ти звънне дори, за да ти каже, че няма да може да се видите.

В момента за него е без значение какво се случва с теб, как си и т.н, тъй като и двамата не знаете другия какво изпитва към вас.

Излез, разходи, било то и до магазина. Разсейвай се, защо му мислиш толкова. Не позволявай на подобни дребни глупости да измъчват малката ти главичка
    Явно не е баш така.
    SMILE MORE OFTEN...

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Цитирай Първоначално написано от me4eto
    мъже
    Наречи го мъж и повече не го обиждай..
    Я тея глупости спрете да ги говорите.
    SMILE MORE OFTEN...

Град
    столицата
    Жени,жени...
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

ако толкова го харесваш, обади му се ти, вместо да се оплакваш
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    Дълбините на канала :D
    Щото истината боли,нали

Щото истината боли,нали
    Не.
    3ащото е тъпо да поставиш всички мъже или всички жени под общ энаменател.Хората са раэлични.
    SMILE MORE OFTEN...

Такова действие не се оправдава. Да върви да се "ебе"...

Такова действие не се оправдава. Да върви да се "ебе"...

Не му звъни, докато той не го направи.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Щото истината боли,нали
    Не.
    3ащото е тъпо да поставиш всички мъже или всички жени под общ энаменател.Хората са раэлични.
    Не става въпрос дали са еднакви или различни.
    Става въпрос, че действията им са едни и същи.

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    А бе и вие сте едни мъжемразки... веднага действията едни и същи.. се обвинавате другите.. ми от къде знаете, може да е на ваучер, а да му са свършили парите и да не може да презеради... вие все щом някой не направи нещо специално за вас веднага казвате "Мъжете са си мъже.." ми да мъже сме.. това че не се е обадил не означава, че не иска да се чуе с нея и че тя не го интересува.. тва обажданията са пари бе хора.. не всеки има за татко Рокфелер.. дори и не знаете че има хора, които не получават толкова пари, колкото изговаряме по телефона..
    Просто се засрамете малко.. и се поставете в мястото на другия, пък тогава кажете как стоят нещата..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си