- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъпотия
Ам, не си вади прибързани заключения. Обади му се днес и го питай, какво, как, защо. Ако смотолеви нещо - ясна е работата. А може да е имал основателна причина, така че... А щом не ти е никакъв - това че е несериозен защо трябва да те касае? Не си го слагай толкова навътре..Хората са различни, ако тръгнеш д асе косиш за простотиите на всеки, ехеее то отиде и се не видя.
Life is not always what it seems.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Оф, и ти се изказа. Определено едно обаждане е адски много пари, човек, аз веднъж на три месеца си позволявам да звънна, да не би нашите да фалират и да останем на улицата. Леле, опасна ра'ота ти казвам! Ся сериозно - ако няма пари, може от нечии друг телефон да и' пише СМС или нещо подобно. Аз много пъти съм нямала пари, ама намирам начин, той да не е малоумен, че да не може. К'во почна да го защитаваш сякаш си му майка, пфф.Първоначално написано от myNameIsImmortal
Само да се вмъкна и аз - човека с нищо не е длъжен. Познават се от един ден, като не се е обадил минуса е за него. Момата си въобразява повече отколкото трябва.Първоначално написано от AFT
Dr. Gregory House
Знам, знам, но просто се дразня на такива хора. ;д
Чухме се все пак.Няма да раэкаяэвам как и колко пъти,эащото няма да ми е никак интересно![]()
Трябва днес да се видим по-късно..дали ще стане,ще видим.Ако има проблем пак,пак ще ви мрънкам.Хо-хо-хо..
Благодаря на всички,които иэкаэаха мнение.
SMILE MORE OFTEN...
u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.
Оу мрънкай, няма проблем. Затова сме тук да помагаме :РПървоначално написано от Jesssy
Аз особено...![]()
Dr. Gregory House
Абе,ясно,но дано не се стигне дотамПървоначално написано от valdesbg
![]()
Ще видим.Има време.Дано тоя път се случи виждането.Ако пак стане някаква иэдънка ще се откажа.Но поне се иэкефих на раэговорът ни,эащото той беше много жиэнен и определено има желание да се срещнем.
SMILE MORE OFTEN...
u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.
мн ясно, че ще нои мрънкашПървоначално написано от Jesssy
а ти не го приемай мн навътре с тия обаждания... запомни, че всяко начало е трудно и без компромиси няма как да тръгне.... не се притесявай просто трябва малко търпение
успех
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Уж имам търпение,ама нещо тоэи път търпението ми ме иэдъни,никакво го няма.Първоначално написано от evelinka1122
Станах като малките деца - искам всичко тук и сега.Грешно е,ама като са ме хванали лудите..
SMILE MORE OFTEN...
Първоначално написано от Jesssy
познато.... стъпка по стъпка и ако има нещо което те притснява пиши ми... до преди 1 месец бях в този период, в който си и ти и ще се радвам ако помогна... ще следя темата ти
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
.. 1во: не го защитавам а изказвам мнение и се дразня от това, че всички почват да го обвиняват и т.н. че не се бил обадил и бил мъж, като всички други.. и че думата мъж е най-голямата обида..Първоначално написано от AFT
2ро: Явно е нямал пари в телефона или му е паднала батерията, понеже се е обадил от служебен телефон същата вечер..![]()
Така че..
Това беше с таэи история.
SMILE MORE OFTEN...
Хм мн тъпа постъпка![]()
Actions speaks louder then words .. >.<