А бе и вие сте едни мъжемразки... веднага действията едни и същи.. се обвинавате другите.. ми от къде знаете, може да е на ваучер, а да му са свършили парите и да не може да презеради... вие все щом някой не направи нещо специално за вас веднага казвате "Мъжете са си мъже.." ми да мъже сме.. това че не се е обадил не означава, че не иска да се чуе с нея и че тя не го интересува.. тва обажданията са пари бе хора.. не всеки има за татко Рокфелер.. дори и не знаете че има хора, които не получават толкова пари, колкото изговаряме по телефона..
Просто се засрамете малко.. и се поставете в мястото на другия, пък тогава кажете как стоят нещата..
Оф, и ти се изказа. Определено едно обаждане е адски много пари, човек, аз веднъж на три месеца си позволявам да звънна, да не би нашите да фалират и да останем на улицата. Леле, опасна ра'ота ти казвам! Ся сериозно - ако няма пари, може от нечии друг телефон да и' пише СМС или нещо подобно. Аз много пъти съм нямала пари, ама намирам начин, той да не е малоумен, че да не може. К'во почна да го защитаваш сякаш си му майка, пфф.