.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Град
    Roma, Italia

Обида от приятел

Тъпо ли е да се сърдиш на най-добрата си приятелка, защото приятелят й те е нарекъл "кучка"? Няма повод, няма причина - ей, така му дошло на момчето.Та на нея й звънеше непознат номер и аз се обадих, по нейна молба, за да разбера кой е.Оказа се, че бил той - имал друг номер.И после я питал "Оная дето се обажда кучката ... ли беше?"А тя никаква реакция - оправданието беше, че била в еуфория.
    Мен изобщо не ме ебе, защото нямам никакво отношение с него, нито съм му направила нещо.Но на всичкото отгоре тя започна да го защитава - че така си говорел, това било жаргон и тем подобни.Аз й казах повече да не ми говори за него и да не чувам името му.Аз винаги съм я подкрепяла понеже тяхната връзка е много сложна - късат, разделят се, обичат се, мразят се, търсят се, забравят се и т.н.
    Та тъпа ли е реакцията ми да й се сърдя?Аз мисля, че не е - уж ми се пише най-добра приятелка, а една проста дума не каза.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Голям фен Аватара на melinor
    Според мене не, обаче и тя не е виновна, явно си имат някакво отношение, заради което тя не иска да му се противопоставя или просто не знае как да му противоречи...
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Според мене тя малко се страхува от него, и затова нищо не му казва. Или просто знае, че ако му каже нищо ще скъсат, а тя не иска това да се случи.

Не ти е тъпа реакцията.Според мен си права.
    След като нямаш никакви отношения с него,
    не може да ти слага такива определения
    без да те познава.
    А приятелката ти, след като вижда, че
    не ти е приятно, може да му каже да спре,
    но явно нещо не ти е приятелка..

Отношенията и са деликатни с момчето. Остави я сама да си решава кое е правилно и кое-не. Момчето не те познава, но нищо не му пречи да те обижда. Не всеки е приятелски настроен към другите. Твоята приятелка не е длъжна да те защитава, но аз лично бих защитила приятелката си.
    Досещам се какво е момчето и колко е "важен" с обидите си.

Град
    Roma, Italia
    Тя не се страхува от него, нито пък ако му каже ще скъсат.Няма такова нешо, била е силно повлияна от емоциите.
    И ако не е длъжна да ме защитава, тогава да не ми се пише приятелка и да не ме търси за помощ - да й помага той, щом е толкова "голям" и "важен".

Еми да ви питам и аз нещо ! Наскоро бяхме на един рожден ден на една съученичка . По едно време тая дето ми е най-добра приятелка и дето много се имаме почна да ме гони, да ме гъделичка и да ми прави малоумни снимки, а после ги изрязваше, за да ми излезе само лицето и викаше другите момичета да се смеят стана ми ужасно тъпо и се ядосах ... Тя живее до нас и ходим на даскало и се връщаме заедно. Обаче аз й се сърдя. И един ден като я питах ако ми се извиниш ще приема и тая ми вика няма за кво да ти се извинявам ся се чудя какво да правя, защото хем не ми се ходи сама и ме кефеше да сме приятелки, хем знам, че съм права, но защо аз да й се извинявам . Е ако можете да ми помогнете.
    www.girls-zone.dir.bg <--- място за момичета

Град
    Е там...
    Обида от приятел

Мега фен Аватара на Blab
    След като се е изразил така(ако цитатът ти е точен!), явно тя му е говорила за теб и това е кодовото ти име. Какво мислиш? Не ми звучи добре на мен.

Цитирай Първоначално написано от hannah_montana96
    Еми да ви питам и аз нещо ! Наскоро бяхме на един рожден ден на една съученичка . По едно време тая дето ми е най-добра приятелка и дето много се имаме почна да ме гони, да ме гъделичка и да ми прави малоумни снимки, а после ги изрязваше, за да ми излезе само лицето и викаше другите момичета да се смеят стана ми ужасно тъпо и се ядосах ... Тя живее до нас и ходим на даскало и се връщаме заедно. Обаче аз й се сърдя. И един ден като я питах ако ми се извиниш ще приема и тая ми вика няма за кво да ти се извинявам ся се чудя какво да правя, защото хем не ми се ходи сама и ме кефеше да сме приятелки, хем знам, че съм права, но защо аз да й се извинявам . Е ако можете да ми помогнете.
    тази е тъпа.
    размотаване заедно не е = приятелство, скъпо дете.
    помагам ти - не се предоверявай, не издигай пиадестали.

Според мен щом той не те познава и някате много котакти... по принцип двама човека като са заедно си говорят за приятелите си, как им е минал дена такива неща и явно тя те представя по този начин и той си е изградил такова мнение, или просто си е изградил такова мнение от наблюдения и може би тя се е съгласила с това че си кучка и може би по между си те наричат така след като той е казал кучката тя е знаела за кой става въпрос...

За кий простотии пишете...

Град
    Roma, Italia
    Tova ne mi e "kodovo nazvanie"
    Prosto ne sa dobre s akyla horata

Голям фен Аватара на krisence
    Това, че приятелят й те обижда си е напълно основателна причина да й се сърдиш.

Град
    Roma, Italia
    Та това е станало,когато са си говорили по телефона.Май пак са се събрали и тя каза,че била и вече споменах за обаждането по телефона, за да разбера кой е непознатият номер, и затова как е попитал дали съм била аз.Самата тя ми каза,че ме е нарекъл така,мислила да не ми казва да не съм се била обидела.Опита се да го оправдае с доста нелогични и неадекватни причинида не кажа и глупави като:
    -просто такава била ситуацията, ама ситуацията била абсурдна (щото пък тя звъннала на тоя непознатия номер и й вдигнал приятелят й и бил пуснал няк'ва песен дет' била като тяхната история... ... ... дрън-дрън)
    -той така си бил говорел, така бил наричал сестра си - аз й казах,че нито с него така си се наричаме, нито съм сестра му и там другите които нарича така и им харесва.
    -това било жаргон - моля ви се, май не знае какво е жаргон
    И така с простотиите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си