- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- не искам да съм такава
на почти 19 години съм,а съм била с доста момчета за възраста си.не искам да продължавам така,обаче не ми е интересно с един.обичам много мъжете и секса..почти винаги се виждам с по двама,те не разбират никога,но ми е гадно и гузно.сега ще ми кажете курва си и може би ще ме обиждате,но аз наистина искам да се променя,но незнам каккк![]()
Да не ти пука...Курва си....Почнеш ли да играеш хорото, играи го до край това е...
Като момче ще ти кажа, че е хубаво да си изработиш някакъв тертип на 'идеалния' мъж. След това... не го търси, че то нали знае, идеалните мъже търсят идеалната жена...
Но ще е хубаво да си набележиш някаква по-специална група хора, от които вече да си избереш. Щом си била с по 2-ма, значи не е ставало дума само за секс, поне така разбирам аз. Може би ако махнеш изречението в подписа си, ще поставиш едно много добро начало
И не мисля, че си курва... все пак момче на твоето място би било плейбойКакво да се направи, че в днешно време момчетата сме си толкова зле, че не можеш да намериш някой, който единствен да ти закотви вниманието?
![]()
Всеки рано или късно си намира мастора....![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Когато те прецакат и тебе по този начин ....ще се кротнеш ,защото ще си изпитала това наречено нещо "болка"....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
ami neznam kak da go mahna toq podpis,otdavna go bqh slojila..zna4i mislq,4e se vlubih predi mesec se vijdah,mom4eto be6e tur4in,no tva ne e ot zna4enie..samo 4e kakto vinagi ne se starpqh i se vijdah pak s edin drug..i stana ne6to,koeto za prav pat mi se slu4i..stignahme ve4e do sexa,be6e neveroqtno..napravihme go nqkolko pati i toi me zarqzasega osaznah,4e za parvi pat mi e bilo tolkova interesno i hubavo s nqkoi,a toi me izpolzva za nqkolko pati
![]()
Значи си разбрала какво е да си прецакана сега,бъди справедлива към мъжкия полПървоначално написано от Stela90
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
нмаери си серизоен приятел и бъди само с него не да кръшкаш.. толкова ли е трудно?
Явно на нея и е трудно....Първоначално написано от Rofl4e
О, един пр-ел е със същият проблем.
Щял да си намери майстора, а - у, 2-3 сериозни връзки имаше досега и повече от 2 месеца без чуждо женско не е издържал.
То си е в кръвта![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Мъжете уж по лесно го понасямеПървоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
ами започни по-често да се виждаш с този с когото най-много си пасвате в леглото и постепенно спри да се виждаш с останалите . . .
Лесно ти е на теб така да говориш... на приказки всичко се получава бързо и лесно...Първоначално написано от NeSumJenaTi
Мда, този разговор много точно показва, че елемента на изневярата в днешно време си е доста разпространен. Почти на никой не му прави впечатление... Тъжно.
Това неозначава че си курва а че просто имаш нужда разнообразие.Значи ако момче е спало с повече от 10 момичета трябва да му викат курварин.
Курва се казва на тия по магистралите които зада правиш секс с тях си плащаш.
Това че тя харесва секса и обича да го прави с различни защото изпитва нужда нея прави курва.
Кува викат ти я момичета които им завиждат на такива момичета и такива момчета които негие огряло или неможе да ги огрее от даденото момиче наречено от тях Курва.
това няма нищо,ама нищо общо с изневярата...Първоначално написано от MakeCash
по темата:колкото повече търсиш единствения,толкова по-голяма е вероятноста да го пропуснеш...и аз съм минала от там,и аз бях палава и ми беше хубаво,докато не намерих човека,който пусна пеперудите в стомаха ми...всичко с времето си...
![]()
"ше пийме ли сега на баща ти ракийката, тука сега във немотийката, усети ли къде е кирийката..."
споко ... по- добре сега да скачаш от мъж на мъж от колкото когато тръгнеш да равиш семейство![]()
Абсолютно правилно - нека добие опит момичето, с времето нещата улягат. Е, в повечето случай, деПървоначално написано от TPAKTOPUCTA
![]()
Първоначално написано от Stela90
![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
....nqma znachenie kvo si mislim za teb....ako taka ti e qko-davai,ako obache ne ti e ne zadavai glupavi vyprosi-ot teb zavisi dali shte si s edin ili s nqkolko![]()
Напълно съгласен!Първоначално написано от ubuntureload
Ами ако ти не знаеш как представи си ние колкото знаем как може да се промениш.Просто отдаваш мислите и чувствата си само на единия и спираш да мислиш за други мъже
Кво стана с теб извади ли стъклото?Първоначално написано от SiSsKkAa
просто си такава.
има и такива хора,все пак. кои сме ние,че да те съдим
ми не ама съм добре хахаха жива съмПървоначално написано от ubuntureload