.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59
    Повече от фен
    Град
    plovdiv

не искам да съм такава

на почти 19 години съм,а съм била с доста момчета за възраста си.не искам да продължавам така,обаче не ми е интересно с един.обичам много мъжете и секса..почти винаги се виждам с по двама,те не разбират никога,но ми е гадно и гузно.сега ще ми кажете курва си и може би ще ме обиждате,но аз наистина искам да се променя,но незнам каккк

Град
    В сърцата на хората.
    Да не ти пука...Курва си....Почнеш ли да играеш хорото, играи го до край това е...

Град
    everywhere
    Като момче ще ти кажа, че е хубаво да си изработиш някакъв тертип на 'идеалния' мъж. След това... не го търси, че то нали знае, идеалните мъже търсят идеалната жена...

Но ще е хубаво да си набележиш някаква по-специална група хора, от които вече да си избереш. Щом си била с по 2-ма, значи не е ставало дума само за секс, поне така разбирам аз. Може би ако махнеш изречението в подписа си, ще поставиш едно много добро начало

И не мисля, че си курва... все пак момче на твоето място би било плейбой Какво да се направи, че в днешно време момчетата сме си толкова зле, че не можеш да намериш някой, който единствен да ти закотви вниманието?

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Всеки рано или късно си намира мастора....
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Град
    Варна
    Когато те прецакат и тебе по този начин ....ще се кротнеш ,защото ще си изпитала това наречено нещо "болка"....
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    ami neznam kak da go mahna toq podpis,otdavna go bqh slojila..zna4i mislq,4e se vlubih predi mesec se vijdah,mom4eto be6e tur4in,no tva ne e ot zna4enie..samo 4e kakto vinagi ne se starpqh i se vijdah pak s edin drug..i stana ne6to,koeto za prav pat mi se slu4i..stignahme ve4e do sexa,be6e neveroqtno..napravihme go nqkolko pati i toi me zarqza sega osaznah,4e za parvi pat mi e bilo tolkova interesno i hubavo s nqkoi,a toi me izpolzva za nqkolko pati

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Stela90
    ami neznam kak da go mahna toq podpis,otdavna go bqh slojila..zna4i mislq,4e se vlubih predi mesec se vijdah,mom4eto be6e tur4in,no tva ne e ot zna4enie..samo 4e kakto vinagi ne se starpqh i se vijdah pak s edin drug..i stana ne6to,koeto za prav pat mi se slu4i..stignahme ve4e do sexa,be6e neveroqtno..napravihme go nqkolko pati i toi me zarqza sega osaznah,4e za parvi pat mi e bilo tolkova interesno i hubavo s nqkoi,a toi me izpolzva za nqkolko pati
    Значи си разбрала какво е да си прецакана сега,бъди справедлива към мъжкия пол
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    нмаери си серизоен приятел и бъди само с него не да кръшкаш.. толкова ли е трудно?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    нмаери си серизоен приятел и бъди само с него не да кръшкаш.. толкова ли е трудно?
    Явно на нея и е трудно....

О, един пр-ел е със същият проблем.
    Щял да си намери майстора, а - у, 2-3 сериозни връзки имаше досега и повече от 2 месеца без чуждо женско не е издържал.
    То си е в кръвта
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    О, един пр-ел е със същият проблем.
    Щял да си намери майстора, а - у, 2-3 сериозни връзки имаше досега и повече от 2 месеца без чуждо женско не е издържал.
    То си е в кръвта
    Мъжете уж по лесно го понасяме

Re: не искам да съм такава

ами започни по-често да се виждаш с този с когото най-много си пасвате в леглото и постепенно спри да се виждаш с останалите . . .

Re: не искам да съм такава

Цитирай Първоначално написано от NeSumJenaTi
    ами започни по-често да се виждаш с този с когото най-много си пасвате в леглото и постепенно спри да се виждаш с останалите . . .
    Лесно ти е на теб така да говориш... на приказки всичко се получава бързо и лесно...

Град
    everywhere
    Мда, този разговор много точно показва, че елемента на изневярата в днешно време си е доста разпространен. Почти на никой не му прави впечатление... Тъжно.

Голям фен
    Град
    Варна
    Това неозначава че си курва а че просто имаш нужда разнообразие.Значи ако момче е спало с повече от 10 момичета трябва да му викат курварин.
    Курва се казва на тия по магистралите които зада правиш секс с тях си плащаш.
    Това че тя харесва секса и обича да го прави с различни защото изпитва нужда нея прави курва.
    Кува викат ти я момичета които им завиждат на такива момичета и такива момчета които негие огряло или неможе да ги огрее от даденото момиче наречено от тях Курва.

Цитирай Първоначално написано от MakeCash
    Мда, този разговор много точно показва, че елемента на изневярата в днешно време си е доста разпространен. Почти на никой не му прави впечатление... Тъжно.
    това няма нищо,ама нищо общо с изневярата...

по темата:колкото повече търсиш единствения,толкова по-голяма е вероятноста да го пропуснеш...и аз съм минала от там,и аз бях палава и ми беше хубаво,докато не намерих човека,който пусна пеперудите в стомаха ми...всичко с времето си...
    "ше пийме ли сега на баща ти ракийката, тука сега във немотийката, усети ли къде е кирийката..."

Град
    София
    споко ... по- добре сега да скачаш от мъж на мъж от колкото когато тръгнеш да равиш семейство

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TPAKTOPUCTA
    споко ... по- добре сега да скачаш от мъж на мъж от колкото когато тръгнеш да равиш семейство
    Абсолютно правилно - нека добие опит момичето, с времето нещата улягат. Е, в повечето случай, де

Цитирай Първоначално написано от Stela90

When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

....nqma znachenie kvo si mislim za teb....ako taka ti e qko-davai,ako obache ne ti e ne zadavai glupavi vyprosi-ot teb zavisi dali shte si s edin ili s nqkolko

Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Всеки рано или късно си намира мастора....
    Напълно съгласен!
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Ами ако ти не знаеш как представи си ние колкото знаем как може да се промениш.Просто отдаваш мислите и чувствата си само на единия и спираш да мислиш за други мъже

Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    Ами ако ти не знаеш как представи си ние колкото знаем как може да се промениш.Просто отдаваш мислите и чувствата си само на единия и спираш да мислиш за други мъже
    Кво стана с теб извади ли стъклото?

просто си такава.
    има и такива хора,все пак. кои сме ние,че да те съдим

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    Кво стана с теб извади ли стъклото?
    ми не ама съм добре хахаха жива съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си