- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Sony PSP или Asus EEE 4GB
Моля ви дайте съвет ... предстои ми покупка но съм пред дилема ...
Sony PSP или Asus EEE 4GB ... чудя се конзолка или малък лаптоп
A single chance is a galaxy of hope !
предпочитам малък лаптоп само заради по лесния достъп в интернет, по големия екран за филми, да се крия на даскало да гледам,и по лесно писане на пищови...
ако е само за игри ПСП си е супер!
Raise your fist!
Асуса ... далавера си е ... където седнеш по центъра там цъкаш в нета!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
то и на ПСП можело интернет... ама играчка си е
Raise your fist!
psp е мощно и като машина и wi-fi лови ... ама много скъпо ще ми излезе ... memory card , калъф и т.н. ...
по на далавера е да си вземеш псп 2-ра ръка, щото ще е по-стар модел и ще можеш да го хакшен
псп-то има и скайп
пробвал съм го с псп-то на 1 фр![]()
е лаптопа няма скайп така ли ... I see dumb people! ... лаптопа има операционна система ... псп не
казах, че псп-то има, а не, че лаптопа няма
псп-то си е супер за игри
всеки ден играя в даскало
ако ти е само за игри си го вземай
можеш и филми да гледаш, ама му е малък екрана
Абе ти на колко 12 години си ?Първоначално написано от PiruBloodz
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Сони се опитват да правят всичко в едно с тва псп игри+музика+снимки+интерне +филми е не става псп има нет, но е супер осакатено тва псп земи си най добре един лаптоп аз нали имам псп не съм го пускал от 2 месеца седи там и си гние.И на тва псп скайпа му е пълен виц неможеш да пишеш само да говориш и то тря да даваш пари за камерка от къв зор![]()
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Първоначално написано от scyLLa
Точно !
Взимай си 1 ЕЕЕ и готово![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
А като искаш нещо малко що не си вземеш ASUS EEE PC 1000H ... Вярно 10 инчов е ... Не е много малък,но си е готиничък,а и е около 700-800 лв. (зависи от това дали е с Linux или XP)
Абе ти що си толкова малоумен, че където и да пиша, веднага отговаряш?Първоначално написано от InitialD
И на 12 да съм, пак на акъл съм по-голям от теб, ае у лево