.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world

Наскоро забелязах...

Здравейте!!
    Значи, първо - темата е нещо като ... да си запълня времето, второ - не искам съвети или нещо подобно и трето - благодаря на всеки, който ще си изгуби времето да чете глупавите ми записки.

На скоро забелязах, че съм станала супер голяма непукистка.Чак незнам от къде да започна.Може би от това, как сутрин ставам в 7:00, обличам нещо от сорта на поредните широки панталони, боди, тениска и нещо със качулка, обувам си кецовете, слагам на гърба раницата (която се предполага, че е за лап-топ, но на мен си ми е удобна за тетрадките), взимам си MP4-ката, надувам музиката и започвам един джогинг до училище.Докато ходя по улиците около мен все едно няма никой.Просто не ми пука какво си говорят хората за мен (ако въобще го правят).Не ми пука дали някоя наконтена кифла ще си помисли "Ау каква е пък тази ся??" или някой гелосан мухльо ще се отврати от вида ми.
    В училище, по голямата част от класа ми се опитват да ходят на токчета, гримирани или със супер фиксирани обемни прически (различни всеки ден), но незнам дали само на мен ми се струва така - просто не им се отдава.И от тях не ми пука особено, да не кажа ХИЧ.
    Започнала съм почти никога да не задавам въпроси.Просто, когато някой ме попита нещо, мисля горе долу (по моите изчисления) около 4 секунди.Отговарям с кратки и точни отговори, за които после не ме е яд (това е следствие от 4 секундното мислене).
    Единствените неща за които ми пука са приятелите ми, родителите ми, уроците по китара, ските и напредването в рисуването и математиката.
    Набелязала съм си цели и ме интересува само и единствено това, как да ги постигна.Не ме интересува дали ще е трудно или лесно.Просто искам да накарам любимите ми хора (имам в предвид родителите и приятелите ми, а те не са много) да се гордеят с мен. И просто забелязвам, че от известно време само за това ми пука.
    За първа година уча в Благоевград.Далеч съм от всичките ми най-близки хора (като изключим баба ми и дядо ми, при които живея в Благоевград) и може би това ми влияе до някъква степен.
    Незнам дали е добре или зле, но знам, че се чувствам ПРЕВЪЗХОДНО!!!

ПП: На 14 съм.
    ПП2: Ако мислите, че ми липсва внимание - грешите.
    ПП3: МОЛЯ, без нападки.
    Благодаря!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    това с токчетата,гримовете и обемите го има навсякъде почти А и какво ти е като си с кецове и суитчър,да не си нещо по-грозна просто щом така искаш да се обличаш,никой не ти пречи. а това,че си непукист,и че искаш да се докажеш пред любимите ти хора е много по-добре отколкото да си като мен..да ти пука за мнението на най-големите пикли :/

п.с. май те познавам
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    ей тва е момиче за пример
    Так Держать \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Град
    Е там...
    след първите ти 3 реда

и последните 4

реших да не чета остатъка

за какво подяволите я пусна темата като се имаш за некфа супер велика (както си личи че не си ) ?

Еми че да не си единствената? И защо си мислиш, че на всеки, освен на теб, му пука кво мислят за него кифлите или някой гелосан мухльо (тва наистина ми хареса ) ?

Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    след първите ти 3 реда

и последните 4

за какво подяволите я пусна темата като се имаш за некфа супер велика (както си личи че не си ) ?
    Че да не съм те карала да четеш ве?!
    А ако не си прочел в началото съм написала защо съм пуснала темата.
    Не съм ти длъжна да ти давам обяснения, окей?!
    И думата ВЕЛИКА хич не ми приляга.Великите сте ми смешни.

Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от SuSamka
    Еми че да не си единствената? И защо си мислиш, че на всеки, освен на теб, му пука кво мислят за него кифлите или някой гелосан мухльо (тва наистина ми хареса ) ?
    Не съм казала, че съм единствената.Просто около мен няма много такива хора.За това се мисля за ... странна може би.Незнам.
    И мога да кажа, че ДА пука им.То си личи.

Град
    София
    Не виждам какъв е проблема? Аз съм същия! За много малко неща ми пука и не ми прави впечатление к'во говорят за мен другите или к'во правят хората. Преди се впечатлявах от глупостта на хората, но сега не се и заглеждам даже.

Нормално е, по-добре си следвай мечтите отколкото да се занимаваш с фльорци или с гелосани кретенообразни вещества.
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Не виждам какъв е проблема?
    Няма проблем.

Нормално да те интересуват само приятели и роднини.Също така е напълно нормално да си набелязваш цели и да ги гониш.Виж ако беше човек без цели тогава щеше да е лошо.
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Град
    Sofia
    Така става когато родителите не обгрижват достатъчно децата си, не ги обичат достатъчно, нямат достатъчно време за тях и не ги целуват по 5 пъти на ден и 3 за лека нощ.
    Както и да го погледнеш това си е КРЕЩЕНЕ - "ИСКАМ ОБИЧ" и като защитна реакция на организма - се дистанцираш от всичко и всички.
    Така се изгражда един психически нездрав човек който после не е способен да създаде здраво семейство. А после защо на повечето родителите са разведени ...

Re: Наскоро забелязах...

Цитирай Първоначално написано от iv4oiv
    Така става когато родителите не обгрижват достатъчно децата си, не ги обичат достатъчно, нямат достатъчно време за тях и не ги целуват по 5 пъти на ден и 3 за лека нощ.
    Както и да го погледнеш това си е КРЕЩЕНЕ - "ИСКАМ ОБИЧ" и като защитна реакция на организма - се дистанцираш от всичко и всички.
    Така се изгражда един психически нездрав човек който после не е способен да създаде здраво семейство. А после защо на повечето родителите са разведени ...
    Ти да не мислиш, че като порасне мама и тате ще са до нея да я цункат? Познавам деца, които цял живот са били глезени и дундуркани, а като се изнесоха и се изправиха пред света се сринаха едва ли не...
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Набелязала съм си цели и ме интересува само и единствено това, как да ги постигна.Не ме интересува дали ще е трудно или лесно.Просто искам да накарам любимите ми хора (имам в предвид родителите и приятелите ми, а те не са много) да се гордеят с мен.
    \/ \/ \/ \/ \/

Град
    My own world

Ъъ?!
    Първо: Имаш ли връзка с главния мозък?!
    Второ: Нито ме познаваш, а пък за родителите ми да не говорим, та айде да не почваме с обидите а?!

Ивчо, не съм съгласна.
    Пубертета минава през множество нюанси, аз също съм минала по пътя 'не ми пука за никой и нищо'. Родителите нямат вина, по-скоро това е крещене ВЕЧЕ СЪМ ГОЛЯМА И НЕ МИ ПУКА ЗА ВАС. Всеки излиза от този период, който е типично пубертетски. Аз проблем не виждам, а съм доста запозната с психологията. Но колкото хора, толкова и мнения. До ден днешен много хора не са съгласни с Фройд, ама я виж какво име е направил...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Хахахх .. поздравления : )) Супер малко хора наистина не се интересуват от мнението на другите. Повечето просто си го говорят, че са някакви непукисти, а вътрешно само си мислят кой какво е казал за тях.
    Stay up all night with the stars *

леле човек ако си искал да напишеш нещо умно, не си успял

по темата: не си единствена
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    `In Hell`
    Само така не трябва да ти пука за мнението на другите Възхищавам се на такива хора като теб

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    след първите ти 3 реда

и последните 4

Че да не съм те карала да четеш ве?!
    А ако не си прочел в началото съм написала защо съм пуснала темата.
    Не съм ти длъжна да ти давам обяснения, окей?!
    И думата ВЕЛИКА хич не ми приляга.Великите сте ми смешни.
    Хахах, на 14 си, моме, и аз се кефих на 1вите ми прояви на непукизъм, но темата ти наистинa е тъпа..
    Не знам кво ми изтъкваш тука мърляшкия си вид, ще кажеш е нещо основно..
    Малко по-дълбоко от повърхнината и ще си Ок.

И не си мисли че някой много те мисли как ходиш по улиците.. Знам те че си алтернативна, то се усеща, но ще те призная когато спреш да си мислиш (въобразяваш) че на някого му пука от музиката ти, кецовете ти и уж отвратителния ти стил.
    "Качулка обикновено.." АХхах. Мерси за подробностите.

Напредвай в китарата иначе. Това поне е хубаво, стига да не свириш заради позьорщина.

И не, никoй не ни кара да четем темата, ама приемай и критиките. Написаното ти не ста'а и тва е.

Не знам кво слушаш точно че да те поздравя,

но поздрави от малко пораснала "алтернативна" девойка.

Чао.

И не се фукай толко'

пп. и все пак си типична 14 годишна пуберка, не се обиждай, но ще видиш след няколко годинки че е така. Само по начина по който пишеш и по който отговаряш на тези, които не са съгласни с теб. То не са удивителни, не са "ве"-та, не е наг1л и сопнат тон, не е чудо.. И самочуствие че всичко знаеш... Aмa ще ти мине, сериозно. Аз затва нe те храня. Просто ще видиш след години че съм била права и ще ти е смешно кви си ги мислила и съчинявала, но всеки минава през това така или иначе.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    My own world
    jghgh, здрасти между другото.
    Пуберка или не, добре ми е.
    Може и да си права, но "ТЕ" да замесват родителите ми, не мога да го приема, а ти наричаш мен нагла?!

Град
    МОЗЪК
    ОКЕЙ МОЯ СЪВЕТ Е ДА НАМАЛИШ МАЛКО, ТОЕСТ БАЛАНСИРАЙ И ЩЕ ТИ БЪДЕ ПО ДОБРЕ.
    АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!

Ами всеки човек е неповторим само за себе си!
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

и аз кфо да напраа.. ми окей гордей се ,че си с кецките и широките панталони и ,че не си на токчета и с фрапиращи прически ..БРАВО!Кефиш ме :P
    Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]

anonymous497065
    Guest
    Мисля, че се стараеш да бъдеш такава.Инъче намаше да ти прави съобщение, а даже и да пускаш тема за това.

Как очакваш да пуснеш такава "самореклама" и да не получиш нападки?
    Това твойто си е друг тип "мода",която се води некомерсиална,но си е баш комерсиална
    И аз в осми клас си обувах някви тъпи,грозни,широки панталони ,но това просто не си е...момичешко.Сега ако кажете,че това мойто вмомента е "окифляване" много ще се излъжете.Просто според мен едно момиче трябва да се старае да изглежда добре или поне да му пука поне малко за това (не говоря за някакви превзети прически и глупости)....

Иначе добре-учи си китарата уроците,хубаво е човек да се занимава и да се наслаждава на това,но на този си "пълен непукизъм" след време много сама на себе си ще се смееш.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    след първите ти 3 реда

и последните 4

izkaza seeee
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си