Така...тъй като не съм от суетните... (никак даже) ...този раздел доста го пренебрегвах..Да не кажа,че за 2-3 път влизам..За което ще ме извинявате де
Та да мина на въпроса...Той е косата ми Тя пък не е много дълга...
Изправям я доста рядко...ако се случи 1 път в седмица пак е много...Преси,сешоари и такива неща са ми табу...Просто както казах,не съм от суетните...
Също не я топирам или изтезавам по какъвто и да е било начин..Пяна или лак ползвам 2-3 пъти в месеца...понякога и по-малко...Постригвам я-понякога връхчетата,понякога повечко-на всеки 2-3 месеца...
Боядисвам я (в черно) на 4-5-6 месеца я има 1 път,я не...
На 17 съм,октомври ставам на 18...
Смятам,че съм и дала всичко от което има нужда А в замяна тя как ми се отплаща?
Пада ужасно много...до толкова,че взех да се плаша...
Като спя,и стана..и като видя възглавницата...и лошо ми става...
Вчера се къпах..и също доста опада...както при самото къпане,така и при ресането след тва...
Има от моя клас едно момиче,което работи като фризьорка...но и нямам много-много доверие че малко лаладжийка си пада
Та бях и казала че в последните 5-6 месеца (че и нагоре) косата ми пада доста...И тя каза-то е от смяната на сезоните...Егати те 100 сезона се смениха..а тя като че ли се влошава...
Извинявам се ако темата се повтаря...просто нямам нито нерви,нито подходящ интернет да разгръщам хиляди страници от съвети : (
Моля ви,които има възможност и знания по въпроса...
Нека драсне ред-два...
Приемам всякакви съвети за шампоани,балсами,маски...
Също съм благосклонна към така наречените "бабешки рецепти"...че кой знае-понякога те са доста ефективни...
Написах доста подробно кви са обстоятелствата,защото смятам че е важно...Наистина съм озадачена,кво се случва с мойта неизтезана коса...
Или е нещо до организма...знам ли...
Нека наистина който е компетентен по въпроса,да драсне ред-два...
Ще съм ви изключително благодарна : ))
Айде със здраве