- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Умря и всичко е като на сън ;(
Извинявам се предварително,че пиша темата,но много ми тежи и не спирам да плача от няколко дена ... имах нужда да споделя с повече хора и да си излея болката отново и отново.
Преди месец си взех от декоративните зайчета (беше на 4 - 5 години .. подариха ми го,защото не искаха да го гледат вече ).Много свикнах с него.Всеки ден си играехме,гушках го,радвах му се.Беше като част то семейството.И в петък сутринта баша ми дойде и ме събуди с думите "Ела,че заека умира".Нямам спомен кога бях при него и го бях взела в мен.Както го гушках и се мъчех по всякакъв начин да го спася ... усетих как се отпусна в мен и сърцето му спря.От тогава всичко ми е като на сън.Имам ново зайче (сестра ми ми подари,когато разбра за старото),но не е същото.Искам си предишното зайче,а знам,че никога вече няма да го видя или гушна.Постоянно ми дават хапчета да се успокоявам .....![]()
Незнам дали някой може да ми помогне с него изобщо,но просто имах нужда го напиша.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Времето лекува
Знам какво е да умре в ръцете ти, животинче което много обичаш..
в мен омря кученцето ми с което бях свикнала страшно много и страшно много обичах..
разликата е, че се то е в нашето семейство още от когато аз съм била малка на 3-4 годинки..
сигурно можеш да си представиш какво изпитвах тогава![]()
Хубаво е, че с времето всичко си отмина и почти заличи...
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Женското ми папагалче умря в ръцете на брат ми.Незнам той как издържа, но на мен ми беше адски тежко да го гледам жиотинчето ми как си отива.Но, продължавай напред...
никой няма да те разбере
Първоначално написано от spiffo
Ти си някъв извънземен щом така мислиш.
Мн съжелявам за зайчето мила![]()
![]()
Знам какво е да ти умре животно в ръцете, и то мн обичано от теб.
Болката ще мине с времето , но дупката ще си остане....
П.П. Котката ми умря в ръцете, а беше мъничка...![]()
spiffo ne dei da govori6 taka kakvo kato e bil samo zaek bilo e jivo s16testvo i e bil mnogo obi4ano i izvedn16 da umre tova e ujasno edva li na teb 6te ti e priqtno da umre tvoi doma6en lubimec dori i da nqma6 predstavi si kolko i e trudno na tova momi4e da go prev1zmogne :( :( :-# :smt087 :smt087
И кво от тва, че е заек ? Да не би да не е живо същество ?Първоначално написано от spiffo
![]()
И аз знам какво е... Ужасно е просто, но найстина с времето ще ти мине [едва ли ще го забравиш, но все пак ще си по-добре].![]()
Не е точно така. Като се привържеш към нещо/някой няма никакво значение после дали е било човек, куче, заек, хлебарка и т.н.... все еднакво много ти липсва.Първоначално написано от spiffo
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Znam 4e e kofti da ti umre odma6niq lyubimec, no pak 6te go prijivee6 sled vreeme. Pogedni go taka - tejko e, no pak po dobre ot kolkoto da umre roditel/brat sestra/rodnina/priqtel ......
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Да така е , говорим за заек но това си е НЕЙНИЯ заек , който е хранила и гледала и с когото е играла , НЕ може да бъде безразлична . Някои хора са си такива емоционални , има нещо сантиментално във всичко около тях , и аз също съм от тях. Когато нещо е било част от живота ти и си го обичал , винаги страдаш , независимо дали е човек или животно - няма нищо ненормално !!!! Ти прояви малко такт , в момент в който на нея и е тъжно и и се плаче , да не и казваш че е истеричкаПървоначално написано от spiffo
![]()
съжалявам те знам колко гадно е да загубиш животинче към което си бил превързан..
мойто съболезнования.. и горе главата
п.с. за това вече не искам да гледам животинки у дома..![]()
абе ти домашен любимец не си ли имал??не си ли губил нещо което обичаш? изглежда не си щом не разбираш.Не е приятно поне да го напише малко или много ще й улекне.Първоначално написано от spiffo
Cruel Intentions
Много съжалявам за зайчето ти,но времето лекува намирай си занимания,а и вече имаш ново зайче няма да е като старото и никое друго няма да е същото но помисли и че това новото е животинка и търси любов и грижи,така че грижи се за него и го обичай и така малко по малко мъката ти ще премине![]()
Съжалявам за зайчето... нооо нищо не може да се направи. Радвай се на новото.... ще свикнеш / знам, че ти е трудно /![]()
Защо нападате Spiffo? Какво толкова е казал? Според мен е прав, оначало и аз циврех за котки, кучета, хамстери и зайци, но когато в един момент починаха и дядо ми и баба ми всичко се промени. Съжалявам за зайчето ти, но трябва да знаеш, че има и по-лоши случаи. Както те посъветваха радвай се на сегашното си зайче, защото трябва да знаеш, че едно животно може да замени друго, но един човек не може да замени друг...
AKO СЪДБАТА ТИ Е ОБЪРНАЛА ГРЪБ, ПРОСТО ПОЧАКАЙ ДОКАТО СЕ НАВЕДЕ!!!....
Е това вече е изказване...Браво!Първоначално написано от BlaCkMoOn
Съжалявам за зайчето ти.
Аз имам котка, която много обичам, но сега докато четох темата се чудя, че тя като умре (тя вече е възрастна на 6 години) сигурно ще трябва в лудницата да ме вкарат, защото няма да мога да го преживея.И не мисля, че ще мога да я заменя с друга, защото тя за мен е единствена...![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
nerealno tapa siПървоначално написано от Pepincetyy
![]()
Първоначално написано от sexy_baby_originale
Знам,че е така,защото съм губила и роднини и приятели,но това,че е просто заек,а не човек - не означава,че не може да ми е толкова гадно,както би било с някой човек,ако се случи.Да радвам се на новия заек,но той НЕ може да замени стария!Както един човек като умре не може да е заменен с друг,така и с животните.Първоначално написано от BlaCkMoOn
точно такаПървоначално написано от BlackWings
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Наистина предпологам,че ти е много трудно,но по-добре свиквай с новото ти зайче и му се радвай така както на старото ще свикнеш....все пак като си помислиш,че и то е душичка и не е виновно,че е попаднало в ръцете на момиче,което тъгува по старият си заек----радвай му се на него и такаПървоначално написано от FiRe_LaDy
![]()
To infinity and beyond.
И мойто кученце умря в ръцете ми, а аз не можах да сторя нищоСъжелявам и аз плаках много, но след време се оправих. Сега го няма, но споменът за него вечно ще съществува!
Така, че вдигни глава и въри напред без да се страхуваш
![]()
![]()
![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~