- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Умря и всичко е като на сън ;(
Е какво като съм толкова чувствителна и приемам всичко прекалено на вътре?Това означава ли,че сега като рева за заека и съм истеричка?Да ти имам логиката!И какъв човек ще стане от мен какво те засяга?Живота си е мой - ще рева за каквото си искам ... нито ме познаваш,нито знаеш каквото и да било за мен,за да ме определяш каква съм и т.н.Първоначално написано от spiffo
Тва е много гадно...и аз имах зай4е преди няколко години...и разбрах, че е умряло по телефона..обадиха ми се и ми казаха, че са го откраднали, а отстрани се чуваше глас "Ае стига си я лъгала кажи и" и аз разбрах ве4е...после ест много ревах ама сичко минаваПървоначално написано от FiRe_LaDy
а хамстера ми умря в ръцете на майка ми , защото аз тряше да ходя на даскало сутринта..представяте ли си..ня да ви казвам как мина на даскало тогава...само рееееев!!! после го погребахме поне..
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Само така си мислиш,че ме познаваш и знаеш достатъчно за да ме определяш!Но не е така!А какво бих направила,ако умре някой от родителите ми?Можеш ли ти да кажеш в такъв момент какво ще направиш и как ще се чувстваш?Аз сега мога да ти кажа,че ще направч еди си какво,а като се случи - да реагирам по друг начин.За такива ситуации никой не може да каже със сигурност каква ще е реакцичта му.И пак ти казвам - НЕ МЕ ПОЗНАВАШ,ЗА ДА МЕ ОПРЕДЕЛЯШЯ!!!Първоначално написано от spiffo
абе ок привързала си се,
ама тва пък е прекалено
Времето лекува,знам какво ти е ще ти мине
ВЧЕРА ЯДОХ ЗАЙЧЕ С ОРИЗ... АМА ТО БЕШЕ ДИВО И НЕПОСЛУШНО ГАДНО ЗАЙЧЕ... ЕХ.
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
Ейй много е гадно така![]()
Ще ти мине някога, мисли че е на по-добро място, а и всички умират...нищо не е вечно.
Спифо, каквото и да е, ако си се привързал е нормално да плачеш...всеки е различен, ти може би не си толкова чувствителен като момичето написало темата.А и даже да се разправяте всеки ще твърди своето и нищо няма да постингнете.
Ами да..Първоначално написано от mysterious93
то е един нищо и никакъв ЗАЕК,но си е нейния.
Недей така..
и аз съм имала много домашни любимци и като някой умре ми става много гадно.![]()
Естествено,че е животно,но при условие,че се е привързала толкова много към него естествено,че ще й е гадно..
Ще и мине..
доста е кофти да ти умре домашен любимецПървоначално написано от FiRe_LaDy
![]()
тамън свикнеш с него и...
моето куче умря преди 2 седмици от епилепсия.... първите няколко дни ми беше супер гадно.... даже нямаше и навършена 1 годинка....
но какво да се прави.... за мен живота е 90% тъга и разочарование и 10% щастие....
![]()
след някой друг ден ще ти мине и ще го "позабравиш"...
П:П: а може и да му е било време... не съм запознат колко години живеят декоративните зайчета, но 4-5 ми се струват нормално за такъв тип животинчета...
Ебати студеното копеле.Като няма какво смислено да кажеш,по-добре си замълчи,а не парадирай с това,че си лишен от природата от всякакви чувства и емоции.Дръж си шибаните и гнусни скорпиони.Интересно ми е след определен период от време какъв "човек" ще бъдеш.Или някой хладнокръвен убиец,или пък просто затворен между 4 бели стени,окован с вериги и пиещ хапчетата си на 5 часа-лудницата.Първоначално написано от spiffo
Искренно те съжалявам.Човек трябва да се пази от такива като теб.
Друг път вместо да вървиш против темата и да се правиш на голямата работа,отиди при шибаните си скорпиони и си ги гледай,внимавай само някой да не те жилне...ама с теб без теб,изродите като теб са много,така че няма да тъжим.А не да надуваш мускули.
Луд умора няма.
До авторката:предполагам се чувстваш вече добре.Според мен си направила грешка като си си взела второ зайче.Преди 5 години загубих морско свинче,веднага си взех второ,но не го обичах така както първото и нямах голям интерес,обичах си го ама...милото почина в ръцете ми преди 5 месеца.Отново много болка.За 5 години съм загубил почти 10 човека/животинки,които съм обичал.Котето ми,с което бях от когато съм бил на 3 месеца (сега съм на 17 години) почина миналата година,в ръцете ми след 3 дневно боледуване,за 3 дена общо спях 5 часа и постоянно бях до нея,къде ли не търчахме,лекувахме,и в 11 часа на обяд,взе да подскача и си мислех че е по-добре и се зарадвах и точно тогава ... никога не ме е боляло толкова,никога.Загубих и дядо си,другият дядо,баба ми,2 морски свинчета,1 заек,1 коте,1 птичка...всичко това за 5 години.Тамън се възтановя и пак се започва...та болката е неописуема,но пък времето наистина лекува.Няма какво да направим,но рано или късно,в един момент се свиква и забелязваш,че си загубил вече част емоциите си....
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Ейй, много съжелявам за зайчето ти. И аз имам зайче от година вече и ми става страшно криво като си помисля, че ще дойде и този ден. Знам какво е да се привържеш- на нас котката ни изчезна и повече не се върна, но поне не умря пред очите ми. Не знам как ще го понеса това
Знам какво имаш в предвид, въпреи че още не съм изпитала тази болка не искам да си мисля, че някога моето кученце ще умре..не мога и не искам да си го представям..такъф рев падна като за губиь котката си, а тя беше при мен от седмица!..Искренно ти съчъвствам и знам, че дори да имаш ново зайче, никога няма да е същото..ии аз сега плача всеки път, щом помисля за смъртта на кучето ми..![]()
![]()
![]()
![]()
"Ела че зайчто умира"![]()
![]()
ама и бащати е тактичен
какво по яко от това да те събуди за да видиш как умира![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Да ужасно е разбирам те и аз съм мн чувствителна попринцип и обичам животните...Имах едно златисто хамстерче оживя ми 3 години Шишко си бях кръстила и един ден като го видях умрял в аквариума много се натъжих и плаках много за него![]()
![]()
![]()
iразбирам те много добре и ти съчувствам за зайчето
![]()
Всичко Което Сам Търсила Отчаяно - Ти Си! Аз Те Намерих, Любов, Нищо Друго Не ИсКаМ...Само Да Бъдеш До Мен!
и аз имам зайче и го имам от бебче и вече е на 4 - 5 години и много го обичам и умирам за него .. и знам какво ти е![]()
Преди около месец умря и моето ревах цяла седмица в даскало дори ми се смееха ,сега си имам ново ,но не е същото разбирам те идеално![]()
![]()
Keep you're self away, far away from me I'll forever stay you're perfect enemy !!!
дали човек или заек и в 2та случая си е отишло нещо което обичаш.гадно е.кофти е.ама shit happens.за това се стегни малко и стига ревала щото нищо няма да промениш..
Разбирам те напълно. Имах декоративно зайче, което беше на 5 години. Деня, преди да умре видях, че му има нещо, много беше умърлушено и като чили нещо предчувствах. щяхме да го заведем на ветелинар на другия ден, защото беше късно вече, но умря някъде към 4 часа сутринта. Беше ужасно, ревах цяла нощ, а на другия деен чувствах някаква празнина, зашото го обичах адски много. Но вече мина доста време и си спомням за него с усмивка. Така че - времето лекува всичко.![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Разбирам те напълно и съжелявам за зайчето ти![]()
.. На мен ми умряха в ръцете 2 котки.. които обичах страшно много.. и то и 2те умряха заради лекарска грешка
.. Иначе и други мои домашни любимци са ми умирали в ръцете.. ии направо е отвратително..толкова е мъчително да гледаш как животно,с което имаш такива прекрасни мигове,да го гледаш как се мъчи.. и как не можеш да му помогнеш с нищо освен да го убиеш,което е непоносимо.Баща ми също е мнг чувствителен.. и когато умираше 2рата ми котка на него също му стана супер гадно.. побърка се и искаше да я убие.. при което аз дооткачих и не му позволих.. и тя се мучи някъде около 2 4аса.. и ми умря в ръцете докато я водехме при ветеринаря да и бие инжекция за умъртвяване..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Boli nali ? Takuv e jivota rajdash se i umirash i ne moje da se napravi nishto gleday si novia zaek i tva e![]()
предполагам колко ти е гадно..съжалявам за зайчето ти..на мен ми умря морското свинче преди време и не знаеш как съм плакала...![]()
.. сега му е по-добре сигурно си играе с другите зайчета
![]()
![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)
ОМфг... Когато бях на 13 дядо, който заместваше един вид баща ми, толкова го обичах, почина в агония и с мама и баба му държахме ръката до края. Ти за един заек...