.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от spiffo
    Цитирай Първоначално написано от BlackWings
    Вие не сте нормални,за един заек ревове и истерии.
    Хубаво,привързана си била към него,ама,ех,говорим за ЗАЕК!Нещо което се сервира с гарнитура!Ако за един заек става такова театро,не ми се мисли ако човек умре какво ще направиш...
    Да така е , говорим за заек но това си е НЕЙНИЯ заек , който е хранила и гледала и с когото е играла , НЕ може да бъде безразлична . Някои хора са си такива емоционални , има нещо сантиментално във всичко около тях , и аз също съм от тях. Когато нещо е било част от живота ти и си го обичал , винаги страдаш , независимо дали е човек или животно - няма нищо ненормално !!!! Ти прояви малко такт , в момент в който на нея и е тъжно и и се плаче , да не и казваш че е истеричка
    Обясни ми защо да замазвам истината?Като прави истерии за един заек ще и бъде казано в очите,няма смисъл да проявявам фалшиво съчувствие.Ако не се научи да не реве и да не прави циркове за незначителни и непоправими неща...не искам да се представям какъв човек ще стане от нея.Да беше човек - разбирам,ама то заек ебати!
    Какви са тези свръх-емоционални индивиди ?!
    Е какво като съм толкова чувствителна и приемам всичко прекалено на вътре?Това означава ли,че сега като рева за заека и съм истеричка?Да ти имам логиката!И какъв човек ще стане от мен какво те засяга?Живота си е мой - ще рева за каквото си искам ... нито ме познаваш,нито знаеш каквото и да било за мен,за да ме определяш каква съм и т.н.
    Обичам те <3 !!!

Град
    Somewhere...in The sea...

Re: Умря и всичко е като на сън ;(

Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Извинявам се предварително,че пиша темата,но много ми тежи и не спирам да плача от няколко дена ... имах нужда да споделя с повече хора и да си излея болката отново и отново.
    Преди месец си взех от декоративните зайчета (беше на 4 - 5 години .. подариха ми го,защото не искаха да го гледат вече ).Много свикнах с него.Всеки ден си играехме,гушках го,радвах му се.Беше като част то семейството.И в петък сутринта баша ми дойде и ме събуди с думите "Ела,че заека умира".Нямам спомен кога бях при него и го бях взела в мен.Както го гушках и се мъчех по всякакъв начин да го спася ... усетих как се отпусна в мен и сърцето му спря.От тогава всичко ми е като на сън.Имам ново зайче (сестра ми ми подари,когато разбра за старото),но не е същото.Искам си предишното зайче,а знам,че никога вече няма да го видя или гушна.Постоянно ми дават хапчета да се успокоявам ..... Незнам дали някой може да ми помогне с него изобщо,но просто имах нужда го напиша.
    Тва е много гадно...и аз имах зай4е преди няколко години...и разбрах, че е умряло по телефона..обадиха ми се и ми казаха, че са го откраднали, а отстрани се чуваше глас "Ае стига си я лъгала кажи и" и аз разбрах ве4е...после ест много ревах ама сичко минава а хамстера ми умря в ръцете на майка ми , защото аз тряше да ходя на даскало сутринта..представяте ли си..ня да ви казвам как мина на даскало тогава...само рееееев!!! после го погребахме поне..

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BlackWings
    Хубаво,привързана си била към него,ама,ех,говорим за ЗАЕК!Нещо което се сервира с гарнитура!Ако за един заек става такова театро,не ми се мисли ако човек умре какво ще направиш...
    Да така е , говорим за заек но това си е НЕЙНИЯ заек , който е хранила и гледала и с когото е играла , НЕ може да бъде безразлична . Някои хора са си такива емоционални , има нещо сантиментално във всичко около тях , и аз също съм от тях. Когато нещо е било част от живота ти и си го обичал , винаги страдаш , независимо дали е човек или животно - няма нищо ненормално !!!! Ти прояви малко такт , в момент в който на нея и е тъжно и и се плаче , да не и казваш че е истеричка
    Обясни ми защо да замазвам истината?Като прави истерии за един заек ще и бъде казано в очите,няма смисъл да проявявам фалшиво съчувствие.Ако не се научи да не реве и да не прави циркове за незначителни и непоправими неща...не искам да се представям какъв човек ще стане от нея.Да беше човек - разбирам,ама то заек ебати!
    Какви са тези свръх-емоционални индивиди ?!
    Е какво като съм толкова чувствителна и приемам всичко прекалено на вътре?Това означава ли,че сега като рева за заека и съм истеричка?Да ти имам логиката!И какъв човек ще стане от мен какво те засяга?Живота си е мой - ще рева за каквото си искам ... нито ме познаваш,нито знаеш каквото и да било за мен,за да ме определяш каква съм и т.н.
    Първо,определям те според действията ти,а това че не можеш да си контролираш емоциите говори само за себе си.А вече знам достатъчно за теб за да те определя като неправилно функциониращ индивид.
    Пак ще си задам въпроса и дано тоя път не ти мине между ушите - щом правиш такова театро за един заек,какво ще направиш когато умре,примерно,майка ти или баща ти?
    Само така си мислиш,че ме познаваш и знаеш достатъчно за да ме определяш!Но не е така!А какво бих направила,ако умре някой от родителите ми?Можеш ли ти да кажеш в такъв момент какво ще направиш и как ще се чувстваш?Аз сега мога да ти кажа,че ще направч еди си какво,а като се случи - да реагирам по друг начин.За такива ситуации никой не може да каже със сигурност каква ще е реакцичта му.И пак ти казвам - НЕ МЕ ПОЗНАВАШ,ЗА ДА МЕ ОПРЕДЕЛЯШЯ!!!
    Обичам те <3 !!!

абе ок привързала си се,
    ама тва пък е прекалено

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Времето лекува,знам какво ти е ще ти мине

Град
    МОЗЪК
    ВЧЕРА ЯДОХ ЗАЙЧЕ С ОРИЗ... АМА ТО БЕШЕ ДИВО И НЕПОСЛУШНО ГАДНО ЗАЙЧЕ... ЕХ.
    АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!

Ейй много е гадно така
    Ще ти мине някога, мисли че е на по-добро място, а и всички умират...нищо не е вечно.
    Спифо, каквото и да е, ако си се привързал е нормално да плачеш...всеки е различен, ти може би не си толкова чувствителен като момичето написало темата.А и даже да се разправяте всеки ще твърди своето и нищо няма да постингнете.

Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    абе ти домашен любимец не си ли имал??не си ли губил нещо което обичаш? изглежда не си щом не разбираш.Не е приятно поне да го напише малко или много ще й улекне.
    Ами да..
    то е един нищо и никакъв ЗАЕК,но си е нейния.
    Недей така..
    и аз съм имала много домашни любимци и като някой умре ми става много гадно.
    Естествено,че е животно,но при условие,че се е привързала толкова много към него естествено,че ще й е гадно..
    Ще и мине..

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas

Re: Умря и всичко е като на сън ;(

Извинявам се предварително,че пиша темата,но много ми тежи и не спирам да плача от няколко дена ... имах нужда да споделя с повече хора и да си излея болката отново и отново.
    Преди месец си взех от декоративните зайчета (беше на 4 - 5 години .. подариха ми го,защото не искаха да го гледат вече ).Много свикнах с него.Всеки ден си играехме,гушках го,радвах му се.Беше като част то семейството.И в петък сутринта баша ми дойде и ме събуди с думите "Ела,че заека умира".Нямам спомен кога бях при него и го бях взела в мен.Както го гушках и се мъчех по всякакъв начин да го спася ... усетих как се отпусна в мен и сърцето му спря.От тогава всичко ми е като на сън.Имам ново зайче (сестра ми ми подари,когато разбра за старото),но не е същото.Искам си предишното зайче,а знам,че никога вече няма да го видя или гушна.Постоянно ми дават хапчета да се успокоявам ..... Незнам дали някой може да ми помогне с него изобщо,но просто имах нужда го напиша.
    доста е кофти да ти умре домашен любимец
    тамън свикнеш с него и...
    моето куче умря преди 2 седмици от епилепсия.... първите няколко дни ми беше супер гадно.... даже нямаше и навършена 1 годинка....
    но какво да се прави.... за мен живота е 90% тъга и разочарование и 10% щастие....

след някой друг ден ще ти мине и ще го "позабравиш"...

П:П: а може и да му е било време... не съм запознат колко години живеят декоративните зайчета, но 4-5 ми се струват нормално за такъв тип животинчета...

Не съм извенземно,вие не се сте нормални човеци!
    Ебати студеното копеле.Като няма какво смислено да кажеш,по-добре си замълчи,а не парадирай с това,че си лишен от природата от всякакви чувства и емоции.Дръж си шибаните и гнусни скорпиони.Интересно ми е след определен период от време какъв "човек" ще бъдеш.Или някой хладнокръвен убиец,или пък просто затворен между 4 бели стени,окован с вериги и пиещ хапчетата си на 5 часа-лудницата.
    Искренно те съжалявам.Човек трябва да се пази от такива като теб.
    Друг път вместо да вървиш против темата и да се правиш на голямата работа,отиди при шибаните си скорпиони и си ги гледай,внимавай само някой да не те жилне...ама с теб без теб,изродите като теб са много,така че няма да тъжим.А не да надуваш мускули.
    Луд умора няма.

До авторката:предполагам се чувстваш вече добре.Според мен си направила грешка като си си взела второ зайче.Преди 5 години загубих морско свинче,веднага си взех второ,но не го обичах така както първото и нямах голям интерес,обичах си го ама...милото почина в ръцете ми преди 5 месеца.Отново много болка.За 5 години съм загубил почти 10 човека/животинки,които съм обичал.Котето ми,с което бях от когато съм бил на 3 месеца (сега съм на 17 години) почина миналата година,в ръцете ми след 3 дневно боледуване,за 3 дена общо спях 5 часа и постоянно бях до нея,къде ли не търчахме,лекувахме,и в 11 часа на обяд,взе да подскача и си мислех че е по-добре и се зарадвах и точно тогава ... никога не ме е боляло толкова,никога.Загубих и дядо си,другият дядо,баба ми,2 морски свинчета,1 заек,1 коте,1 птичка...всичко това за 5 години.Тамън се възтановя и пак се започва...та болката е неописуема,но пък времето наистина лекува.Няма какво да направим,но рано или късно,в един момент се свиква и забелязваш,че си загубил вече част емоциите си....
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Мега фен
    Град
    София
    Ейй, много съжелявам за зайчето ти. И аз имам зайче от година вече и ми става страшно криво като си помисля, че ще дойде и този ден. Знам какво е да се привържеш- на нас котката ни изчезна и повече не се върна, но поне не умря пред очите ми. Не знам как ще го понеса това

Знам какво имаш в предвид, въпреи че още не съм изпитала тази болка не искам да си мисля, че някога моето кученце ще умре..не мога и не искам да си го представям..такъф рев падна като за губиь котката си, а тя беше при мен от седмица!..Искренно ти съчъвствам и знам, че дори да имаш ново зайче, никога няма да е същото..ии аз сега плача всеки път, щом помисля за смъртта на кучето ми..

Мега фен
    Град
    Извън границите
    "Ела че зайчто умира"
    ама и бащати е тактичен
    какво по яко от това да те събуди за да видиш как умира

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Аз затова не искам да си взимам домашен любимец,защото когато умре ще ми бъде много тъжно.Но какво да се прави,просто такъв е живота,едни се раждат ,други умират.Спокойно,човешко е

Град
    софия
    Да ужасно е разбирам те и аз съм мн чувствителна попринцип и обичам животните...Имах едно златисто хамстерче оживя ми 3 години Шишко си бях кръстила и един ден като го видях умрял в аквариума много се натъжих и плаках много за него iразбирам те много добре и ти съчувствам за зайчето
    Всичко Което Сам Търсила Отчаяно - Ти Си! Аз Те Намерих, Любов, Нищо Друго Не ИсКаМ...Само Да Бъдеш До Мен!

Както казаха и преди мен, времето лекува, всичко ще е наред и ще видиш че и сновото зайче ще свикнеш Горе главата !

Повече от фен
    Град
    Видин
    и аз имам зайче и го имам от бебче и вече е на 4 - 5 години и много го обичам и умирам за него .. и знам какво ти е

Преди около месец умря и моето ревах цяла седмица в даскало дори ми се смееха ,сега си имам ново ,но не е същото разбирам те идеално
    Keep you're self away, far away from me I'll forever stay you're perfect enemy !!!

дали човек или заек и в 2та случая си е отишло нещо което обичаш.гадно е.кофти е.ама shit happens.за това се стегни малко и стига ревала щото нищо няма да промениш..

Разбирам те напълно. Имах декоративно зайче, което беше на 5 години. Деня, преди да умре видях, че му има нещо, много беше умърлушено и като чили нещо предчувствах. щяхме да го заведем на ветелинар на другия ден, защото беше късно вече, но умря някъде към 4 часа сутринта. Беше ужасно, ревах цяла нощ, а на другия деен чувствах някаква празнина, зашото го обичах адски много. Но вече мина доста време и си спомням за него с усмивка. Така че - времето лекува всичко.
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Разбирам те напълно и съжелявам за зайчето ти .. На мен ми умряха в ръцете 2 котки.. които обичах страшно много.. и то и 2те умряха заради лекарска грешка .. Иначе и други мои домашни любимци са ми умирали в ръцете.. ии направо е отвратително..толкова е мъчително да гледаш как животно,с което имаш такива прекрасни мигове,да го гледаш как се мъчи.. и как не можеш да му помогнеш с нищо освен да го убиеш,което е непоносимо.Баща ми също е мнг чувствителен.. и когато умираше 2рата ми котка на него също му стана супер гадно.. побърка се и искаше да я убие.. при което аз дооткачих и не му позволих.. и тя се мучи някъде около 2 4аса.. и ми умря в ръцете докато я водехме при ветеринаря да и бие инжекция за умъртвяване..

Boli nali ? Takuv e jivota rajdash se i umirash i ne moje da se napravi nishto gleday si novia zaek i tva e

Град
    ffffffffffffffffffffLurttlandiiaaa;
    предполагам колко ти е гадно..съжалявам за зайчето ти..на мен ми умря морското свинче преди време и не знаеш как съм плакала... .. сега му е по-добре сигурно си играе с другите зайчета
    inna - fall .mp3 (musiicc)

Град
    Paradise
    ОМфг... Когато бях на 13 дядо, който заместваше един вид баща ми, толкова го обичах, почина в агония и с мама и баба му държахме ръката до края. Ти за един заек...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си