Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
Извинявам се предварително,че пиша темата,но много ми тежи и не спирам да плача от няколко дена ... имах нужда да споделя с повече хора и да си излея болката отново и отново.
Преди месец си взех от декоративните зайчета (беше на 4 - 5 години .. подариха ми го,защото не искаха да го гледат вече ).Много свикнах с него.Всеки ден си играехме,гушках го,радвах му се.Беше като част то семейството.И в петък сутринта баша ми дойде и ме събуди с думите "Ела,че заека умира".Нямам спомен кога бях при него и го бях взела в мен.Както го гушках и се мъчех по всякакъв начин да го спася ... усетих как се отпусна в мен и сърцето му спря.От тогава всичко ми е като на сън.Имам ново зайче (сестра ми ми подари,когато разбра за старото),но не е същото.Искам си предишното зайче,а знам,че никога вече няма да го видя или гушна.Постоянно ми дават хапчета да се успокоявам ..... Незнам дали някой може да ми помогне с него изобщо,но просто имах нужда го напиша.
Наистина предпологам,че ти е много трудно,но по-добре свиквай с новото ти зайче и му се радвай така както на старото ще свикнеш....все пак като си помислиш,че и то е душичка и не е виновно,че е попаднало в ръцете на момиче,което тъгува по старият си заек----радвай му се на него и така