- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- пъпчици по дупето
имам много странни и изключително червени пъпчици по дупетоне са гнойни,просто са червени и са много ! ;О не водя полов живот и имам дпбра хигиена
някой да е имал подобен проблем ?
- мажа се като имам под ръка със салицилов спирт ама май няма разлика..мислех си да пробвам със кремче Здраве , ама да спя по прашки , та да не се размаже в тва време..![]()
плс помогнете че е много неприятно , ще дойде момент в който ще ми се иска да правя секс с приятеля ми и ще ме спират само Те .!![]()
![]()
Ami neznam - syrbqt li, bolqt li, ot koga gi imash?Moje da sa se poqvili ot belyoto ti, ako e ot izkustvena materiq i ne pozvolqva na kojata ti da disha.Probvai sys spirta i s krem Zdrave.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Не съм компетентна по темата, но съм чувала за някакви цирейчета..незнам от какво се появяват
Както и да е може да използваш крем Бочко, мисля че за това място е по-удачен от крем Здраве![]()
амии не мисля,че си дебела - 168см-53 кг![]()
не ме сърбят или болят просто са си там и е много дразнещо,особено като съм с прашкикогато имам физическо ми е неудобно и обикновено се преобличам в стаята
![]()
имам си от доста време..преди морето ако не се лъжа
колкото до кремчетата - нали трябва да го оставя да засъхне..така има по-голям ефект(поне така съм чела тук),ама като го оставя и вечерта като се размърдам и всичко в пижамата![]()
![]()
моля ви казвайте ако някой е имал подобен проблем , че е адски гаднооо![]()
П.с: мисля пролетта да започна със солариума..дали ще помогне ?
Мисля, че ще ги раздразни повечеПървоначално написано от tonie__
![]()
Ух и аз имам същият проблем..някой да помага ако може,а аз ще ти кажа едно нещо-тези пъпчици се получават от миене със много топла вода![]()
![]()
To infinity and beyond.
Ходи на кожен лекар, той най-добре ще ти каже от какво са и как да ги махнеш![]()
Преди време и на мен ми излизаха по някога и мисля че се появявах малко преди менструациата ми и след като всичко свърши те завяхват... и понякога пак така.. не ми бяха излизали от много одавна обаче преди няколко дни забелязах 2 3 пъпчици а трябва да ми дойде...
Хмм... незнам забележи кога ти излизат и кога завяхват но не ги стискай само белези да ти останат и после да те е срам 2 пъти повече...![]()
А и недеи да си мажеш цялото дупе със салициловия спирт не е много добре мажи само пъпката.А крема според мене е излишен по добре е само да изсушиш пъпката...
![]()
da, imah podoben problem predi 90 godini, le4enieto e - 5 kam6ika s kopriva po dupeto ( moje i po vratleto )
debelanata shishkolanata
Първоначално написано от zuzimuzi
![]()
![]()
тфа ш' боли
![]()
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
e, az ne si spomnqm, mina vreme ne bole6e mai![]()
debelanata shishkolanata
abe zuzi muzi pravi se na zabavna nqkade drugade eeee bahti ostroumnite lapeta
kaji be stel4e, i ti li si ot 90te, naboore>Първоначално написано от Stela90
debelanata shishkolanata
kupi si eksfoliant,ama takav s po sitni $pesa4inki".Moia priatelka ima6e takiva i vaob6te ne hode6e na plaj,eksfolianta i pomogna.
и аз понякога имам такъв проблем..мажа ги с бебешко кремче,и наистина се махат![]()
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d