Нуждаете ли се от някого? Имате ли нужда някой да се нуждае от вас, да мисли за вас, да се наслаждава на всяка секунда с вас, каквото и да правите, където и да сте...

В момента не, но както каза Къдли, когато си влюбен, силно обвързал си себеусещането и задоволството си с нечии други постъпки, още по-лошото - мисли и чувства. Не отричам, правя го при всяко трепване на сърчицето. Грешно е, знам го, но какво по-нормално от този стремеж последните 2 листенца на маргаритката да паднат заедно?

Винаги съм си казвала, че не съм способна да си причиня подобно нещо - да имам нужда. Настроението и дните ми често да зависят от някого... тъжно е. Зависите ли от някого?
Аз пък си и вярвах на всичкото отгоре. Но това са хората, поне чувстващите и неспотайващите се такива - нуждаещи се, независими само на думи, инак - за сметка на (не)самотността.
Хах, пак - в последно време не, хубаво ми е да се откривам в тишината, но след време... когато дойде време, вероятно ще си позволя да се (в)пусна в танца, а не го правиш, ако не си сигурен(сам за себе си), че няма кой да те хване.
Може би завися от всички хора, комуто съм дарила част от себе си. Така написано сигурно звучи смешно, признак на слабост даже. Не ми пука.

Какво е да бъдеш обвързан... същото и е като да бъдеш щастливо влюбен, може би не толкова щастливо...
Това е някаква мъдрост, изречена несигурно и по наивен начин, а?:Д

В една връзка нещата не биха могли винаги да вървят гладко, но... какво се случва, когато се чувствате "далече" един от друг дори допирайки телата си едно до друго.....
Спираш, обръщаш се, извикваш, ако другият тича в обратна посока - точкуваш на място, издухваш прашинките от пода/небето, стрелките се откриват отново и продължаваш по пътечката.

И последно... можем ли да избавим някого от собствения му егоизъм? Важно ли е да мислим за себе си първо... и често да избираме да нараним другия просто защото "така се чувстваме".
Можем да опитаме. Самата мисъл и желание да променяш някого... аз за себе си приемам за червена лампичка, предвещаваща взрив.

Струва ли си?

Всеки трябва да разбере сам за себе си. И го прави.

Благодаря.

Болт.

Моля.

Теа.