- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЗА ЛЮБОВТА.
ПОПАДНАХ НА ЕТО ТОВА:
"ЛЮБОВТА НЯМА НИЩО ОБЩО С ТОВА, КОЕТО ДАВАШ, И ОЧАКВАШ ДА ПОЛУЧИШ."
КАКВО МИСЛИТЕ ВЯРНО ЛИ Е ?
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
Отговорих със "НЕ",защото във всяка връзка е различно.При някой двойки нещата вървят от добре към по добре а при други......няма да коментирам.
любов = пари
я сиктер
Наистина е индивидуално за всяка връзка, както каза x3eme. \/
Не е вярно. Няма как една любов да е искрена, ако единия дава всичко за другия, а другия си вее парцалките и не дава пукната пара за тая връзка.
ще ти кажа една реплика от един филм : "любовта не е само чувството на пеперуди в стомаха, а чувството да правиш винаги правилните неща за човека когото обичаш". не помня откъде го запомних, но ми хареса много
всъщност не мога да го разбера въпроса ти![]()
глупости... казали са хората, че трябва да дадеш, за да получиш... било то примерно любов.... !!! и че не е важно какво вземаш, а какво даваш!къде пък го срещна това?
мн тъпо ми са стори.... ако няой мисли обратното искам мн убаво да се обоснови
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Бе и аз не мога да разбера идеята на автора.
евелинке - не ми се започва дискусия, ама я се обоснови ти първо. Ако ми хареса - ще се включа с противоположната нагласа, ей тъй за спорта![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
то се казва: "ЛЮБОВТА НЯМА НИЩО ОБЩО С ТОВА, КОЕТО ДАВАШ, И ОЧАКВАШ ДА ПОЛУЧИШ."Първоначално написано от valdesbg
ми не е вярно защото нали именно даваш любов и следователно очакваш да ти се върне... даваш и ти се връща със същото... защо да няма нищо общо ? напротив има и то мн общо!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
+1 ;)Първоначално написано от Bellatrix
A.D.I.D.A.S.
Не съм съгласна. Даваш любов защото я чувстваш и защото искаш да радваш човека към който изпитваш чувства а не за да ти я върне. То тогава любовта не е любов а търговия. В любовта даваш и ако ти се върне се радваш ако не ти се отвърне със същото се радваш на това че си изпитал чувството да обичаш някой и си го зарадвал.Първоначално написано от evelinka1122
Поне аз така разбирам нещата.
И ако някой попита - да, случвало ми се е да съм влюбена и загубена и да правя всичко само и само да може този човек да е малко по-усмихнат и весел нищо че най-често ми отвърщаше с безразличие. Аз го правех за НЕГО а не за себе си![]()
А истинската любов не е ли, когато обичаш въпреки всичко..? Когато обичаш човека просто заради самия него.. без да очакваш да получиш каквото и да било в замяна....? Когато обича... човек обича заради себе си.. Когато аз обичам... не очаквам отплата за това... следователно гласувах с "да".
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Мисля,че не.
Не ми се обеснява защо![]()
Вярвам в любовта, но не и в безрезервната такава! Всеки иска нещо в замяна. Дали го получава е друг въпрос. Я ми кажете, но честно - когато давате всичко за някой, не ви ли се иска да ви отвърне поне с мъничко обич? Ами искате, разбира се. Ето, че все пак не е като съвсем нищо да не искаме в замяна.
В една връзка (не говорим за аз те обичам, ама ти мен не) даваш любов и уважение, както искаш и ти да получиш това.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ами когато съществува любов няма как просто да не получаваш нищо,защото нещата са изцяло споделени.Както ти даваш твоята обич на дадения човек и ти пука за него,същевременно той трябва да ти отвръща със същото ако те обича истински.А да даваш нещо с идеята че искаш да получиш в замяна нещо материлано или прочие не важи в любовта.Поне за мен така стоят нещата![]()
пфф любовта не съществува колкото и да я търсим![]()
БРАВО, ПРАВА СИ.Първоначално написано от Wrathchild
АЗ БИХ ВЕРЕН ВИНАГИ И ВИНАГИ БИХ ДАЛ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ, НО И ОЧАКВАМ ТАКА И ДА БЪДЕ И ЗА МЕН В ЗАМЯНА, ВЪПРЕКИ ЧЕ ИМА МНОГО ТАКИВА ХОРА КОИТО НЕ ГО ОЦЕНЯВАТ...
НЕ БЕ ИМА Я, АМА ТРЯБВА ДА Я ТЪРСИМ, ВСЕ ЕДНО ДА КАЗВАШ ЧЕ НЯМА ЗЛАТО, ИМА ЗЛАТО АМА ТРЯБВА ДА РОВИМ ИЗ МИНИТЕ И ЯЗОВИРИТЕ И ДА ДЪЛБАЕМ И ДА СЕ МЪЧИМ МНОГО ЗА ДА НАМЕРИМ ЗЛАТО. АЗ ТАКА МИСЛЯ. ВЪПРЕКИ ЧЕ НЕ НАМИРАМ "ЗЛАТО" ВСЕ ОЩЕ А И ВСЕ ПО ТРУДНО СТАВА НА НАПОСЛЕДЪКПървоначално написано от SvEtIcAtA
АМА ЗНАМ ЧЕ ИМА "ЗЛАТО" ВСЕ ОЩЕ.
![]()
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
Очакванията, очакванията ще ни довършат.
кво е тфа любов?
това ,че даваш мн ен означава ,че ще получеш то просто е съдба![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
+Първоначално написано от jane_17
![]()
Пример: ,,Аз обичам, но мен не ме обича!'' Неочаквам нищо, но продължавам да обичам толкова силно вече 1 година въпреки несподелената любов!
Първоначално написано от ScionOfStorm