- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Щастливи ли сте на този етап от живота си?
Бивам...може би. Винаги като се помисля за нещастен си представям колко хора фактически са доста по-зле от мен и аз съм тъп лигъл - тогава гледам малко по-позитивно на нещата.
Напоследък все по-често съм щастлив, макар че нещата няма да се върнат на положението отпреди 4 години, примерно. Но пак не се оплаквам (прекалено)![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Точно. Същата работа и при мен.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Принципно нямам реална причина да съм нещастна. Но това не значи, че съм щастлива. Нещо ми липсва, но ме е страх да го призная дори пред себе си... а всъщност знам какво е...
Проблеми - типичните за човек на моята възраст, на които всеки възрастен би се изсмял. Може и да е така, но това е живота ми в момента и това са проблемите ми, колкото и нищожни да са...
Не съм .
В последните 5 години рядко ми се е случвало да ме навести истинското чувство на щастие . Моменти състояния на веселие .. ъъ лигня и тнт са често срещани при мен,но твърдя че не съм щастлива . Причините са твърде лични и ще ги запазя за себе си . Напоследък пък съм още по-зле,но и по тази тема няма да говоря много .. рискувам да вдигна самочувствието на някои хора![]()
А ако не сте щастливи, знаете ли какво ви липсва за да бъдете? Липсва ми нещо,което никога няма да мога да получа пак . С времето се свиква,но спомените са нещо,което понякога изключително много мразя .
Какви са емоциите с които се сблъсквате най-често? Ми напоследък доста странни.. по принцип не особено положителни .
А какво е последното чувство което усетихте? Вълнение .. в едно и също време удовлетворение и раздразнение заради човек с когото се видях съвсем случайно .
.!.
за мен щастието е особено емоционално състояние, но то не е някак пернаментно. смятам че това са определени мигове, които правят живота смислен и хубав. в този ред на мисли в момента не съм щастлива. но това не означава, че не съм доволна и удолетворена от живота си. напротив, радвам се, че не съм крайна нужда, осигурена съм и съм обградена от семейството ми и приятелите ми.
Щастлив съм. Има доста неща, които ми липсват... но всичко с времето си![]()
Най-често се сблъсквам с чувството на удовлетворение.
Последното чувство беше болка във врата![]()
An Evil Man
Дали са щастливи хората.. това си знаят те.
Иначе аз не съм нещастна, но не бих казала, че съм много щастлива.
По-скоро доволна.
Не знам какво ми липсва, за да съм щастлива. Наистина...
Емоциите, които преобладават в мен са... отрицателни.
Последното чувство беше на пълно изтощение..
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
neza da si 6tasliv trqva da ima pri4ina ... az nqmam
До някъква степен съм щастлива..има още какво да се желае.![]()
пък и то щастието никога не стига...![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Мне,за момента не съм.
За да съм щастлива предимно ми трябва една добра среда на живот,
едно добро обкръжение и общност.
Но не се и оплаквам,защото мога да променя нещата,а явно не искам.Не ме прави щастлива шестицата по математика в дневника,прави ме щастлива това,че съм я изкарала с труд и усилия,примерно казвам.
Също така не ме радва и това,че вчера или онзи ден съм получила нещо голямо от родителите си.Щастлива ме прави,това когато видя,че заради мен някой друг е щастлив,че съм повлияла на някого положително.
Общо взето дребните неща ме правят истински радостна,на този етап от живота,защото в момента съм се отдала на духовните ценности,не на материялните.
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
щастлива съм, даже мнне мога да определя защо точно, но така го чувствам
Като за пръв път в живота ми съм наистина щастлива.Имам приятели, които са забавни хора и може да се разчита на тях, имам гадже, с което се обичаме дяволски много и сме нон-стоп заедно, правим страхотен секс, оценките ми за сега са все 6-ици тоя срок, родителите ми са супер и си говорим често... Абе идилия...
![]()
чак да го нарека сегашното - щастие...мне.. но не е зле като за този период![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
да, щастлив съм, въпреки многото трудности, които имам в момента..
но без тях сигурно щеше да е скучно![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
В момента да.За мен щастието не е постоянна величина и връщайки се назад просто гледам колкото се може да се насладя на това,че в момента проблемите които ме заобикалят не са ме стиснали за гушата.За жалост всичко е временно,но се надявам с воля и подкрепа да увелича броя на щастливите дни и моменти.
За някои неща съм щастлив, за други не. Винаги е условно и се редуват щастливи с не много щастливи моменти, успехи с неуспехи и т. н. Нещата са общо взето уравновесени, но човек винаги помни хубавото и забравя лошото, което е най-важно![]()
Ba4kam si i imam mnogo qki kolegi.Mnogo sum 6tastliva na tozi etap opredeleno.
![]()
Не се оплаквам от живота си.В личен план съм щастлива,но има някой неща които ако щете в обществото,което ме заобикаля и в разбиранията на хората,които искам да променя.Иска ми се да общувам с повече хора,които знаят кой е Иван Вазов или Агата Кристи например вместо да слушам за компютърни игри и още куп глупости.(Нямам нищо против компютърните игри,когато не са единствената тема,която може да подеме даден човек.) Тепърва се подготвям за изпити.Тепърва ми предстои избор пред няколко професии.За момента надявам се,да съм щастлива и за напред,ако пък не..абе пак ще се надявам.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Мога да кажа, че нищо не ми липсва, би било срамота да не съм щастлива - уча, имам си приятел и семейство, както и приятели, здрава съм /все пак да не дърпам дявола за опашката/... Радвам се на малките неща от живота... Какво повече му трябва на човек?![]()
Точно сега - не ... имам каквото ми е нужно, оценявам го... но някак имам нужда от още нещо... може би повече щастие...