- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Щастливи ли сте на този етап от живота си?
Е...усмивката си я нося навсякъде със себе си...но съм далече от щастието...
Има моменти,в които ми е трудно,гадно и си мисля,че не съм ,но всъшност СЪМ :P
Аз съм такъв идеалист, че щастието при мен почти го няма.
Не съм щастлива, но не се оплаквам. Не винаги се намира причина да се усмихна, ама реално погледнато в сравнение с други периоди в живота ми, би трябвало да съм много добре.
Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.
Не...но като се замисля - няма смисъл да се хвърлям от терасата зарад' един кандидат-студентски изпит...ако го взема - ок,ако не - здраве да е, живота продължава !![]()
НЯМА КАКВО ДА СЕ ТОРМОЗИШ ЗА ТЕЗИ ИЗПИТИ,АЗ СЪЩО СЕ БЯХ ВКАРАЛА В ЕДНИ ФИЛМИ,НО ВСИЧКО Е ТОЛКОВА ЛЕСНО.....Първоначално написано от Lucho
Именно,именно...Първоначално написано от SoFarSoG00d
Като се сетя за изпитите,бях си съставила програма в колко часа да стана,колко да чета,по колко пъти да го прочета,колко пъти да го преговоря,програмата ми работи 2 дни,след това се оказах,накра яизкарах 5.75без да си давам зор .
Не се оплаквам, но има още какво да се желае...човека когото обичам е далеч от мен...
Най - неочаквано ... ТОЙ се завръща!
НО ....Къде беше, когато болеше?!
Къде беше...
да, трябва да се радваме и на това кеото имаме.. защото има хора които и това нямат.. Бъдете щастливии :P
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
мм като цяло съм доволна от постигнатото до сегано като се замисля не съм щастлива, надявам се да бъда след няколко месеца , когато всичко ще е свършил, защото просто вече ми писна от всичко и от всеки
![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
За мен няма щастие поне сега .....![]()
С една бутилка водка съм на 7-то небе
от щастие но изтрезнея ли живота отново е скапан .....
Ако кажа,че съм добре ,ще излъжа много ,може да стане и по-зле ,но положението ми в момента определено е далеч от нормалното,стрес ,депресия,проблеми,просто няма как да съм доволен. Понякога имам чувство ,че светът е против мен,надявам се да се оправи положението ,но засега е...
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
ХИЧ НЕ СЪМ ЩАСТЛИВ, И МИ Е МНОГО САМОТНО..Първоначално написано от Bolt_f
ЛИПСВА МИ ЧОВЕК ДО МЕН И ПРИЯТЕЛИ И ПРИЯТЕЛКИ. ОПИТВАМ СЕ ДА СЕ КОНТРОЛИРАМ НО ПОНЯКОГА СТАВАМ МНОГО ЗЛЕ.
![]()
ЛИПСВА МИ ОБИЧ.
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
Скоро се замислих... щастливи ли са хората?
Знаете ли на какво се дължи щастието ви?
А ако не сте щастливи, знаете ли какво ви липсва за да бъдете?
Какви са емоциите с които се сблъсквате най-често?
А какво е последното чувство което усетихте?
За хората не знам.
Знам или поне знаех добреди...хмм,седмица-две? Много е яко всичко да се обърне на 180градуса
Знам.Липсва ми подкрепата точно сега,когато най-много имам нужда от нея
Точно в момента? Или по принцип
Не мога да го опиша
Всъщност съз щастлив човек(хаха личи си нали)и ако последните седмици ги нямаше отговорът ми щеше да е мноого по-различен
Аз вчера бях супер щастлива(под щаслива разбирам нещо което искаш пак да се повтори),но след снощи съм наказана 1 месец,така че в близкия месец няма да съм особено щаслива![]()
What i want is obvious , what i love is unique
горе-долу...
Тва е щото не учиш c++Първоначално написано от LizZz
АаахахаПървоначално написано от Jesus
Уча HTML, са почнахме PHP...
C-то ше го видим...![]()
имам си проблеми,доста при това,обаче съм щастлива.
имам си мъж,семейство,приятели,хра а,вода и цигари.
кво повече да искам.![]()