- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Щастливи ли сте на този етап от живота си?
Дали съм щастлива... за момента бих казала не... важен човек напусна живота ми, аз не исках това, но се случи, а самотата сякаш бавно убива... но пък като противоотрова на нея се явяват малкото верни приятели, които са ми останали. И знам, че ме очаква нещо по-добро, че ще съм щастлива, но просто ми е нужно малко време...
Относно някои други неща - оценявам факта, че съм родена, това, че ми е дадено право на живот не е никак малко и просто... трябва да му се радваме, какъвто и да е той... Оценявам и това, че имам семейство, което както всички останали такива не е перфектно, има си проблеми, възникват стълкновения, но въпреки всичко е заедно и се подкрепяме взаимно.
Имайки в предвид и много други неща, които ме правят щастлива или нещастна, ако трябва да си правя равносметка бих казала, че повече съм щастлива отколкото нещастна, а щастието ще е пълно когато намеря сродна душа и нещата наистина се подредят по някакъв ред, щото хауса... абе явно "не"-то от първия ред си остава някакво незначително всъщност![]()
It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/
И при мен важен човек напусна живота ми , и на този етап се чувствам самотна , но усещам че с времето ще се справя. Смятам че все пак съм щастлива , имам всичко от което се нуждая - покрив , родители , приятели , не се оплаквам от нищо - здрава съм , ще е пълен егоизъм да кажа че нещо материално не ми стига да съм щастлива.
Гледам оптимистично на нещата![]()
Ами да, но винаги може повече.)
my soul is adrift in oceans of madness.
сравнително.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Точно това тогава ми се струваше незначително и че всичко ще продължи да е розово, но не. Ебаха ми майката от всякъде и после ме изритаха.Първоначално написано от PainMonopoly
После и в университета нещата загрубяха и като цяло всичко тръгна надолу. Сега се боря със зъби и нокти да не се срине съвсем.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Щастлив съм, да.
А имам толкова много проблеми (а дали са толкова много всъщност или по-скоро са толкова много, но са проблеми не за мен, ами проблеми на които би обърнал внимание всеки друг, но не и аз.)
Нормален ли съм?
И да не съм...какво ми пука мамка му?
Нали съм щастлив.![]()
За моят етап от живота съм повече от щастлива.![]()
Да
Humans need fantasy to be human.
не съм щастлива ... по цял ден нямам какво да правя , имам проблеми с наще , нямам работа (пари) , останах с малко приятели , без гадже съм.
Не...не съм щастлива...
не се разбирам с нашите, ежедневието ми е от тъпо по-тъпо, не ме пускат на лагер и т.н. .... списъкът е мноооооооого дълъг![]()
абе...има и неща, които ме радват ама общо взето не съм щастлива![]()
не особено ..![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
На този етап от живота си съм щастлива.За по-нататък ще видим
![]()
На моменти съм аз. Има неща, които ме правят щастлива, други, които не чак толкова. Гледам да си правя хубавото, на този етап, днес например, мм, добре се чувствам, щастлива съм. Доста доволна даже, едно нещо само ми липсва, но ще гледам да го уредя :Р