- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Щастливи ли сте на този етап от живота си?
Да, щастлива съм)) Имам всичко, което исках .. Е, почти. Другите неща са напът да бъдат осъществени))
Running is my drug and I am overdosed ..
щастлива съм...щастието ми се дължи на много неща,най-важното от който прекрасното ми семейство и още по прекрасните ми приятели,които да до мен кавото и да става..просто адски много ги обичам...Щастлива съм само защото са ми дали живот и мога сама да реша как да го изживеяПървоначално написано от Bolt_f
![]()
Емоциите са различни-сблъсквала съм се с най-големия си страх,с най-непоносимата болка..още се чудя как оцелях след нея...имам обаче и хиляди прекрасни моменти ,за които съм благодарна![]()
последното беше притеснение донякъдеп,след това някакъв вид облекчение![]()
ми не особенно, макар, че има много неща за които да се радвам... но въпреки това, последно време се чувствам много отпаднала, ненужна, безболезна...
Да,щастлива съм(за сега)аз по принцип много бързо си сменям настроението амаа сега е с тенденция да се задържи за по-дълго,пък ще видим
![]()
\Първоначално написано от LiRRRa
/
![]()
Не особено. Едни от най-важните неща в живота ми липсат, но има и много положителни...
епа бива
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Може да се каже, хората, които обичам са до мен, има и някои неща, които искам, а на този етап просто няма как да имам, но поне не са непостижими.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Точно сега не съм, защото искам да троша и сте ми супер тъпи всички.
Съжалявам много, не сте виновни, но оправданията в крайна сметка не водят до прогрес.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Много
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Не особено.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не особенно .... Ноо....
вече не се интересувам особено
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Може да се каже![]()
Станах explorer 2ма хорда ме ступаха обаче съм щастлива имам як tabard![]()
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
emi i da i ne no kato cqlo moje da se ksje 4e sum 6tastliva
Щастието е в мига, в който не ни трябва щастие
май цял живот работим за товаПървоначално написано от x3eme
Не особено.До преди 1 година мога да кажа,че бях наистина щастлива.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
попринцип съм щастлива,но тука няколко месеца самотата ме убива, това е главната причина ;X