- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Относно 2 март- почивен ден или не?!
Понеже 2-ри март е в понеделник, а 3-ти (Национален празник) е във вторник, някои има ли информация дали ще се учи на 2-ри и отучва след това, или не?! Дано да се разбере по-скоро. . .
Няма да се учи![]()
Ще се учи, поне така е решил за сега г-н Вълчев, на една моя съученичка мака и е шефка на столичния инспекторат и ми каза, че ще се учи, освен ако не се промени решението в последния момент.
аз знам,че няма да се учи,но ще се отучва но незнам кога
Няма да се учи само на 3!![]()
хубави крака! В колко отварят?
Аз пък разбрах, че другата седмица цялата няма да учим. o_O
На 2-ри няма да се учи и ще се отучва на 14 март -събота! Това е истината!
Няма да се учи,обаче и да ви кажат да отучвате - изобщо не си правете труда да ходите,щото нищо не могат да ви направят...дефакто,събота е неработен ден,т.е в дневниците няма събота,няма как да пишат отсъствия...не могат да върнат от миналият понеделник,тъй като седмицата и отсъствията са приключени,тъй че хора - споко,никой копче не може да ви каже![]()
Ще е неучебен ден,но ще го наваксваме на 14-март (събота) (такава е заповета в мойто училище)
Йога и мъдрост
По последни данни, понеделник - 2-ри март се обявява за неучебен ден. Ще се отучва и отработва, съответно, на 14-ти. КЕФ!!
По информация на шефката-няма да се учи, а ще се отучва с програмата за понеделник на 14-ти март. Напомнихте ми да питам къде ще пишем отсъстващи...Най-вероятно на мястото на 2-ри.
Недейте сега пък, че ще се учи. Тъкмо си преструктурирах учебния план и хайде пак наново....Добре, че не го пуснах още за одобрение...
Последно какво стана?
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Да и аз разбрах,че няма да се учи на 2ри и ще се отучба на 14ти.Не искам да уча в събота,по-добре в понеделник![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
ще се учи в събота![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Абе по-добре да си учим в понеделника според мен...В събота не ми се ходи на даскало..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
За някакъв си 2 март се циганят...бахти мишкарите! Ако ще се отучва отивам на 14 да видя има ли дневници няма ли..и ако няма бой у къщи!
На 2ри и 3ти няма да се учи, ще се отучва на 14 с програмата за понеделник ни казаха.
Голяма глупост е това, ама...![]()
![]()
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
На 2ри няма да се учи,но за сметка на това ще се отучва на 14ти .
Няма да се учи, но после събота ще се отучва.![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Така е![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
В събота ще се отучва, но сигурно ще направят някакъв спортен празник или нещо такова![]()
На 2-ри не се учи , отучва се на 14-ти с програмата за понеделник![]()
уух,даПървоначално написано от alwaysnforever
![]()
To infinity and beyond.
Може в дневниците да няма събота, но в този ден всички ще учат с програма за понеделник, т.е е възможно да се пише в графата за понеделник! Например когато има някакъв празник, срещу празните графи се пише еди си какъв празник, а срещу тази на понеделник какво да напишат? Че ще се отучва в събота ли?Първоначално написано от Lucho
Невъзможно! Ще я ползват... ( в събота ) :P По тази логика ако си изкараш оценка няма да ти я пишат, щото няма графа ?! Винаги има решение! Както до сега учителите са съумявали по 2 седмици да не си оправят дневниците ( оцъствията ), така и сега ще съумеят да се оправят....
.кой ще си направи труда да стане рано в събота(ден за почивка) и да отиде в даскалото?Първоначално написано от cool_doll