- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- лесбийка
Такамн... значи историята ми е такава , че си имах гадже обаче тя скъса с мен заради 1 друго момиче, с което преди време са имали връзка ( гаджета ) та... гаджето ми скъса с мен заради тва момиче и са пак са гджета![]()
![]()
даите някви предложения кво да праа... и дали въобще да правя нещо
![]()
![]()
![]()
Пий една студена и да не ти пука. Що си усложняваш излишно живота?Първоначално написано от Mepuk
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
горе главата! тегли й една майна... ти кажа не си заслужава даже си пилиш нервите! няма смисъл да съжаляваш, за неща, който не си заслужава!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
ако си е изе.бал вече да не ти пука, стига й гадната мисъл, че е правила секс със мъж, щом е лесбийка
1во, лесбийките не правят секс с мъже. Това за горния.
2ро, това, че ходи с момиче не значи, че е лесбийка. Може да е бисексуална.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Не прави нищо. Остави я да си се радва с другата.
П.П. Пък може да те потърсят някой ден за тройка..
Don't tell me what I can or can't do !
Първоначално написано от Boyd
![]()
![]()
Лесбийка е по-зле от бисексуална.
+1Първоначално написано от evelinka1122
Страст да караш с газ, да завиваш от раз, да си играеш с болката и да минеш обиколката!!! Скороста е живот ~ живота е скорост !!!
Зимаи пушката!!!![]()
![]()
![]()
Еби и майката![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
да те поправя: е.би й майкатаПървоначално написано от vesSynkaa
![]()
Навий я за тройка.. мож да ти се отвори парашута![]()
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
Relax.....lezbo mu rabota.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Еми не виждам,какво можеш да правиш. Тя сама решава,каква да бъде и най вече с кой да бъде. Можеш само да я оставиш да се развива и да продължиш своят живот. Има доста нормални момичета,за да се занимаваш с това момиче. Тя е направила своят избор,уважи го независимо дали ти харесва или не.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...