- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Косми около ануса
нов съм в сайта и бих искал да попитам дали го праите и дали ви се струа извратено ако партньорат ви има ? и защо![]()
П.П не знам дали е за тука тая тема ма ... по добре тука от колкото в Любов
Moderated by slun4ice
ot vreme na vreme gi strija ama sa naistina mnogo
не ги бръснанай - добре на кола маска ама още не съм се престрашиал д аотида
иначе за в къщи с лентички по добре,но не и с бръснач. и то не е извратено да има косми там, но е неприятно.Поне според мен момичето не трябва да има косми там. а за момчето..не съм си имала работа с ануси дося
надявам се и да не ми се налага
![]()
Cruel Intentions
Da s krem...;]
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Вече почти нямам.Кола маската си върши добре работата и скоро няма да ми се налага да ползвам![]()
a ot kolko vreme polzva6??sigurno pone 2-3 godini?Първоначално написано от meni18
Cruel Intentions
кола![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Природата така те е създала как ще е извратено ако имаш?Неприятно за някой - да, ама чак извратено...След време ще е модерно всички да си бръснат главите, ако имаш коса си ИЗВРАТЕН.Първоначално написано от senseq
![]()
![]()
Не,не ми се налага.Все пак не съм като ЧУБАКА от междузвездни войни.
Първоначално написано от opaaaaaaaaaaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
инак по темата - да (неприятно) , с кола![]()
![]()
това е смелчагаПървоначално написано от opaaaaaaaaaaaa
![]()
иначе с кола случва се да ги бръсна
Като ходя на кола маска ми ги махат там въпреки ,че не са кой знае колко.
не знам сигурно съм извънземно но аз нямам косми по ануса О.о
Е нз ама според мен мъжете закво да си ги махаме ... то тем не че имаме много , ама за момичетата е задължително!!!
Не е ли секси да имаш косми на ануса,ясно е ,че там е живо щом вирее растителност![]()
![]()
![]()
Аз имам един дълъг и черен на зърното,няма да му правя кола
да мога да го навивам с език,когато няма черешни наоколо
хахаха опитайте да ги завъртите на фльонга сигурно е много възбужащо![]()
![]()
![]()
иначе както свари и кола и бръснач ...
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
Самобръсначката не е най-доброто за интимните зони. Предпочитам Veet
Първоначално написано от Shia
xax и аз иам такъв :P :P :P
Да не съм луд да ги бръсна?
Аз съм ги оставил на воля , но и нямам много.Как се справяте с вълната отпред , аз ги махам с машинка за бръснене 3мм.Нз що ама ми се струва ,че не стават по-твърди както с бръснача