- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Споделям, надявам се някой да помогне ..
Здравейте, съфорумци!
Всички знаете, че човек си има по няколко в излишък проблема, които все пак могат да се решат.
Моят е , че още от 3г. приблизително се вманиачавам в това какво ям, как изглеждам, коя дреха как ми стои и прочие...
Обаче от известно време започнах да се храня ,, балансирано '' ( което след седмици гладуване за мен е калорична бомба) Изпитвам странни чувства - харесва ми, но после съжалявам защо съм изяла цялата тази храна ( а тази вечер си позволих и кубети
- мразя се! ) Та.. въпросът ми е дали знаете как да спра вълчия глад, как да си мина пак на нискокалорична храна, нз .. сякаш ми се губи стимула ( нямам за какво да слабея още .. но ми се иска
надявам се все някой да ме разбере )
Момичета - помагайте, споделяйте . Отчаяна съм!![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
бих казала глупава
No matter where you go, there they are...
Аха, внимавай какво ще си кажат пък постналите след теб.Първоначално написано от _crazy_baby_
Може ли така да обиждаш, бе..
Така е !!! Ако продължаваш така ми мирише че скоре ще стигнеш до анорексия,ако вече не си!
нз ама аз май не6то не разбрах мн добре въпроса тиза кфо ти е да спира6 калори4ната храна...в смисъл яж си квото иска6..е без да се прекалява де ..си4ко трия да си е в определени граници..пък и 6том те интересува толкова как изглежда6..праи си некфи упражнения и си яж си4ко..
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
Искаш да чуеш менинието ми ли? Смятам че си станала глупава от тези диети смятам че си внушаваш за някакви 3 кг които са ништо какво си мислиш че като ги свалиш ще виждаш по голяма разлика от това което си сега ли много си се залъгала моето мнение е спри да се вманиячаваш за някакви си глупави 3 кг от които така или иначе няма да има разлика
No matter where you go, there they are...
Просто трябва да добиеш повече самочувствие и да започнеш да се харесваш. Всичко това е на психическа основа. Не се лишавай от храна, защото после ще си навлечеш други проблеми и ще съжалявашАко ядеш здравослоно и балансирано - от всичко по малко, ще имаш супер тяло. Не е нужно да гладуваш.
А на твоя съвет колко пъти съм се надявала да смъкна килцата ( яж вс. + спорт ) , но просто всичко си е до гени...Първоначално написано от Beb4e__to
В моето сем. абсолютно вс. са от мечешката порода.
Имаше един период , в който обаче яко се стимулирах и започнах да слабея ... Ама проблема сега е че нямам мотивация, отпуснала съм сеи реших да постна тази тема , надявайки се някой да сподели от какво се води като е на диета, кое го кара да не спира режима си и т.н
![]()
Аз до колкото видях момичето не е споменало никъде 3КГ. пише 3Г.Първоначално написано от _crazy_baby_
А иначе по темата:
Колко КГ. си колко си висока?
Мхм и на мен на това ми "замириса".
Мисля,че е добре да говориш с лекар диетолог и тн
Едва ли ще ти помогна, но и аз ще си изкажа мнението.
Донякъде Beb4e__to е права. През първия месец от лятната ваканция аз ядех ПРЕКАЛЕНО много и въпреки, че през ден ходех на фитнес, вместо да отслабна се получи точно обратното-качих няколко килограма
. Края на август се стегнах и в продължение на месец правех упражнения поне по 1 час и избягвах хляба и сладкото, но не ги спрях до минимум :P . Постепенно ме домързя да правя упражнения, но промених начина си на хранене и така свалих 6-7 килограма
.
При мен не знам защо става така, но когато реша да отслабвам нищо не се получава, а когато не ми пука и не ми се налага, се храня по-малко и отслабвам.
Ако се храниш здравословно и балансирано и ходиш на фитнес ще имаш много хубаво тяло. Но не очаквай резултати за 1-2 седмици.
Мен ме мотивира това, че искам на първо място аз да се харесвам(е вече го постигнах), а също така и другите да ме харесват.
![]()
НЕ ГЛАДУВАЙ, това е голяма грешка.(приключвам, че стана много дълго) Пожелавам ти успех
![]()
Хайде, бе?! За кой се отнасяше?Първоначално написано от _crazy_baby_
Не ги слушай " ще стигнеш до анорексия", хванали един израз и го повтарят във всяка тема.Нещо ново?А, да - имаш 1 мнение повече - супер.
+1Първоначално написано от hottie
Бих казала, че обръщаш прекалено голямо внимание на това, а не трябва. Когато спреш да мислиш толкова за храната, че ти се яде, ще решиш този проблем.И аз понякога съм така, но пък като ми се яде, ям. Защото знам, че след това ще дойде момент, в който изобщо няма да имам апетит.
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Уух като слушам това за килограмите иии все едно мене си чувам..и аз съм така като изям нещо и ми е толкова вкусно по време на самото ядене...но след това започвам да съжелявам и понякога като ям нещо не чак толкова нужно..направо полудявам...Обаче съм си твърдо решена и такааа ям си и вече мисля,че ми мина тоя проблем със храненето обаче не напълно
абееее така е СУЕТА
To infinity and beyond.
mersi, mnogo mi pomognaПървоначално написано от taNcheto93
![]()
Всичко е на психическа основа,но не бива да се чувстваш виновна,затова че си яла![]()
А това гладуване или ограничаване и тъпчене след това,за да си наваксаш съответно е страшно вредно за организма...може да си навелчеш проблем със стомаха,да си объркаш цикъла,а и много се забавя метаболизма и съответно го няма търсения ефект-да сваляш килограми,а обратно.
Иначе аз се стремя да се храня здравословно,не само заради фигурата си,ами и защото така се чувствам по-добре имам по-голямо самочувствие,а и това се отразява на целия организъм,лицето ми се изчиства,не ми излизат пъпки и т.н
А какво ме мотивира,ами като видя как ме гледат другите,и обичам в очите им да виждам,че изглеждам добре,и все си казвам,че това е по-важно за мен,от колкото да изям нещо сладко примерно,дето ще ми е кеф 2 минути докато го ям,пък после...еми то не си струва за толкова![]()
Аз така се стимулирам,при мен действа.И друго което е,че ако си взема една хапка от тортата,тя следващата ще е същата,аз вече съм я опитала,така че няма смисъл да я изяждам цялата![]()
И това е важно да си го позволяваш от време на време,щото все пак забраненото е най-сладко.![]()
ami az kato gledam drugite kak qdat kakvoto si pojelaqt i si kazvam 4e kato se opgrani4a malko posle nqma da iz4eznat vkusotiite nali?.....pak 6te si pohapni6 no prosto zasega se ograni4avai...+ tova vsi4ko se opira do volqta.....