.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Град
    Димитровград-Eggenfelden

Re: Осиновени деца

Цитирай Първоначално написано от Miriam
    Наскоро разбрах,че съм осиновено дете. Някой знае ли как мога да разбера нещо за истинските си родители?

Защо казваш "истинските ми родители",тези които са те птгледали и продълйават да го правят,фалшивите ти родители ли са?Напротив.
    За да наречеш някой човек родител,не е достатъчно той да си е направил кефа с някой от срещуположният пол и това да го прави родител.
    Истинските ти родители са тези с които живееш в момента.
    Имала си късмет,внимавай как ще постъпиш.
    Ако твърдо си решила,че искаш да се срещнеш с тях мисля,че трябва добре да го обсъдиш с родителите си,дали те биха били съгласни с това.Внимавай да не нараниш техните чуства.

Град
    Е там...
    хора
    престанете да и давате шибани съвети и да и говорите глупости
    вие не сте усиновени и не знаете какво е да си

знаете ли колко е гадно да получаваш нещо от на практира човек който не ти е биологичния родител?
    знаете ли как чувствате хората до себе си като знаете че не са свързани с тебе през биологичен път
    знаете ли колко самотен се чувстваш след всичко това?

като не знаете какво е по добре си траите...

а за човека написал темата
    не не знам как можеш да го направиш
    но се надявам да ги намериш
    дори да не е това което очакваш
    вярвам че ще намериш поне малко покой

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    хора

знаете ли колко е гадно да получаваш нещо от на практира човек който не ти е биологичния родител?
    знаете ли как чувствате хората до себе си като знаете че не са свързани с тебе през биологичен път

Наистина не знаем какво е,след като не сме осиновени.
    Но аз имам една приятелка която е осиновена и от много малка знае,че е.
    Но никога не е искала да се вижда с биологините си родители,поради простата причина,че те са я изоставали,а онази жена която я е отгледала е истинската майка за нея.
    Защо тя не иска да се вижда с биологичните си родители,а много други деца искат?Какво очакват?Най-много да се разочароват,а това едва ли е по-хубаво от това да разбереш,че всъщност не си отгледан от биологичните си създатели.

Мега фен Аватара на Infinity
    И все пак да ти кажа не едно тъпо ДНК прави хората истинско семейство,а обичта помежду им
    To infinity and beyond.

Град
    софия
    Има такива агенции , които издирват биологични родители.Другия вариант е през социаните служби . Една моя фр така намери истинсктие си родители
    най-добре умея да спрягам глагола моткам се във всичките му форми

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    хора

Наистина не знаем какво е,след като не сме осиновени.
    Но аз имам една приятелка която е осиновена и от много малка знае,че е.
    Но никога не е искала да се вижда с биологините си родители,поради простата причина,че те са я изоставали,а онази жена която я е отгледала е истинската майка за нея.
    Защо тя не иска да се вижда с биологичните си родители,а много други деца искат?Какво очакват?Най-много да се разочароват,а това едва ли е по-хубаво от това да разбереш,че всъщност не си отгледан от биологичните си създатели.
    ако след 16-7 години разбереш че живота ти е лъжа
    ще седиш и ще си кажеш
    е кво пък
    беше хубава лъжа
    ???

не вярвам...

А ти кво ще направиш, ще се разсърдиш на някого ли? На осиновителите си ли?

Попитай майка си по кое време и от къде те е осиновила. В бг-мамма има форум за осиновени деца, там могат да ти помогнат.
    Биологични родители? Какви родители са те? Какъв родител трябва да си, за да оставиш детето, което ти е твоя плът и кръв? За мен родител е този, който те е възпитал, който ти е бърсал сълзите след провал и те е окуражавал, който е търчал напред-назад, когато си болен... Но да, истинска майка е тази, която те е родила и ритнала в някой дом...
    Бъдете поне малко по-благодарни към хората, които са ви осигурили топла вечеря, подлон и добро бъдеще! Не си мислете, че те не искат да са ви биологични родители. Но самият факт, че са ви избрали, че са помогнали на малко беззащитно човече в нужда, ги прави достойни за уважение хора, на които дължите живота си такъв, какъвто го познавате.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Попитай майка си по кое време и от къде те е осиновила. В бг-мамма има форум за осиновени деца, там могат да ти помогнат.
    Биологични родители? Какви родители са те? Какъв родител трябва да си, за да оставиш детето, което ти е твоя плът и кръв? За мен родител е този, който те е възпитал, който ти е бърсал сълзите след провал и те е окуражавал, който е търчал напред-назад, когато си болен... Но да, истинска майка е тази, която те е родила и ритнала в някой дом...
    Бъдете поне малко по-благодарни към хората, които са ви осигурили топла вечеря, подлон и добро бъдеще! Не си мислете, че те не искат да са ви биологични родители. Но самият факт, че са ви избрали, че са помогнали на малко беззащитно човече в нужда, ги прави достойни за уважение хора, на които дължите живота си такъв, какъвто го познавате.
    само да те поправа
    В България за да си осиновиш дете е доста заплетено
    ти не си избираш дете-то
    те ти го дават
    може да е циганин
    може да е турчин
    може да е бебе
    може да е на 30 години

така че не се исказвай непотготвена

и 2. като не знаете какво е усещането просто не пишете....
    мислите си че знаете много
    но не не знаете и грам от това!!!

1во, произхода на детето се споменава. Може да има промяна, но предполагам, че момичето е на 16-17, а тогава не е било тайна. То всъщност циганче ако ти дадат е абсурд да не разбереш.
    2ро, няма как да знаеш какво знам аз. Така че тихо. Ако си осиновен/а, съжалявам, предполагам, че не е лесно. Но я ми кажи, жената, която те гледала през цялото време не заслужава ли поне малко уважение? И какво по-точно е направила жената, оставила те в дом?
    Радвам се, че осиновените, които познавам не мислят като теб. Те поне имат капчица благодарност. А и възпитание, дадено от РОДИТЕЛИТЕ им!
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~

Град
    Е там...
    1во, произхода на детето се споменава. Може да има промяна, но предполагам, че момичето е на 16-17, а тогава не е било тайна. То всъщност циганче ако ти дадат е абсурд да не разбереш.
    2ро, няма как да знаеш какво знам аз. Така че тихо. Ако си осиновен/а, съжалявам, предполагам, че не е лесно. Но я ми кажи, жената, която те гледала през цялото време не заслужава ли поне малко уважение? И какво по-точно е направила жената, оставила те в дом?
    Радвам се, че осиновените, които познавам не мислят като теб. Те поне имат капчица благодарност. А и възпитание, дадено от РОДИТЕЛИТЕ им!
    не не съм осиновен
    просто съм най умния тука и знам повече от вас..
    и 3. и аз благодаря че др-те селянчета не са като мене
    не може всички да сме велики...

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от Complicated
    Попитай хората, които са те осиновили.
    А какво смешно видя?
    Ако беше ти нямаше да се смееш така нали.

Град
    Sofia
    Не разбирам защо наричате Мириам неблагодарница,щом просто иска да разбере откъде произхожда.Знам,че това е напълно нормално за човек в нейното положение.Понеже съм нейн брат/макар и заварен/ мога да кажа,че тя е привърцана доста силно към сегашното си семейство и не би направила нещо с което да ни нарани.Тя не би се срещнала с истинските си родители,ако са още живи,но ако има генетичен брат или сестра би искала да се запознае с него и бех я подкрепил за го направи.

не не съм осиновен
    просто съм най умния тука и знам повече от вас..
    и 3. и аз благодаря че др-те селянчета не са като мене
    не може всички да сме велики...
    Хахахахахахаха, умен ли? Точно ти?
    ~

Много добре съзнавам какво са направили за мен сегашните ми родители и брат ми за мен и съм им много благодарна и ги обичам много.Понякога се чудя защо искам съвети от хора като теб ,защото никой тук неме разбира кокво ми и как се чувствам.Никога не съм искала да се срещна с истинските си родители,защото всъщност какви родители могат да ми бъдат те след като са ми изоставили.Просто искам да разбира нещо повече за сбе си и дали имам братя или сестри,които са изоставени като мен.

Град
    Hate City Sofia.
    на твое място не бих искала да знам защо и кои са ме захвърлили
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от heroine
    на твое място не бих искала да знам защо и кои са ме захвърлили
    ти не разбра ли че момичето иска да разбере повече за себе си?
    ти като не я разбираш не си давай не компетентното мнение
    и аз много добре я разбирам

Оф, добре, как ще разбере нещо повече за СЕБЕ СИ, като се запознае с хората, които биологично са й родители. Най-много да разбере нещо за себе си като наследствена болест или нещо такова. Вече и за кръвна група не ти е нужда майка ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си