- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Осиновени деца
Първоначално написано от Miriam
Защо казваш "истинските ми родители",тези които са те птгледали и продълйават да го правят,фалшивите ти родители ли са?Напротив.
За да наречеш някой човек родител,не е достатъчно той да си е направил кефа с някой от срещуположният пол и това да го прави родител.
Истинските ти родители са тези с които живееш в момента.
Имала си късмет,внимавай как ще постъпиш.
Ако твърдо си решила,че искаш да се срещнеш с тях мисля,че трябва добре да го обсъдиш с родителите си,дали те биха били съгласни с това.Внимавай да не нараниш техните чуства.
хора
престанете да и давате шибани съвети и да и говорите глупости
вие не сте усиновени и не знаете какво е да си
знаете ли колко е гадно да получаваш нещо от на практира човек който не ти е биологичния родител?
знаете ли как чувствате хората до себе си като знаете че не са свързани с тебе през биологичен път
знаете ли колко самотен се чувстваш след всичко това?
като не знаете какво е по добре си траите...
а за човека написал темата
не не знам как можеш да го направиш
но се надявам да ги намериш
дори да не е това което очакваш
вярвам че ще намериш поне малко покой
Първоначално написано от Darkkiss
Наистина не знаем какво е,след като не сме осиновени.
Но аз имам една приятелка която е осиновена и от много малка знае,че е.
Но никога не е искала да се вижда с биологините си родители,поради простата причина,че те са я изоставали,а онази жена която я е отгледала е истинската майка за нея.
Защо тя не иска да се вижда с биологичните си родители,а много други деца искат?Какво очакват?Най-много да се разочароват,а това едва ли е по-хубаво от това да разбереш,че всъщност не си отгледан от биологичните си създатели.
И все пак да ти кажа не едно тъпо ДНК прави хората истинско семейство,а обичта помежду им![]()
To infinity and beyond.
Има такива агенции , които издирват биологични родители.Другия вариант е през социаните служби . Една моя фр така намери истинсктие си родители
най-добре умея да спрягам глагола моткам се във всичките му форми
ако след 16-7 години разбереш че живота ти е лъжаПървоначално написано от hooliganka89
ще седиш и ще си кажеш
е кво пък
беше хубава лъжа
???
не вярвам...
А ти кво ще направиш, ще се разсърдиш на някого ли? На осиновителите си ли?
Попитай майка си по кое време и от къде те е осиновила. В бг-мамма има форум за осиновени деца, там могат да ти помогнат.
Биологични родители? Какви родители са те? Какъв родител трябва да си, за да оставиш детето, което ти е твоя плът и кръв? За мен родител е този, който те е възпитал, който ти е бърсал сълзите след провал и те е окуражавал, който е търчал напред-назад, когато си болен... Но да, истинска майка е тази, която те е родила и ритнала в някой дом...
Бъдете поне малко по-благодарни към хората, които са ви осигурили топла вечеря, подлон и добро бъдеще! Не си мислете, че те не искат да са ви биологични родители. Но самият факт, че са ви избрали, че са помогнали на малко беззащитно човече в нужда, ги прави достойни за уважение хора, на които дължите живота си такъв, какъвто го познавате.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
само да те поправаПървоначално написано от Wrathchild
В България за да си осиновиш дете е доста заплетено
ти не си избираш дете-то
те ти го дават
може да е циганин
може да е турчин
може да е бебе
може да е на 30 години
така че не се исказвай непотготвена
и 2. като не знаете какво е усещането просто не пишете....
мислите си че знаете много
но не не знаете и грам от това!!!
1во, произхода на детето се споменава. Може да има промяна, но предполагам, че момичето е на 16-17, а тогава не е било тайна. То всъщност циганче ако ти дадат е абсурд да не разбереш.
2ро, няма как да знаеш какво знам аз. Така че тихо. Ако си осиновен/а, съжалявам, предполагам, че не е лесно. Но я ми кажи, жената, която те гледала през цялото време не заслужава ли поне малко уважение? И какво по-точно е направила жената, оставила те в дом?
Радвам се, че осиновените, които познавам не мислят като теб. Те поне имат капчица благодарност. А и възпитание, дадено от РОДИТЕЛИТЕ им!
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
не не съм осиновенПървоначално написано от Wrathchild
просто съм най умния тука и знам повече от вас..
и 3. и аз благодаря че др-те селянчета не са като мене
не може всички да сме велики...
А какво смешно видя?Първоначално написано от Complicated
Ако беше ти нямаше да се смееш така нали.
Не разбирам защо наричате Мириам неблагодарница,щом просто иска да разбере откъде произхожда.Знам,че това е напълно нормално за човек в нейното положение.Понеже съм нейн брат/макар и заварен/ мога да кажа,че тя е привърцана доста силно към сегашното си семейство и не би направила нещо с което да ни нарани.Тя не би се срещнала с истинските си родители,ако са още живи,но ако има генетичен брат или сестра би искала да се запознае с него и бех я подкрепил за го направи.
Хахахахахахаха, умен ли? Точно ти?Първоначално написано от Darkkiss
![]()
~
Много добре съзнавам какво са направили за мен сегашните ми родители и брат ми за менПървоначално написано от Wrathchild
и съм им много благодарна и ги обичам много.Понякога се чудя защо искам съвети от хора като теб
,защото никой тук неме разбира кокво ми и как се чувствам.Никога не съм искала да се срещна с истинските си родители,защото всъщност какви родители могат да ми бъдат те след като са ми изоставили.Просто искам да разбира нещо повече за сбе си и дали имам братя или сестри,които са изоставени като мен.
на твое място не бих искала да знам защо и кои са ме захвърлили
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
ти не разбра ли че момичето иска да разбере повече за себе си?Първоначално написано от heroine
ти като не я разбираш не си давай не компетентното мнение
и аз много добре я разбирам
Оф, добре, как ще разбере нещо повече за СЕБЕ СИ, като се запознае с хората, които биологично са й родители. Най-много да разбере нещо за себе си като наследствена болест или нещо такова. Вече и за кръвна група не ти е нужда майка ти.