- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Антифенклуб на найлоновите торбички
^О, с това не съм съгласна, едва ли не казваш щом тя може да ни затрие, ние да я затриваме първи ли... Недей така.
Мисля че наистина е възможно оптимално да се грижим за природата и да забавяме унищожението й и това би било по-добър вариант, отколкото да бездействаме.
Иначе на мен ми стана доста странно как всички се опнаха "Не ползвам торбички", та "Не ползвам торбички". Аре бе. Ми ако никой не беше пуснал такава тема?Ползвате торбички, не се крийте!
Целият форум не ползва торбички и в магазина казва "О, не ми давайте!" и вади платнената торба. Аре бе. Пак не вярвам. Средностатистически като се погледне в един супермаркет се вижда че са ужасно малко тези хора, дето ходят с пазарска чанта и отказват на продавачките найлонките. В това няма лошо - просто не си измисляйте че сте един от тях ;D /извинявайте, просто нереално ми прозвуча../
Язе пък ползвам найлонки, и съм много наясно колко са вредни. Грижа си ме е за природата, но не се случва често да отказвам торбичка, защото често трябва да взема доста неща. Но за сметка на това складирам найлонките и ги ползвам само за събиране на смет (в кофата за боклук, за да не се мърси кофата) Общо взето в нас си имаме един шкаф натъпкан само с торбички, които ползваме единствено за тая цел - и винаги се случва така че изхвърлените торбички със смет са по-малко от трупащите се, ама нейсе.. : Д
Бтв и аз за вафли и пр. дребни неща не ползвам торбичка, ама няма да лицемернича и ще си призная че нямам платнена торба.. все още. Може би е крайно време да си взема една такава. Е то пък че мешката върши същата работа, но не когато се отнася за покупки за дома..![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride