- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Britney Spears - If You Seek Amy
Хора във въпросната песен нали текста на англ.си е
all of the boys and all of the girls are begging to ...if you seek amy.Обаче няма смисъл и някой казват,че е
all of the boys and all of the girls are begging to ...
F-U-C-K ME.Обачее нещо не го че(увам това къде е ...Нещо аз ли несхващам.Ето 1 коментар примерно от вбокс и на други места така го чета,пък знам ли... :
"all of the boys and all of the girls are begging to ...
F-U-C-K ME
Чак сега хванах текста.. Правих превод и се чудих коя по дяволите е тази ЕймиПък то кво било..
![]()
"
Съжалявам за тъпата тема,но ми е интересно![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Не е all of the boys and all of the girls are begging to ...
F-U-C-K MEОт където и да го изкараш текста ще ти пише : all of the boys and all of the girls are begging to ...if you seek amy
което се превежда "Но всички момчета и момичета ще започнат ако търсиш Ейми." ако не се лъжа... но в никакъв случай не е F-U-C-K ME
![]()
Можеш да си купиш с дълги крака,
можеш да си купиш с руса коса.
Всичките са твои - от Варна до Бургас,
тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??
Бритни пее "But all of the boys and all of the girls
Are begging to if you seek Amy" . Никъде в песента тя не пее Fuck me , нито някъде в текста можеш да видиш да пише това , но - if you seek amy - всъщност е изразът - Fuck me - спелувантоест ако спелуваш "Fuck me " буква по буква се получава "If you seek Amy" . Дори и в началото на клипа към песента си го пише " RITNEY SPEARS SONG LYRICS SPELL OUT OBSCENITY IN DISGUISE " , че текстът на песента крие мръсен подтекст
Кристално ясно е какво има впредвид с if you seek amy. В клипа е доста изразителна.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
IF - F
YOU - U
SEEK - CK
AMY -ME
FUCK ME
Трябва да стане като го кажеж бързо.Нещо като скрито послание![]()
Хриси знайм за тебе..![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!