- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момчетата
начи аз и приятелката ми праим секс ама тя не обича да прави свирки и само лъска , пробема е там че оная ми работа изсъхва и на мен ми стаа гадно ... ако може некой да ми каже какво да сложа на нея за да не исъхва.... [-o<
[/url]
Със слюнка или лубрикант.
+1Първоначално написано от x3eme
И пак глупава тема защото сега още 10 човека ще напишат с лубрикант или с слюнка
НямаАз ще му предложа или да и хване главата и да я сложи на кура да лапа или си плюваш сам
Пък ако ти дава да и бъркаш в путката си вземи малко минджево масло и си сложи на хуя
![]()
zemi si edno shishe s voda i ot vreme na vreme polivai![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Durex лубрикант, продават ги в почти всеки голям магазин за хранителни стоки (или в почти всяка аптека)
всички говорят за слюнка и лубрикант, а аз ще ти кажа, че може и бебешко олио, пак се получава, даже мисля по-добре от лубрикантаговорил съм с компетентно лице и той това предлага
![]()
Ако ти си я отворил ше има да чакаш докат почне. Попринцип най-добре да се почнат свирките докато е още девствена. Иначе рано или късно ше се съгласи, само не й нахалствай.
Това е строго индивидуалноПървоначално написано от LudoMlado
. Ние сме си първи с моята приятелка и още първия път като го правихме включихме и френска любов. Френската любов е неизменна част от секс за мен.
![]()
Винаги очаквай неочакваното!
или ще цитира и ще напише +1Първоначално написано от AlokiNn
![]()
![]()
![]()
Ако ти я лижеш, няма да е зле и тя да ти прави френска.
ПП. Е, не я насилвай като не иска, но се постарай да и покажеш колко би ти харесало. Айде ся, ще се прежали, не е толкова гадно чак. \/
ами може да я накраш да ти оближе прастите или ти нейните и само на чикии![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
oблизвай й пръстчетата хем тя ще се възбужда хем тебе ще ти е влажно
Кажи и да духа , кви са тия не искала![]()
![]()
![]()
Направо с лейкатаПървоначално написано от Slawi92
![]()
заебете слюмката ше пробвам с лубрикант .... пък със едит ше пиша кво е станало
[/url]
Първоначално написано от nikithebest
NADQVAM SE TI NE Q LIJESH SLED KATO TQ NE TI PRAVI SVIRKI? VISCHKO E TANTO ZA KUKURIGO.
INACHE BEBESHKO OLIO. TO E ZA BEBETA NQMA ALERGIA NQMA PARENE NQMA NISHTO.
Е кво, ако я е отворил той?!Първоначално написано от LudoMlado
Ограничен ли си къв си?
По-принцип, оф мале, ако му има доверие ще му направи и не всичко е до секса!! Поне не повечето!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Аз също отначало като правех на приятелями чикия го болеше тай както тебе.Първоначално написано от nikithebest
Моя савед е или да го плюмчи или лубрикант или по леко да го прави,така няма да те боли изобщо и ще ти е по-хубаво,отколкото с лубриканта
Аз предлагам вазелин.Първоначално написано от AlokiNn
![]()
![]()
![]()
az predlagam da si mu naprai svirkaПървоначално написано от Avadon
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()