.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    без да се обиждаш, но няма какво да скромничим с исказвания, аз лично мисля, че това не е нормално!!!!!! нестава въпрос всяка седмица да си с различен пр, но на това подяволите му се вика житейски опит... и ако питаш мен на 20 (когато вече е нормално да имаш сериозна връзка) още ще изпитваш детска радост, че си имаш "гадже"

без да се обиждаш, но няма какво да скромничим с исказвания, аз лично мисля, че това не е нормално!!!!!! нестава въпрос всяка седмица да си с различен пр, но на това подяволите му се вика житейски опит... и ако питаш мен на 20 (когато вече е нормално да имаш сериозна връзка) още ще изпитваш детска радост, че си имаш "гадже"

Просто изчакай..А и не си прави прибързани заключения за тези плейбойчета...не всичко е такова каквото изглежда..Сближи се с някое момче и го опознай

You're singing the songs
    Thinking this is the life
    And you wake up in the morning
    and your head feels twice the size...

Благодаря ви за отговорите.Мн ми помогнаха да се почувствам по-добре

Цитирай Първоначално написано от Cherry_f
    Спокойно! За всеки влак си има пътници! И твоят ред ще дойде,може би,когато най-малко очакваш!
    това е абсолютно вярно !

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: на 17 без фр

Цитирай Първоначално написано от MakeMeSmile
    вече съм на 17 а досега никога не съм имала приятел, пуснах темата специално към krem4eto и slun4ice, защото доколкото прочетох и те са чакали приинца си и искам да попитам дали сте съжалявали че толкова късно сте го намерили.освен тва приятелите ми ме смятат за идиотка, защото никога не съм била с момче дори и на среща, а какво остава за нещо повече
    Ако си от Пловдив ми пиши.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Цитирай Първоначално написано от BaiToq
    Ако си от Пловдив ми пиши.
    BaiToq, ще се караме

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Ами действай ... повечето момчета не хапят ... ( отначало )
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

амиии излизай с приятелите си запознавай се с техните приятели...от там с други ии така от само себе си като си стоиш вкъщи и се самосъжеляваш нищо няма да постигнеш все някога като се разделиш със срама си и затвореността си,защото май ми се струваш свястна,но прекалено стеснителна,имам такива приятелки,но всичко отминава след време и аз съм била същата дори ме беше страх да говоря с момчета да не би да сбъркам като кажа нещо,апък сега не ми прави впечатление,така че моят съвет е да излизаш и да се забавляваш с приятелите си и да се запознаваш с нови и така всичко ще си дойде на мястото

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Голям праз. Да не е само това живота?

Град
    Велико Търново
    В никакъв случай не си идиотка..Що за приятели имаш..? Щом до сега не си имала приятел значи просто не си намерила подходящия...Ако някой олигофрен утре дойде и ти се обясни в любов ти няма да тръгнеш с него, за да не си "идиотка" ... За всичко си има време..Аз също до сега не съм имала сериозен приятел, но сестра ми също на 17 години за първи път си хвана сериозен приятел..По-добре късно отколкото на 12 вече да си изредила целия град нали

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната

Цитирай Първоначално написано от MakeMeSmile
    вече съм на 17 а досега никога не съм имала приятел, пуснах темата специално към krem4eto и slun4ice, защото доколкото прочетох и те са чакали приинца си и искам да попитам дали сте съжалявали че толкова късно сте го намерили.освен тва приятелите ми ме смятат за идиотка, защото никога не съм била с момче дори и на среща, а какво остава за нещо повече
    Кажи им,че те са идиотки

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Всяко нещо с времето си

Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Всяко нещо с времето си
    \/

не мисля,че има проблем...много по- добре е да си сама,отколкото с момче,което не обичаш а само използваш(казвам го, защото повечето ми приятелки са така и не искат да бъдат сами)толкова са смешни и си мислут,че не им личи
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sexy_momi4e
    не мисля,че има проблем...много по- добре е да си сама,отколкото с момче,което не обичаш а само използваш(казвам го, защото повечето ми приятелки са така и не искат да бъдат сами)толкова са смешни и си мислут,че не им личи
    i az vednaj dopusnah tazi gre6ka i sq sam si po dobre sama otkolkot s koito i da e .. ne se pritesnqvai za seki vlak si ima patnici i za si4ko si ima vreme uspehh

Град
    между две женски бедра....
    ако си хубава да те зема аз, ше те вода на среща

е аз неискам просто да се хвана с някой само заради ходенето, искам нещо стойностно и истинско, но вече се съмнявам че ще намеря

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей. (:
    Като че ли ти се притисняваш повече от факта, че "приятелите" ти те имат за задръстена, а не това, че не си била на среща до този момент.Едното, разбира се, е следствие от другото и все пак, ако те ти бяха истински приятелки никога нямаше да се отнесат по този начин с теб, напротив дори.
    Замисли се над това, че именно тяхното присъствие в живота ти, ти пречи да бъдеш себе си.Може би подигравките и мнението им за теб са станали причина за развиване на комплекс за малоценност и ниска самооценка.
    Вместо да се терзаеш над това, че не си имала интимни отношения с момче, помисли добре над това каква е причината да се чувстваш потисната и изостанала и направи необходимото за да бъдеш по-щастлива, да намериш някого, който да те кара да се усмихваш постоянно /не ти говоря единствено за гадже, а просто за човек, който да те възприеме такава каквато си и да бъде твой истински приятел.
    Успех. (:
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Приятелите ти те мислят за идиотка?
    Иначе не се притеснявай, че нямаш гадже. И ти ще срещнеш своя принц Може би когато най-малко очакваш..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си