- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- на 17 без фр
без да се обиждаш, но няма какво да скромничим с исказвания, аз лично мисля, че това не е нормално!!!!!! нестава въпрос всяка седмица да си с различен пр, но на това подяволите му се вика житейски опит... и ако питаш мен на 20 (когато вече е нормално да имаш сериозна връзка) още ще изпитваш детска радост, че си имаш "гадже"![]()
![]()
без да се обиждаш, но няма какво да скромничим с исказвания, аз лично мисля, че това не е нормално!!!!!! нестава въпрос всяка седмица да си с различен пр, но на това подяволите му се вика житейски опит... и ако питаш мен на 20 (когато вече е нормално да имаш сериозна връзка) още ще изпитваш детска радост, че си имаш "гадже"![]()
![]()
Просто изчакай..А и не си прави прибързани заключения за тези плейбойчета...не всичко е такова каквото изглежда..Сближи се с някое момче и го опознай![]()
You're singing the songs
Thinking this is the life
And you wake up in the morning
and your head feels twice the size...
Благодаря ви за отговорите.Мн ми помогнаха да се почувствам по-добре![]()
това е абсолютно вярно !Първоначално написано от Cherry_f
![]()
Ако си от Пловдив ми пиши.Първоначално написано от MakeMeSmile
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
BaiToq, ще се карамеПървоначално написано от BaiToq
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ами действай ... повечето момчета не хапят ... ( отначало )![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
амиии излизай с приятелите си запознавай се с техните приятели...от там с други ии така от само себе си като си стоиш вкъщи и се самосъжеляваш нищо няма да постигнешвсе някога като се разделиш със срама си и затвореността си,защото май ми се струваш свястна,но прекалено стеснителна,имам такива приятелки,но всичко отминава след време и аз съм била същата
дори ме беше страх да говоря с момчета да не би да сбъркам като кажа нещо,апък сега не ми прави впечатление,така че моят съвет е да излизаш и да се забавляваш с приятелите си и да се запознаваш с нови и така всичко ще си дойде на мястото
![]()
В никакъв случай не си идиотка..Що за приятели имаш..?Щом до сега не си имала приятел значи просто не си намерила подходящия...Ако някой олигофрен утре дойде и ти се обясни в любов ти няма да тръгнеш с него, за да не си "идиотка" ... За всичко си има време..Аз също до сега не съм имала сериозен приятел, но сестра ми също на 17 години за първи път си хвана сериозен приятел..По-добре късно отколкото на 12 вече да си изредила целия град нали
![]()
Кажи им,че те са идиоткиПървоначално написано от MakeMeSmile
Всяко нещо с времето си![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
не мисля,че има проблем...много по- добре е да си сама,отколкото с момче,което не обичаш а само използваш(казвам го, защото повечето ми приятелки са така и не искат да бъдат сами)толкова са смешни и си мислут,че не им личи![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
i az vednaj dopusnah tazi gre6ka i sq sam si po dobre sama otkolkot s koito i da e ..Първоначално написано от sexy_momi4e
ne se pritesnqvai za seki vlak si ima patnici i za si4ko si ima vreme
uspehh
![]()
ако си хубава да те зема аз, ше те вода на среща![]()
е аз неискам просто да се хвана с някой само заради ходенето, искам нещо стойностно и истинско, но вече се съмнявам че ще намеря
Здравей. (:
Като че ли ти се притисняваш повече от факта, че "приятелите" ти те имат за задръстена, а не това, че не си била на среща до този момент.Едното, разбира се, е следствие от другото и все пак, ако те ти бяха истински приятелки никога нямаше да се отнесат по този начин с теб, напротив дори.
Замисли се над това, че именно тяхното присъствие в живота ти, ти пречи да бъдеш себе си.Може би подигравките и мнението им за теб са станали причина за развиване на комплекс за малоценност и ниска самооценка.
Вместо да се терзаеш над това, че не си имала интимни отношения с момче, помисли добре над това каква е причината да се чувстваш потисната и изостанала и направи необходимото за да бъдеш по-щастлива, да намериш някого, който да те кара да се усмихваш постоянно /не ти говоря единствено за гадже, а просто за човек, който да те възприеме такава каквато си и да бъде твой истински приятел.
Успех. (:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Приятелите ти те мислят за идиотка?![]()
Иначе не се притеснявай, че нямаш гадже. И ти ще срещнеш своя принцМоже би когато най-малко очакваш..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.