Колегата ме помоли да попитам: Ще се дефинира ли кои от правилата ще важат в кофата (свободното пространство за простотия) и с каква сила. Също така защо другите биват предупреждавани преди бан, а той не. Обидно му е, че чак след след няколко дни е бил удостоен с няколко безлични думи за бана си. Очаквал е както "cickin" примерно да има "проявен геройствен дебилизъм" или нещо друго също толкова достойно. Само "псувни и обиди" - той си псува от както го познавам поне от две години. Не вервам да не е псувал неколко месеци.
(лично мнение)
Свесно момче е, ама е прост. Приказва си що си мисли. Некой път се ебава само за забавление, некой път верно се дразни и псува юнашки. Него акъла му не пречи. Имам на идея кви ги е писал, защото до този момент посещавах сайта от време на време като гост, с цел да се позабавлявам на написаните простотии. Еми според правилата дето сега ги чета - заслужава изтриване на някое друго мнение. Ама като цяло не ги пише чак такива простотии че целия офис да ни принудите да използваме проксита като баннете рутера, защото не можем дори като гости да влизаме.
Все пак вервам в колегата си и ако е псувал, е имало защо. Моля преразгледайте причините като имате време. Той до колкото съм разбрал ще си остане с прокси, дори и да махнете бана на рутера ни. Кво да го правиш, докато има техническа възможност да заобиколи бан-а ще го прави. Има твърда глава като на карнобатски коч. Истински ретард - тъп и упорит