- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Правене на саит
С един приятел искаме да направим саит подобен като zamunda,но проблема е там,че имаме малко опит в правенето на саитове та някои ако може да ми обясни по подробно
Имаш предвид торент-тракер?Първоначално написано от CristianoRonaldo
Кое по-точно не ви е ясно? Само не казвай "всичко"Първоначално написано от CristianoRonaldo
ПП. Поне за мен би било по-лесно ако обясниш простичко "имаме това и това, можем да направим онова и онова, обаче ей това си нямаме идея как точно да се направи". Ако в момента тръгна да ти отговарям на темата ще се получи километричен пост, от който най-вероятно едва 30-тина процента ще ти свършат някаква работа...
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
може би не искаш да е тракер ами да е само www.еди си кво.org или com или bg[/b]
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Обесни ми за какво ти е този тракер.Има стотици и освен това те печелят от рекламите в сайта.На твоя сайт слабо ме съмнява някой да си сложи рекламата - било то и безплатно.Само с вашите простотий напълнихте целия интернет.Като нищо не разбираш какво мислиш че ще направиш.Хубаво айде tqnko изнамери малко помощ ....... ами то това е 10 % от цялата работа.Ами подръжката ...... ако спече кво ще прайш ? Помислете малко преди да питате нещо.Първо наистина щом имаш желание научи като за начало HTML . Всичко тръгва от там .... Другото което е голям срам за някой СОБСТВЕНИК на тракер е да неможе да краква.Ти знаеш ли как ? Ако знаеш качествено ли го правиш? Съмнява ме доста.Ако имаше мозъка за да знаеш как се краква или как се пише HTML дори нямаше да те домързи да научиш други начини как да си направиш тракер. HTML е най - малкото.Трябва да знаеш поне още 2 3 езика за да стигнеш до тракер и да имаш няколко проекта зад гърба си.
http://w3schools.com/
от тук научих HTML, PHP, SQL, CSS & Javascript
Усъвършенствам ги от 6 клас, правейки сайтове на NOTEPAD (да бе, онова тъпото дето върви със Уин-а) и сега без да имам специално образование си намирам тук там работа да припечеля някоя стотинка. Разгледай, туковиж си разбрал това онова.
няколко маймуни сме на клона, не се чудете що така пишем.
ае като стигнеш замунда или арена ми пишиПървоначално написано от n0x
в датата си беше обяснено подробно как се прави тракерпотърси и ще намериш е казал нашият Спасител
![]()
Нов човек съм