.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    Голям фен

Баща ми е луд !

Здравейте, аз съм на 18 и все още живея с нашите, слава богу, че скоро ще ставам студентка и ще уча другаде, но да ви кажа с 2-3 думи какво се случва днес. Това не е за пръв път и аз знам,че баща ми не е с всичкия си, имало е и много по-страшни случаи, но това ми се стори покърително. Помолих го аз да отиде до книжарницата да ми преснеме една страница за пищов и няколко в нормален размер от една учебна тетрадка. Започна се : ''Не,не, аз не мога да се справя, това е прекалено сложно за мен.'' Аз му казвам-няма какво-отиваш просто и даваш листчето, на което съм ти написала всичко на една жена и тя ти прави копията. ''Ама не ги виждам.''Ок,написах му го с по-големи букви. След малко въпрос : ''Ама аз не знам какво да й кажа? Не знам,може да не се справя.'' Казвам му-просто отиваш, даваш й листчето,където съм написала всичко и тя го изпълнява. ''Ама колко да е голямо това,което е за пищов?'' Казвам му,например-на 45 %. Той : ''На 45, ама какво ? ''. Е,направо ме уби! Потвърждавам му-НА ПРОНЦЕНТИ, на какво друго може?!?! След което той ме удари с учебната тетрадка по главата (е,леко,но не беше на шега...) И така...
    Е, не знам... Това не ми се струва нормално.

Супер фен
    еми не знам кво да ти кажа освен,че и моя не е нормален...
    (голяма утеха,а...)

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    (голяма утеха,а...)
    Еми, всъщност да, донякъде.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    (голяма утеха,а...)
    Еми, всъщност да, донякъде.
    мани мани...
    Да си направиме клуб освен...
    Не знам на твоя баща какво му е ама... и аз скоро ще направя някоя тема сигурно...

Град
    Wonderland
    Нищо му няма на баща ти,просто е такова тяхното поколение,страхуват се от новости и технологии.

говорила ли си с него или с майка ти за това ?
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

И на мен ми се струва доста странно. Според мен първо трябва да говориш с майка си за поведението му. И помни, че винаги може да е по-зле. Ами, ако те биеше (да не дава Господ)? Освен това цени всеки момент с него, колкото и странно да се държи.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    тоя човек нещо не е добре..
    по добре да отиде на лекар

Ако искаш някаква работа да бъде свършена като хората отиди и си я свърши сама.

Разкажи го на майка си.Не го карай да ти помогне за такива неща, защото просто явно не разбира...

Абе баща ти си е много добре.
    Ама ти си зле...тебе не те ли е срам дърта жена да го караш да ти върши работата?! Толкова ли не можеш да идеш до книжарницата и за 5 мин да се оправиш, не е работа на баща ти да ти преснимва пищовите...щяла да ходи да учи в др град, извинявай къде си тръднала след като явно не можеш да си обършеш гъза сама?! в другия град няма да има мама и тати да ходят до книжарничката до магазинчето и тнт...

Цитирай Първоначално написано от aaasdfghjklll
    Ама ти си зле...тебе не те ли е срам дърта жена да го караш да ти върши работата?! Толкова ли не можеш да идеш до книжарницата и за 5 мин да се оправиш, не е работа на баща ти да ти преснимва пищовите...щяла да ходи да учи в др град, извинявай къде си тръднала след като явно не можеш да си обършеш гъза сама?! в другия град няма да има мама и тати да ходят до книжарничката до магазинчето и тнт...
    всъщност - да.

Цитирай Първоначално написано от afterforever
    всъщност - да.
    +1...
    Тhe rule of god is to live peacefully, but the rule of life is to do whatever you damn well please!

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от Prestigi0
    всъщност - да.
    +1...
    ха тва ме изкефи

+1
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    Wonderland
    +1
    Ако бях казала на баща ми,той щеше да ми каже да си гледам работата и каквото искам да си го направя сама.

Цитирай Първоначално написано от teenems
    Цитирай Първоначално написано от Prestigi0
    всъщност - да.
    +1...
    ха тва ме изкефи

+1
    Подкрепям с 50 ръце !!!

На мен не ми се струва кой знае колко ненормално.Може просто да му е кофти ден.Аз ако накарам моя баща за нещо такова,той също не би се съгласил.Мисля,че си има неща,които ние ги разбираме много по-добре от тях,както и обратното.
    offline forever!

Град
    Germaniq
    Аве бегай!
    По-добре баща ви да не знае такива работи, отколкото да е комп. специалист като моя!
    Моя човек ми разбива вс пароли , включително и наскайпа, и ми гледа вс дето съм писала!
    <<Love is in the air>>
    Jivotut e kato risuvane bez guma za triene!

А ако го прави и умишлено - е тва вече е за тема "баща ми е ненормален".

Голям фен
    На всеки може да се случи да му свърши времето и да поиска услуга от близък човек. Дванайсти клас съм и ходя на уроци по литература за матурата, по литература за кандидатстване, по английски за матура и английски за полагането на един изпит. В този ден трябваше да ходя и за първа проба на роклята си за бала. В същия ден бях на два урока сутринта и бях втора смяна на училище, имах 7 часа, трябваше да стоя във всичките. И при тази натоварена програма, да помоля баща си за една услуга, не мисля,че е смъртен грях,още повече, че не го моля за подобни услуги всеки ден, а се е случило веднъж... Що се отнася до другото-на мен ми се стори странна реакцията му и даже малко ме стресна и затова реших да я обсъдя, но виждам, че не е било особено добра идея.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    eeee,golqqqm problem,golqqqqma muka.Vse pak tova ne e negova rabota

Супер фен Аватара на Riot
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Нищо му няма на баща ти,просто е такова тяхното поколение,страхуват се от новости и технологии.
    малко не си тъпа
    ХАХАХА
    Моля ?!

Град
    Под слънчевите лъчи...

:

тва последното ако си му го изкрещяла направо можеше да те зашлеви по-силничко

Не знам какво да те посъветвам.
    То,че не е ненормално-да,но пък е и малко странно.
    А ти защо мислиш,че не е с всичкия си? Ние нищо не можем да кажем.
    Ти сама трябва да прецениш от другите постъпки какъв е.
    А това,което си описала-нищо особено.

Ще ставаш тази година студентка?!?!?!?!?!
    Поведението ти ми напомня на 15-годишна разглезена хлапачка...
    а отговорите по темата тип 'Баща ти е зле' са направо потресаващи.

Не стига, че нямате грам уважение към родителите си, но и ги карате да вършат нещо, което по принцип не е тяхна работа, че после и се възмущавате, че не разбирали.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си