- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Баща ми е луд !
Здравейте, аз съм на 18 и все още живея с нашите, слава богу, че скоро ще ставам студентка и ще уча другаде, но да ви кажа с 2-3 думи какво се случва днес. Това не е за пръв път и аз знам,че баща ми не е с всичкия си, имало е и много по-страшни случаи, но това ми се стори покърително. Помолих го аз да отиде до книжарницата да ми преснеме една страница за пищов и няколко в нормален размер от една учебна тетрадка. Започна се : ''Не,не, аз не мога да се справя, това е прекалено сложно за мен.'' Аз му казвам-няма какво-отиваш просто и даваш листчето, на което съм ти написала всичко на една жена и тя ти прави копията. ''Ама не ги виждам.''Ок,написах му го с по-големи букви. След малко въпрос : ''Ама аз не знам какво да й кажа? Не знам,може да не се справя.'' Казвам му-просто отиваш, даваш й листчето,където съм написала всичко и тя го изпълнява. ''Ама колко да е голямо това,което е за пищов?'' Казвам му,например-на 45 %. Той : ''На 45, ама какво ? ''. Е,направо ме уби! Потвърждавам му-НА ПРОНЦЕНТИ, на какво друго може?!?! След което той ме удари с учебната тетрадка по главата (е,леко,но не беше на шега...) И така...
Е, не знам... Това не ми се струва нормално.![]()
еми не знам кво да ти кажа освен,че и моя не е нормален...
(голяма утеха,а...)
Еми, всъщност да, донякъде.Първоначално написано от Punisherrr
![]()
мани мани...Първоначално написано от psihqsala
Да си направиме клуб освен...
Не знам на твоя баща какво му е ама... и аз скоро ще направя някоя тема сигурно...![]()
Нищо му няма на баща ти,просто е такова тяхното поколение,страхуват се от новости и технологии.
![]()
говорила ли си с него или с майка ти за това ?
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
И на мен ми се струва доста странно. Според мен първо трябва да говориш с майка си за поведението му. И помни, че винаги може да е по-зле. Ами, ако те биеше (да не дава Господ)? Освен това цени всеки момент с него, колкото и странно да се държи.![]()
тоя човек нещо не е добре..
по добре да отиде на лекар
Ако искаш някаква работа да бъде свършена като хората отиди и си я свърши сама.
Разкажи го на майка си.Не го карай да ти помогне за такива неща, защото просто явно не разбира...![]()
Абе баща ти си е много добре.
Ама ти си зле...тебе не те ли е срам дърта жена да го караш да ти върши работата?! Толкова ли не можеш да идеш до книжарницата и за 5 мин да се оправиш, не е работа на баща ти да ти преснимва пищовите...щяла да ходи да учи в др град, извинявай къде си тръднала след като явно не можеш да си обършеш гъза сама?! в другия град няма да има мама и тати да ходят до книжарничката до магазинчето и тнт...
всъщност - да.Първоначално написано от aaasdfghjklll
+1...Първоначално написано от afterforever
Тhe rule of god is to live peacefully, but the rule of life is to do whatever you damn well please!
ха тва ме изкефиПървоначално написано от Prestigi0
![]()
+1
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
+1Първоначално написано от aaasdfghjklll
Ако бях казала на баща ми,той щеше да ми каже да си гледам работата и каквото искам да си го направя сама.
Подкрепям с 50 ръце !!!Първоначално написано от teenems
На мен не ми се струва кой знае колко ненормално.Може просто да му е кофти ден.Аз ако накарам моя баща за нещо такова,той също не би се съгласил.Мисля,че си има неща,които ние ги разбираме много по-добре от тях,както и обратното.
offline forever!
Аве бегай!
По-добре баща ви да не знае такива работи, отколкото да е комп. специалист като моя!
Моя човек ми разбива вс пароли , включително и наскайпа, и ми гледа вс дето съм писала!![]()
<<Love is in the air>>
Jivotut e kato risuvane bez guma za triene!
А ако го прави и умишлено - е тва вече е за тема "баща ми е ненормален".
На всеки може да се случи да му свърши времето и да поиска услуга от близък човек. Дванайсти клас съм и ходя на уроци по литература за матурата, по литература за кандидатстване, по английски за матура и английски за полагането на един изпит. В този ден трябваше да ходя и за първа проба на роклята си за бала. В същия ден бях на два урока сутринта и бях втора смяна на училище, имах 7 часа, трябваше да стоя във всичките. И при тази натоварена програма, да помоля баща си за една услуга, не мисля,че е смъртен грях,още повече, че не го моля за подобни услуги всеки ден, а се е случило веднъж... Що се отнася до другото-на мен ми се стори странна реакцията му и даже малко ме стресна и затова реших да я обсъдя, но виждам, че не е било особено добра идея.
eeee,golqqqm problem,golqqqqma muka.Vse pak tova ne e negova rabota
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
малко не си тъпаПървоначално написано от SoFarSoG00d
ХАХАХА
Моля ?!
тва последното ако си му го изкрещяла направо можеше да те зашлеви по-силничко
Не знам какво да те посъветвам.
То,че не е ненормално-да,но пък е и малко странно.
А ти защо мислиш,че не е с всичкия си? Ние нищо не можем да кажем.
Ти сама трябва да прецениш от другите постъпки какъв е.
А това,което си описала-нищо особено.
Ще ставаш тази година студентка?!?!?!?!?!![]()
Поведението ти ми напомня на 15-годишна разглезена хлапачка...
а отговорите по темата тип 'Баща ти е зле' са направо потресаващи.
Не стига, че нямате грам уважение към родителите си, но и ги карате да вършат нещо, което по принцип не е тяхна работа, че после и се възмущавате, че не разбирали.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.