- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Баща ми е луд !
Просто е скаран с технологиите.Или не се е виждал с други хора освен семейството си ..
Не е нормално..Баща ти да не е на 70?Баба ми и дядо ми се държат така,ама то е от възрастта това...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
И какво като не е на 70?Първоначално написано от nefchi_bs
![]()
Сякаш някой е длъжен да ви ходи зад г.за.
Вие сте егати смотаните неблагодарни същества. Все едно някой ви е длъжен за нещо. Баща й бил луд, понеже не му се ходи и не разбира от копиране на ПИЩОВИ за училище.
Жалко, че ви е толкова възпитанието.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Оф, бе, въпросът не е дали е трябвало той да отиде до книжарницата или не. И аз карам моя да отиде, когато имам супер много за учене например и нямам време кога да отида аз до там. Леле, голям проблем! Сякаш вие никога не сте искали услуга и цял живот сте се оправяли сами! Кво се правите на много интересни, не мога да разбера.
И според мен човекът не изглежда напълно нормален, ама то всеки си е малко изкривен по принцип. Не е толкова шокиращо,спокойно. Била съм свидетел на много по-откачени случки. ;д
Че не е нормално държанието му, не е. Но и ти с кой акъл го мъчиш, като му даваш очевидно непосилна за него задача?
AFT, само дето когато трябва нещо за преснимане, смятам, че човек може да отиде и сам да го направи, с изключение ако не е нещо за много кратък срок от време, а в същото време и чака неотложна задача.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ами би трябвало да може да го направи,аз не казвам,че е длъжен,но трябва да може да се справя с такива неща а от темата излиза,че не може..Не си преиначавай думите ми...Първоначално написано от what3ver
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Така е, но аз казах, че щом е имала предостатъчно работа, не виждам какъв е проблема той да отиде вместо нея. Особено ако ксерокса не е особено близо до тях и ще и' отнеме повече време докато стигне и се върне. Пък и баща и' е голям човек и ако е зает или просто не му се ходи, предполагам, че е способен и сам да откаже. Пфф, няма значение, много се отдалечихме от същината на темата. Т'ва са си техни взаимоотношения и не е наша работа да им се бъркаме. Поне се съгласихме, че баща и' не е с всичкия си.Първоначално написано от Wrathchild
а кво ти пречи да си го снимаш сама?
примерно баща ми за да направи такова нещо - трябва да е нещо много много важно и аз да съм много много зает и той да е единствената възможност - тогава може и да се навие да отиде![]()
+1Първоначално написано от aaasdfghjklll
скъпи съфорумци прибавете ме в клуба на лудите бащи
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Аз бих казал че баща ти го е домързяло да отиде и просто в опитите си да покаже че не му се ходи малко се е поувлякъл..![]()
Ся ти тва на майтап ли го казваш,че е луд?Или просто държанието му е някво олигофренично?
Защото си го представям тоя случай с моя баща и също бих го нарекла луд,но приятно луд,някакво такова безобидно.
Обаче ако гледа тъпо и говори флегматично,значи наистина го пере съчмата.
Първоначално написано от balon4eee
Ти май всеки ден ставаш с гъза нагоре,а?![]()
em tova e dosta stranno...po dobre pogovori s maika si![]()
perfektnata jena za edin m1j e: domakinq v kuhnqta,dama v ob6testvoto i mr1snica v legloto...