.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Град
    ForSaken city (:
    Просто е скаран с технологиите. Или не се е виждал с други хора освен семейството си ..

Град
    In the middle of Nowhere
    Не е нормално..Баща ти да не е на 70?Баба ми и дядо ми се държат така,ама то е от възрастта това...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Не е нормално..Баща ти да не е на 70?Баба ми и дядо ми се държат така,ама то е от възрастта това...
    И какво като не е на 70?

Сякаш някой е длъжен да ви ходи зад г.за.

Вие сте егати смотаните неблагодарни същества. Все едно някой ви е длъжен за нещо. Баща й бил луд, понеже не му се ходи и не разбира от копиране на ПИЩОВИ за училище.
    Жалко, че ви е толкова възпитанието.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    40 Miles from the Sun
    Оф, бе, въпросът не е дали е трябвало той да отиде до книжарницата или не. И аз карам моя да отиде, когато имам супер много за учене например и нямам време кога да отида аз до там. Леле, голям проблем! Сякаш вие никога не сте искали услуга и цял живот сте се оправяли сами! Кво се правите на много интересни, не мога да разбера.
    И според мен човекът не изглежда напълно нормален, ама то всеки си е малко изкривен по принцип. Не е толкова шокиращо,спокойно. Била съм свидетел на много по-откачени случки. ;д

Че не е нормално държанието му, не е. Но и ти с кой акъл го мъчиш, като му даваш очевидно непосилна за него задача?
    AFT, само дето когато трябва нещо за преснимане, смятам, че човек може да отиде и сам да го направи, с изключение ако не е нещо за много кратък срок от време, а в същото време и чака неотложна задача.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    In the middle of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от what3ver
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    И какво като не е на 70?

Сякаш някой е длъжен да ви ходи зад г.за.

Вие сте егати смотаните неблагодарни същества. Все едно някой ви е длъжен за нещо. Баща й бил луд, понеже не му се ходи и не разбира от копиране на ПИЩОВИ за училище.
    Жалко, че ви е толкова възпитанието.
    Ами би трябвало да може да го направи,аз не казвам,че е длъжен,но трябва да може да се справя с такива неща а от темата излиза,че не може..Не си преиначавай думите ми...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Че не е нормално държанието му, не е. Но и ти с кой акъл го мъчиш, като му даваш очевидно непосилна за него задача?
    AFT, само дето когато трябва нещо за преснимане, смятам, че човек може да отиде и сам да го направи, с изключение ако не е нещо за много кратък срок от време, а в същото време и чака неотложна задача.
    Така е, но аз казах, че щом е имала предостатъчно работа, не виждам какъв е проблема той да отиде вместо нея. Особено ако ксерокса не е особено близо до тях и ще и' отнеме повече време докато стигне и се върне. Пък и баща и' е голям човек и ако е зает или просто не му се ходи, предполагам, че е способен и сам да откаже. Пфф, няма значение, много се отдалечихме от същината на темата. Т'ва са си техни взаимоотношения и не е наша работа да им се бъркаме. Поне се съгласихме, че баща и' не е с всичкия си.

Фен Аватара на naviacha
    Град
    София
    а кво ти пречи да си го снимаш сама?
    примерно баща ми за да направи такова нещо - трябва да е нещо много много важно и аз да съм много много зает и той да е единствената възможност - тогава може и да се навие да отиде

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от aaasdfghjklll
    Абе баща ти си е много добре.
    Ама ти си зле...тебе не те ли е срам дърта жена да го караш да ти върши работата?! Толкова ли не можеш да идеш до книжарницата и за 5 мин да се оправиш, не е работа на баща ти да ти преснимва пищовите...щяла да ходи да учи в др град, извинявай къде си тръднала след като явно не можеш да си обършеш гъза сама?! в другия град няма да има мама и тати да ходят до книжарничката до магазинчето и тнт...
    +1

скъпи съфорумци прибавете ме в клуба на лудите бащи
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Аз бих казал че баща ти го е домързяло да отиде и просто в опитите си да покаже че не му се ходи малко се е поувлякъл..

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ся ти тва на майтап ли го казваш,че е луд?Или просто държанието му е някво олигофренично?
    Защото си го представям тоя случай с моя баща и също бих го нарекла луд,но приятно луд,някакво такова безобидно.
    Обаче ако гледа тъпо и говори флегматично,значи наистина го пере съчмата.

Тва е живота кучки .
    phah

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    Тва е живота кучки .

Ти май всеки ден ставаш с гъза нагоре,а?

em tova e dosta stranno...po dobre pogovori s maika si
    perfektnata jena za edin m1j e: domakinq v kuhnqta,dama v ob6testvoto i mr1snica v legloto...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си