Здравейте.От около 1 месец харесвам едно момиче.В момента уча в друг град,а то учи за първа година в старото ми училище.Когато беше междусрочната ваканция,старото ми училище учеше с нормални часове,а сегашното ми с часове по 15 минути и съответно се прибрах и отидох и карах 2 часа в старото училище.Та харесах въпросното момиче,разпитах няколко приятеля и ми дадоха Skype-а и.Та писахме си и т.н.До тук обаче.Не върви много в Skype да си пишем.Пишем си 30 мин - 1 час максимум и до там.Не знам защо така се получава.Бих искал да я поканя да излезем и т.н.,но проблема е,че не съм от най-хубавите момчета,че съм в града само петък следобяд,събота и неделя,че не искам да се разпространява,защото не искам да научават в старото ми училище и защото мисля,че пак ще стане като в Skype.А ми се струва,че даже и да излезем и т.н.,времето,в което мога да се виждам с момичето е много малко...1 ден и нещо,което ми се струва малко...Та не знам какво да правя.Повечето ще кажете да си го избия от главата това,но много я харесах.Та моля ви за съвет!Какво Да Правя ?

П.С : На една и съща възраст сме !