- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Родителите Ви
Здравейте .Извинявам се ,ако има подобна тема .
Как биха реагирали родителите ви ,ако ви сварят да правите С... у вас ?
Ми майка ми ме е хващала "на калъп" дето се вика ама нищо.Извини се и излезе,тя знае ,че правя секс,говорили сме и така.Предполагам и баща ми знае ,но не знам как ще реагира ако той ме завари така!
м биха излезнали..
реакция.. ддз норомална те знаят че правя секс
Може да се каже,че са ме хващали.Нищо не направи,каза нещо тъпо и излезе от стаята.
По-добре да не се случва![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
И аз ще отговоря .Аз ще ги предупредя ,ако правя секс у нас и няма да ме безпокоят .![]()
и всеки път ли ще им казваш "днеска ще правя секс вкъщи да знаете"??Първоначално написано от jumpstylerbg
Както го казваш все едно ,че всеки път ще го правя във вкъщи .А и родителите ми ги няма през повечето време .Аз във вкъщи го правя във крайни случай .Първоначално написано от SiSsKkAa
сигурно ще трябва да си търся нов дом![]()
I can't stop myself from loving you <3
jiveq sam.i njama na4in tva da staneПървоначално написано от jumpstylerbg
Мненията трябва да са на кирилица!
т.1 от Правилата на форума
krem4et0
Sinan Sakic rulzzz
ще отидат да вземат един нож от кухнята и ще нарежат на малки парченца момичето ... после на мене ще ме фанат и ще ми отрежат пишката за дето правя такива неморални неща![]()
![]()
![]()
![]()
Еми биха се сдухали,както и аз.
А иначе едва ли биха ми казали нещо,няма да ме пращат в манастир я!Рано или късно всеки започва да прави секс.
Нас мама ни хвана. И първо се шокираПосле заяви да ги нямаме такива в къщи и така. Облякохме се с моя и след 3 часа си тръгна той от нас. С мама проведохме задължителния "Разговор"
и след час вече всичко беше наред. Аз и обещах да не го правя в нас и да имам над 5:50 за срока и това беше.
![]()
Абе зависи от бащатаПървоначално написано от DaNTeS
При мен си беше по-зле мама. Баща ми е бая по-либерален. :P
За да не правя нова тема ,искам да попитам тук как казахте на майките си момичета?Аз го обмислям до края на месеца да й кажа,но не знам как точно да подходяТя ми беше казала преди време,че когато го направя иска да й кажа...
offline forever!
me 2Първоначално написано от cinderella_gugutka
По пронцип би трябвало като им кажеш че ще си с момиче увас ...изобщо и да не си помислят да ви беспокоятПървоначално написано от jumpstylerbg
![]()
![]()
Поне така е удома ....... и за това аз не се притеснявам
![]()
ооо тне ми се мисли, ако е майка предполагам,че ще реагира нормано,но БАЩА ме ако ме види направо да се броя за мъртва![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Ами майка ми знае,че правя секс,но баща ми мисля че дори не подозира и сигурно ще бъде шокиран![]()
mi maika mi znae che prava i samo mi e kazala da vnimavam i da polzvam predpazni merkiama za sega ne me e xvashtala inache ako me xvane sig she si izleze ot staqta i nishto nqq mi kaje posle
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Mislq 4e roditelite na vseki 4ovek biha se iznenadali,no posle nai-mnogo da te bazikat malko!vse pak i te sa minali prez tova
![]()
Ти си си ТИ! Не го забравяй!