- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Родителите Ви
нзз не съм пробвал![]()
Наи много да ни требие и двамата и да ни изпъди![]()
Е кво пък ще ми кажат закво да се крия тва си е нормално нещо... аз си говора с тях затова..
мама не ме е хващала на калъп но беше намерила едно писмо дето се говореше за секс и единственото което каза е че ме разбира и знае че ако съм решила да го направя тя не може да ме спре и по скоро по гадно и беше това че не съм и казала!!! така извода е правете секс само когато мама е у вас :P
П.С. бащами ако ме хване с момче ще ми се усмихне.... и той директно ще излети през терасата![]()
![]()
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
ne sa me hva6tali i po princip gledam da nqma takava veroqtnost :P
na6te neznaqt 4e sam "seksualno aktivna" i nz ako razberat koi 6te reagira po zletatko sas sigurnost 6te se qdosa i 6te mi se nakara no mai mai pove4e me e strah ot mama za6toto e super konservativna
![]()
![]()
Майка ми е по притеснителна ако почнем да говорим на тема секс.Баща ми пък е по разкрепостен в това отношение от нея.Но все пак и двамата сме мъже и може би това да се отразява.Майка ми ме е хващала веднъж,но нищо особенно не ми каза.Влезе в стаята видя ни,изтърси нещо смотано и си излезна.После чак ми каза да не правя така в нас,а аз я попитах къде тогава.Ако баща ми обаче ме хване много добре знам как ще реагира
.Няма да може да ме погледна дълго след случката,на него ще му е по неудобно от колкото на мен,въпреки че уж повече говори на тая тема от колкото майка ми.
Aко си и това от снимката хептен няма начин да стане (да правиш секс)Първоначално написано от srpsko_1988
![]()
Не ми се с случвало , но мисля , че няма да и стане приятно![]()
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
На майка ми реакцията няма как да я предскажа... зависи в кво настроение е. Бащата нищо няма да каже.
Ама принципно не живея при тях и в обозримо бъдеще не виждам как ще стане да правя секс у тях.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
...ami ako i dvamata zaedno me zavarqt maika shte se zaeme s men,a tatko shte pogne momcheto![]()
Ne sum i kazvala,kato staah na 16 si hvanah edin priqtel,v koito zapo4nah dosta 4esto da prespivam.Jenata se seti kakvo se slu4va i si pogovorihme na kratko,za6toto "zaduljitelniq" razgovor go bqhme proveli nqkolko godini po-rano! vsi4ko si be6e OK i ne e stavalo na problemПървоначално написано от princesa_viki
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Аз не мога да си го представя.
Живея с приятеля си в мой (на майка ми, но тя живее в София) апартамент. Понякога мама ни идва на гости и предполагам ни е чувала да правим секс, но никога не ни е хващала. Предполагам ще се извини и това е.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
биха ме убили,защото съм още малка за секс.
Руса кукличка
Как мислиш,че биха реагирали?Повече от ясно е!
![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
родителите ми не са ме хващали, но брата на една бивша ни беше хванал, отиде и се оплака на родителите на тогавашната ми приятелка и те ....
го наказаха и му казах, че като сме двамата вече да чука и да влиза само като го извикаме
а на нас майка и ни се извини ... беше много сконфузно
Ще се смутят,но не защото са ни видяли,а защото ще им стане наудобно,че са нахлули в неподходящ момент.И после сигурно ще ме бъзикат...![]()
Еми то баща ми така разбра,че водя полов живот....хвана ни,е не ни видя де....но схвана ситуацията...
Каза,че щом отида в Сф на втория месец ще направя цяла оргия.....е вече 2ра година уча в Сф но още не съм я спретнала тази оргия....та баща ми малко се провали като пророк.![]()
На майка ми й е все едно....а сестра ми сама ме усети...ии моето "израстване" ни сближи повече....
Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!
карате ме да се сещам за едни такива кофти ситуации
![]()
веднъж .. 1 сутрин се събуждам след бурна нощ .. нашите ги няма в друг град са ... но взеха че се прибраха по рано .. и ни хванаха на галоп ... точно когато мацката .. се мъчеше да си обуе дънките на обратнок'во да ви кажа .. кофти картинка .. после мацката .. и майка ми пиха кафе .. но смешното беше когато ги запознах ( до тогава не се познаваха )
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Не са ме хващали,но майка ми ме е предупредила да ги няма такива в нас![]()
Не съм говорила за това. В смисъл да се стига до предпазни мерки не знам си какво. Нейното мнение е, че 19 е перфектна възраст. М, да, ама тогава им е идвало на по 16-17, а сега на нас момичетата много по-рано. Не знам каква връзка има това, но просто с тези си мисления, нямам намерение да говоря с нея, а водя полов живот от една година. Да се надявам да не ни хване.