Габито да не правиш секс с тампони![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Първоначално написано от tqnko
Какво ще е? Тампон или превръзка?![]()
Тhe rule of god is to live peacefully, but the rule of life is to do whatever you damn well please!
Аз залагам на превръзка.
Ами думата "детствен" идва от "дете", щото като правиш секс някак си загубваш детското в себе си ( макар 4е то сега на по 11, 12 години секс праят ама това е др въпрос) така че едно е да се "отпушиш" друго е да изгубиш детственоста си.
![]()
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
Девственоста приключва,когато пениса навлезе изцяло във вагината ти![]()
Ий вие пък какво философствате,момичето пита още ли и девствено ако си е скъсало ципата,защото ще ходи на гинеколог и да кажем не иска някой да си помисли,че е правила секс,ноо ако химената е скъсана определено има шанс,някой да си помисли,че си правила секс!А междудругото като си слагаш тампони не те ли боли,щом като си девствена![]()
To infinity and beyond.
Защо трябва да боли,ако си сложиш тампон,а си девствена.
Тампона е достатъчно малък за да влезе вътре и да не стигне до ципата
И не,не си си загубила девтственоста,ако си скъсаш ципата по начин,който не е секс
Ципата е на входа. Но тампонът не е достатъчно голям, за да я разкъса цялостно и един нормален лекар не би трябвало да си помисли, че си правила секс.Първоначално написано от Shia
ПП: "Девственост" няма нищо общо с "дете".
+1Първоначално написано от TPAKTOPUCTA
Хъхъ !Първоначално написано от Sarityyy
Моля за внимание ...
Утре ще е 38 градуса по целзии![]()
Можеш да кажеш,че НЕ си девствена,когато имаш полов контакт.
И тампони и зеленчуци и канцеларски материали...няма да ти отнемат девствеността...![]()
Трябва ти МЪЖ за тая цел!!!
+1Първоначално написано от x3eme
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
+1Първоначално написано от Shia
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Първоначално написано от Punisherrr
![]()
![]()
![]()
![]()
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
Дамм,не деТственост,а девственост!!!идва от дева-демек,щом не си правила секс,девствена си спокс!А и можеш да обясниш на гинеколога,а и предполагам би трябвало да разбере сам!Първоначално написано от Schneeflocke
![]()
:P
Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg
Абе гинеколога си разбира от работата...И пиши нормално,не така изнасилено!
Ципата е на вход ана влагалището... много вероятно е да си скъса химена..но какво от това. Гинеколога няма право д аиздава тайни,на родителите ти. Та технически не си девствена,но реалистическиПървоначално написано от Shia
си девствена,защото мъжки полов орган не е бил във влагалището ти.
dewstvena si dokat ne spish s borec.. tui e..
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Абе само аз ли забелязвам този бисерПървоначално написано от Sarityyy
И е убедена че се пише ДЕТСВЕН а не ДЕВСТВЕН и че идва от дете
![]()
![]()
![]()
![]()
нз как не те боли да си слагаш тампом защото на мен ми беше много неудобно . Първо още си с девствена щом не си имала полов контакт , а смятам , че с прегледа нямаш да има проблем . Все пак не пречи да споделиш историята с тампона
Браво, Сариту дава най - точния отговор..Първоначално написано от Sarityyy
А авторката, да, оШТе си девствена, защото не си имала полов контакт с мъж.
кога ще разберете,че това не е игра и че губиш девственоста си когато правиш СЕКС,а не се "отваряш" със пръстенца.Надявам се,че бях достатъчно ясен.