- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Абе къде е Слави?
Включвам телевизора и не е той водещ?Защо?Кога ще се върне?
bil bolen .. ili ot sorta
abe hoi pitai maika my .. kvo ti pyka
.!.
за кво ти е тоя бе?
най-противната личност ever!![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Абе къде е батко?![]()
алелеле![]()
ебахти спрелите типове има честно
и половината скайп са със същото ..
нененен![]()
нема зн за кво говоря .. ама е жалкооооооооооооооооооооо ооооооооо![]()
.!.
u kenefa 4ertae golemi i beli
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
А бе разбрахте ли,сега организира неква друга идиотска игра![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Edva li ima shtastie na 100% zashtoto vinagi gubim 1 kogato pechelim dr
В предаването преди седмица казаха,че Слави е болен от пневмония,но вече станаха повече от две седмици нещо съмнително ми изглжда.днес видях,че е жив и здрав на сватбата на 14-ти февруари.Може би пак има проблем с очите
П.С Приказвате,че е боклук ама доста хора немогат да отрекат,че са израстнали с него и неговите песни(включително и аз)>Според мен е досстоен българин и прави много добри дела.
adski dobri uni6tojava kokaina![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Хич не ме еня къде е.
Е щом е простотия да подариш на двама влюбени сватба мечта,да направиш подписка за референдум за изборите(която е доста възможно да ни оправи),да направиш стотици красиви песни,да забавляваш хората доста години(макар и вече малко поизчерпал се),да казваш винаги истината на политиците,да осъдиш жълти вестници,които уронват престижа на велики български личности.........е извинявайте простотия ли е това?винаги се е занимавал с проблемите на българите,помагал е на хората с каквото може,отдал е живота и здравето си на българския народ(защото не е лесно всяка вечер да си на екран и да говориш истини,за които утре може да те убият).Аз го уважавам.Незнам дали има човек,който да не е гледал Ку-Ку,Каналето,Хъшове или Шоуто на Слави и да не е ходил по турнетата му,на които присъстват хиляди хора и се кефят.
Е нали бил болен в момента?
А Иво Сиромахов е доста по-поносим като държание от него, но си е същата стока като Славчо в политическите позиции...
Иначе в това предаване единствено актьорите(особено Краси Радков) са качествени и си заслужава да ги гледаш, понеже хумора им е качествен.
Съгласна съм с теб израснала съм с неговите предавания и песни Когато имам възможност го гледамПървоначално написано от SiSsKkAa
![]()
Сговорна дружина планина повдига
Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com
Съгласна съм с Глобала.
+
да, ако го нямаше Шоуто на Слави, т.нар. актьори можеше и да съумеят да развият играта си.;
global
Ти щеше ли да направиш тази подписка за референдум ? Може да се е сетил късно, но има ли някой друг който я направи ?![]()
Ти би ли излязъл в ефир пред хиляди и да теглиш една майна на политиците които ни ядат хляба ? Можеш ли да накараш хиляди събрани на един стадион да запеят в един глас ?
Да го сравняваш с Мадона няма смисъл... Мадона е най-скъпо платената певица в света, а Слави си го знаем ние и още някой друг който е бил в шоуто му...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Болен е от пневмония.
съгласна съм с тебПървоначално написано от MaLyKoLiU
глобал то по интернет пространството е лесно да си смел тука няма политици да видят какво си написал.ама друго си е ефира с 1-2 милиона публика.направи нещо по-голямо от Слави и ще те ризная.Изв2инявай ,но нито съм чувала за теб нито знам за какво се бориш.Недей да се сравняваш със Слави.неможеш.Стига сте плюли хората,които са направили нещо в живота си и са успели.Стига с тая завист.Към нищо добро не води.Аз му се радвам на човечеца от дете и ще продължавам да му се кефя.А някой,който каза,че Иво Сиромахов водел по-добре...ГЛУПОСТИ той е водещ от 2 седмици(сценарист е по-принцип) как може да кажете,че е добър водещ.Неговата работа не е така и не се справя изобщо добре
Аз съм за идеята ти за Д/ОИП с малки изкючения но като цяло за, къде са ти тези видео обръщения ? те ако искаха можеше отдвавна да са ти забранили форумаи да са те арестували
аз на право се чудя как си още жив, защото нали знаеш че тези който казват истината в българия имат странният тик мозъка да им изтича по улиците, като казват че той се е самоубил, в българия е пълно с абсурди, преди време имаше 1 дето се беше самоубил с пистолет от 4ри метра
бахти дългите ръце е имал, защото пистолета му е бил в ръцете
Аз ти предлагам да се съберете хора и както казаха в другата тема за Левски да се блокират рейсовете от турция в деня на изборите
![]()
добре де дай сайт-а си да го видим.каквото и да ми говориш немога да променя това че съм израстнала с него.така че...